Crime78 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Jó sztem. :( Ja, azt nem írtam, hogy új, nem bontott... De akkor gondolom még jobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Érdekes megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Tomiiii ! nekem adod a kazettaizéket ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Tomiiii ! nekem adod a kazettaizéket ? :( Minek az neked? ;) Csak kazettaizét tudok adni asszem van egy tarcsiba. Ezeket eltettem mert original zubehör volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ha azt veszem alapul,hogy tél van és rövid távokat megyek (10 Km-eket) akkor nnemsok sztem. A 7,3-as fogyasztáskor azért kentem neki meg előzgettem is sokat. így már értem :( teljesen jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 így már értem :( teljesen jó ;) Hellóka! nekem meg felment 7.96-ra, M3pályaharccal. (téligumi, bár méretben ugyan akkora, és mosmár át lett rakva az oktándugó 95-re) nem vészes, de volt már kevesebb is, hasonló hazsnálat melett... veszek légszűrőt, meg 98-ast, és próba. remélem lehet ezen javítani, így nem valami gazdaságos. (bár a tartalék és az érzés kárpótolhatna, de a fizetésem is tavalyi....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 semmiből nem lesz semmi . 2.0 mocinak ez sztem. elmegy :( ha olcsóbban akarsz gurulni, akkor ugye traktor motoros vasat kell építeni . nem olyan rossz ez sztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ja, azt nem írtam, hogy új, nem bontott... De akkor gondolom még jobb... Nem sok az ? Holnap megkérdezem Csergőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Nem sok az ? Holnap megkérdezem Csergőben. Neked jó lett amit adtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Minek az neked? :( Csak kazettaizét tudok adni asszem van egy tarcsiba. mert poén..benne van a 80as évek minden szörnyűsége :) igaz így elveszíteném az egyik leghasznosabb rakodóhelyemet de nem baj :( feltéve ha jó az asconába..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 mert poén..benne van a 80as évek minden szörnyűsége :) igaz így elveszíteném az egyik leghasznosabb rakodóhelyemet de nem baj :( feltéve ha jó az asconába..... :( Majd,ha a garázsban járok megkeresem. ;) Csak ne legyen hideg mert akkor rosszul látok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Valakinek megvan a 2006 05. havi Flash Opel Scene? Érdekelne belőle az a szürke E Kadett Astra F fronttal, ha valaki beszkennelné, akkor azt nagyon meghálálnám. Kérdésem, hogy érdemes-e ilyenbe belekezdeni, tehát hogy Astra F vagy Calibra frontot csinálnék neki? Üdv: Muki (Colin) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Szerintem érdemes. Nekem legalábbis tetszenek az ilyenek. Pl B Manta B Ascona orral, A Vectra Calibra orral, E Kadett F Astra orral. De a lakatosod fog számolni, meg mérni eleget! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 reméltem, hogy nem csak nekem teccik... :( azt gondolom, hogy szinte senki nem csinált még ilyet, de esetleg valaki meg tudja mondani, hogy nagyon nagy szívás-e szét vagdosni az elejét így, aztán újra összerakni? Ilyenkor a kaszni merevítése mennyire változik (ha változik)? Üdv: Muki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Valakinek megvan a 2006 05. havi Flash Opel Scene? Érdekelne belőle az a szürke E Kadett Astra F fronttal, ha valaki beszkennelné, akkor azt nagyon meghálálnám. Kérdésem, hogy érdemes-e ilyenbe belekezdeni, tehát hogy Astra F vagy Calibra frontot csinálnék neki? Üdv: Muki (Colin) Ezen én is gondolkoztam már... Csak visszatart a pénztárcám! :( Ha megcsinálod lássuk ám az eredményt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 ha egyszer megcsinálom, ígérem megmutatom mindenkinek... csak előbb legyen meg az autó, amit néztem... én sedanban gondolkodom, de remélem azon is jol mutatna :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Vaterán már egy ideje aukciófigyelőben van egy pár Astra lámpa, első lőkös, és hűtőmaszk, de nincs kedvem ($) lépni ezügyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 remélem sikerül azért neked is összehozni valamit... de ha te Astra-sat csinálsz, akkor én Cali-sat, hogy ne legyen már két hasonlo :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 remélem sikerül azért neked is összehozni valamit... de ha te Astra-sat csinálsz, akkor én Cali-sat, hogy ne legyen már két hasonlo ;) Nyugodtan megcsinálhatod az Astrásat, nekem ebben az életben már nem lesz rá zsé... Gyereknevelésre adtam a fejem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 A Kadett-Astra házasítás szerintem nem nagyon bonyolult, mert nagyjából egyeznek a méretek (tűzfal szélessége, magassága, ajtó-sárvédő találkozása). De a Vectra/Calibra nem szélesebb a Kadinál? Ha igen, akkor nagyokat köp majd a lakatos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Crime78: sok boldogságot a gyerekedhez Sörös Sanyi: köszi ezeket az infókat keresek blueprint adatokat, meg gyári adatokat, reménykedek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 név: Kadett E sedan-----------------------------Astra F sedan Hossz:.........4218----------------------------------- 4239 Szél:...........1658-----------------------------------1688 Magasság....1400-----------------------------------1410 Tengelyt:.....2500-----------------------------------2517 Nyomt elől:..1400-----------------------------------1429 Nyomt hát:...1406-----------------------------------1430 Ezt találtam, gondolom a hosz, tengelytáv, és a nyomtáv mindegy. (?) De úgy érzem az a 1-3 cm eltérés nem sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Á, annyit simán le lehet csalni. Ha azt nézed, oldalanként max 1.5 cm. A nyomtáv picit érdekesebb. Eszerint hátul keskenyebb lenne, mint elől 23mm-el. De ez sem jelent sok mindent. Fél collal szélesebb pacsker hátra, és máris egál. Vagy pogi. De az is lehet, hogy ez a különbség csak a gyári felnik eltérő méreteiből adódik. Ezek csak úgy derülnek ki, ha egymás mellé állsz a két autóval, fogsz egy mérőszalagot, egy füzetet, és mindent töviről hegyire lemérsz és leírsz. De az én szavamra ne nagyon adj, nem vagyok kasztnis, még csak szakbarbár sem. A lakatosod biztos mindenre tuti választ ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 köszi a választ. Ahogy elkezdődik a projekt , ez lesz az első hely ahova hozok képeket, mert itt mindenki segítőkész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Várom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts