rtomi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ha irsz egy mail címet, akkor küldök két rieger es pdf-et (1-1 oldal) rtomi@hdsnet.hu :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 elküldtem a mailt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 hu de felpörgött a topik ;) az a F astra cali orral nagyon érdekes :) a combo az tutttííí ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Húúúúúúúúúúúú de cseresznye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 nagyon szép bár biztos jobban nézne ki benne egy gsi moci, de így is elfogadnám :( rtomi: remélem megkaptad az emailt és/vagy körül is néztél a galériámban és meg lett a válasz a lökösre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Hétvégén sikerült beszélni a szerelőnkkel, és minden ok. Elmondtam a problémám, erre elővett két nagyon "nehéz" olvasmányt, és mindent jol elmagyarázott és meg mutogatott. Aztán még meg is kérdezte: "Miért nem valami komolyabb átalakítást akarsz csinálni?pl g astra elej hátulj?" :( Amit még említett, hogy a lámpáknál lesz egy kicsit komolyabb meló, de azt éppen egy fajta hűtőráccsal is meg lehet oldani. És hozzátette, hogy mindenben segít, meg ilyenek és az elmaradhatatlan "Holnap már hozod is?" kérdéssel fejezte be. Úgy hogy most pénz és egyéb tapasztalok gyűjtése fog még következni. Nektek is köszi mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Nagyon unalmas ez a topic. Csak tankolni kell és menni. Na jó szombaton féltengely és gömbfej gumiharangokat cserélek a kocsin.(fűtött garázsban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 hát az enyémmel se volt soha semmi különös a 30e km alatt :huh: szóval így unalmas igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 hát az enyémmel se volt soha semmi különös a 30e km alatt :huh: szóval így unalmas igen :D Tavaszra van tervben egy váltócsere mert engedi az olajat és 5.-ben nagyon hangos a diffi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 van másik ? (nekem van egy tuti 60e km es :huh: mint az új olyan ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 van másik ? (nekem van egy tuti 60e km es :huh: mint az új olyan ) Tudom,hogy van. Arra fenem a fogam. :lol: ,de majd csak Április vége felé szeretném. Előtte van egy sokkal fontosabb proyekt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 De az tiktokos még. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Tomi úgy sem olvassa senki ezt a témát súgd meg nekem kiváncsiság megöl ! :D mijjaz????? :huh: vajon mi lehet :lol: csak azért kínálgatom ennyire a váltót mert úgy tűnik elfogyott a helyem és kicsit szanálok itt ott .... és hát amit lehet eladok mihamarabb . ja meg van egy komplett kadett 91 es c16nz motoros : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 70 e . sok új cucc van benne és teljesen tökéletesen üzemképes ! valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Tomi úgy sem olvassa senki ezt a témát súgd meg nekem kiváncsiság megöl ! :D mijjaz????? :huh: vajon mi lehet :lol: Nem autóval kapcsolatos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Nem autóval kapcsolatos. :lol: Házasodsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Házasodsz :lol: Már Februárban megvettük. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 húha . tutti hogy valami komoly dolog :lol: tényleg nősülsz ?? :huh: javítom ! szóval épitkezel ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 húha . tutti hogy valami komoly dolog :D tényleg nősülsz ?? :lol: javítom ! szóval épitkezel ! :D Na jó elárulom másik autóval kapcsolatos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Tomi úgy sem olvassa senki ezt a témát súgd meg nekem kiváncsiság megöl ! He...he.... :lol: Gondolod??? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 szerintem is olvasunk ide sokan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 No igen... Úgysem olvasom el én sem! Kisdobos becsszó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 van itt user bőven csak sumákolnak ! :huh: szóval Tomi mi is az ??? csak annyit hogy veterán? vagy valami műanyag ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 van itt user bőven csak sumákolnak ! :D szóval Tomi mi is az ??? csak annyit hogy veterán? vagy valami műanyag ?? Nálam a veterán és a műanyag nem fér össze. :huh: Veterán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Nálam a veterán és a műanyag nem fér össze. :huh: Veterán. :D részletek??? vagy most már túl kiváncsi vagyok ?, :D :lol: (mailban na ?,? megöl a kiváncsiság tudod ha nosztalgia/veterán autórol van szó kész vagyok ...há hiába ... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 részletek??? vagy most már túl kiváncsi vagyok ?, :lol: :huh: (mailban na ?,? megöl a kiváncsiság tudod ha nosztalgia/veterán autórol van szó kész vagyok ...há hiába ... ) Majd megírom pűbe. Ugyis akartam írni a váltó miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts