rtomi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Egyet igértél nekem is még tavasszal, csak nem jutottam el érte, ahogy Blitzre sem családi és egyéb okok miatt. De ha lesz megint felesleges, gondolj rám :( Ignisé már nincsen. (egy hónapja nem gyártjuk és nem spájzoltam) Esetleg SX4-ét majd megpróbáljuk. Nagy különbség nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ok. Köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Amióta fent vannak az új! téligumik azóta ma esett először a hó. Most sikerült összahasonlítanom a Barum Polaris II-t a régi Michelin Alpin-okkal. Hát a Michelinhez képest a Barum mintha nyári lenne. ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Amióta fent vannak az új! téligumik azóta ma esett először a hó. Most sikerült összahasonlítanom a Barum Polaris II-t a régi Michelin Alpin-okkal. Hát a Michelinhez képez a Barum mintha nyári lenne. :) :( Nekem más teszt jött ki. Én olyan fajtát raktam fel, amitől elkezdett esni a hó :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Amióta fent vannak az új! téligumik azóta ma esett először a hó. Most sikerült összahasonlítanom a Barum Polaris II-t a régi Michelin Alpin-okkal. Hát a Michelinhez képest a Barum mintha nyári lenne. :) ;) :( jóvan na de nem kerül annyiba mint a michelin ;) nekem is volt ilyen barumom úgy 4 éve kb. nem volt egy nagy durranás de azért az öreg totojára jó volt :D adtam is neki télen rendesen szegény totojka :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 nem akarok offolni de Kadett E 92"-es cuccokat árulgatok ilyen kiárusítás félét tartok vagy hogy mondjam ;) korrekt jó cuccok :( ha netán valakinek valami kellene zaklasson mailben vagy Pü.ben plíííz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 nem akarok offolni de Kadett E 92"-es cuccokat árulgatok ilyen kiárusítás félét tartok vagy hogy mondjam ;) korrekt jó cuccok :( ha netán valakinek valami kellene zaklasson mailben vagy Pü.ben plíííz :) Hát nagyjából azért írhatnál valamit,hogy mik vannak. Ami így hírtelen eszedbe jut. :( Lemosattam ma a kocsit. Kiváncsi leszek meddig tart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 mingyár esik :) hogy milyen cucc van ? hááát Tomi kérdezz! szinte majdnem minden :( pl. van olyan első Bosch lámpám mint az új ! (valószínű hogy új is csak berakták egy kis időre ;) ) meg mittomén sok sok dolog .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Ajtókárpitok, osztottan dönthető háccsóülés, f@sza bőrös váltógomb,Első ködlámpák . Hótálcás mugiszőnyeg ,belső kilincshez a műa. keret(fekete vagy sötétszürke) Csomagtérajtó zár ami központis. Baloldalra fűthető tükörlap. így hirtelen ami érdekelne. :( A JBL hangszórókat eladtad már? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 na ezek közül szinte semmi nincsen ami szép is lenne . vagy elvitték . csomiajtózár meg ha jó a ferde hátú akkor az mintha lenne . hangszórót el igen rég . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Zsóti rezskess,mer ha kész a gépem,megyünk kuplungé! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Motorháztető világítás kapcsoló? Motorháztető kitámasztó tövében a műanyagizé? (nekem az törött) Sárfogógumik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Sikerült lecserélnem a kazettatartós izét sima zsebesre ami a GSI-kben is van. Ebböl az autóbol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Sikerült lecserélnem a kazettatartós izét sima zsebesre ami a GSI-kben is van. Ebböl az autóbol. látom Keny dolgozik ;) szóval kábrijó bontás van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Motorháztető világítás kapcsoló? Motorháztető kitámasztó tövében a műanyagizé? (nekem az törött) Sárfogógumik? a sárfogót néztem ! per pill. nincsen nekik ! a müanyag pecek meg,,, na azt meg nézem lehet van még 1 . talán . a motorháztető pilácsát meg a helyzetjelző dirigálja , annak meg ott lesz a madzagja a kábelkötegből lógva ott a víz vájuban . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 látom Keny dolgozik :) szóval kábrijó bontás van ;) Ismered a srácot? Tök normális volt. Hamarabb feladta a cumót mint átutaltam volna a pénzt. Vettem tőle egy műanyag burkolatot is a csomitérbe. A zárbak körül ami van. Nemtom,hogy az a csomiajtón lévő szárny,hogy nézne ki a kocsimon? :( a sárfogót néztem ! per pill. nincsen nekik ! a müanyag pecek meg,,, na azt meg nézem lehet van még 1 . talán . a motorháztető pilácsát meg a helyzetjelző dirigálja , annak meg ott lesz a madzagja a kábelkötegből lógva ott a víz vájuban . A kábel megvan csak a kapcsoló gombja kopott meg egy picit. Amúgy a multhavi 7,3-ról visszament a fogyim 6,5-literre 100km-en. :( (spórolóssan vezetek ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Ismered a srácot? Tök normális volt. Hamarabb feladta a cumót mint átutaltam volna a pénzt. Ismerjük. Van egy másik fórum ahova rendszeresen ír (ő is). Ő figyuzta ki SárgaZolinak a vajverdát is pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Ismerjük. Van egy másik fórum ahova rendszeresen ír (ő is). Ő figyuzta ki SárgaZolinak a vajverdát is pl... A Kadettklubbos fórum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 igen Kadett klubos ! :) ismerem az urat igen :( vagyis telefonon meg a fórumról . korrekt gyerök igen ;) ilyen sokat fogyaszt ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 ilyen sokat fogyaszt ??? Ha azt veszem alapul,hogy tél van és rövid távokat megyek (10 Km-eket) akkor nnemsok sztem. A 7,3-as fogyasztáskor azért kentem neki meg előzgettem is sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kaptam egy kis leírást a Kadett BC-hez. Itt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kaptam egy kis leírást a Kadett BC-hez. Itt van. Na ez nekem tuti jól jönne, de sajna nem tudok németül. Pont most raktam be a kocsiba hétvégén a BC-t, de szerintem kifogtam, hogy 16 imp-os úthosszjeladó kell neki, a kocsiban meg 6-os van. Számolja a megtett utat, csak irreálisan lassan. Majd a gyári szám alapján megnézem melyik tipusú az enyém... No meg nem is tudtam teljesen bekötni (nincs pl fogyasztás számolás), kértem segítséget az Astra elektromos topikban (a Kadetté halott), de senki nem reagált... És hőmérsékletjeladóm sincs egyenlőre. Tehát az analóg órát lecseréltem egy digitálisra... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 És hőmérsékletjeladóm sincs egyenlőre. Keress bontóban F vagy G Astráét vagy Suzuki Ignisét u.a. . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Keress bontóban F vagy G Astráét vagy Suzuki Ignisét u.a. . :) Néztem már pár bontóban, de nemhogy a jeladó, még a lökhárító sem nagyon volt rajtuk... :( Ellenben a Vaterán találtam 1500Ft-ért, te benne vagy ebben, jó ár érte? Mondjuk hőmérő (külső-belső) van másik is a kocsiban (kék illuminátoros háttérvilágítású :( ), tehát nem kifejezetten ez miatt raktam be... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Néztem már pár bontóban, de nemhogy a jeladó, még a lökhárító sem nagyon volt rajtuk... :( Ellenben a Vaterán találtam 1500Ft-ért, te benne vagy ebben, jó ár érte? Jó sztem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts