Endlos Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Nekem van egy tippem a kupak pótlására. Rendre a gumiszervízekben elvesznek a kupakok. Nekem a 4ből 3 volt meg, mondtam a srácnak már fél év után, amikor anuym ótójával mentem, hogy nem látta évletlenül? Aztán mondja majd szétnéz köztük, mert va dögivel. Köv. alkalommal kezembe nyomott az 1 helyett 2-t. OHHHH Najó, ez egy gyakoribb ATS Cup felni, de azért örültem neki. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Szép és 14-es és 4db. van belőle. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 mi a terv vele? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 mi a terv vele? :( Tartalék. Az alufelniken f@sza nyárigumik voltak. Azok lesznek rajta. 185/50 14-esek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 az jó ha van tartalék cucc . erős felnik ezek amúgy . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Jóhogy erősek, a Senatoron is ilyen van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sziasztok! A Senator duplaoptikás lámpája beapplikálható valahogy a Kadettba? Rögzítési pontok, illetve a méretek nagyon különböznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sztem sokkal nagyobb a Seni lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Találtam az egyik aukciós oldalon 1 pár duplaoptikás Senator/Rekord lámpát 6000 forintért, sztem nagyon jó áron van, ha belegondolok, hogy a sima utángyártott új Kadettlámpa darabja kerül ennyibe, ez meg még duplaoptikás is. Bizti sehogysem illik a helyére? Nekem úgy rémlik a Rekord lámpája nem olyan nagy, és ezek szerint kompatibilis a Senatorral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Találtam az egyik aukciós oldalon 1 pár duplaoptikás Senator/Rekord lámpát 6000 forintért, sztem nagyon jó áron van, ha belegondolok, hogy a sima utángyártott új Kadettlámpa darabja kerül ennyibe, ez meg még duplaoptikás is. Bizti sehogysem illik a helyére? Nekem úgy rémlik a Rekord lámpája nem olyan nagy, és ezek szerint kompatibilis a Senatorral... Mit jelent az ,hogy duplaoptikás? Egyébként szerintem nem jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Mit jelent az ,hogy duplaoptikás? Egyébként szerintem nem jó bele. helyzetjelző meg a tompított egymás mellett van vagyvmi ilyesmi..ha szemből nézed 2 fele van osztva E kadettbe nagyon felejtős lehet vagy nagy kasztnimunka kell hozzá:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 abszolut felejtős . sztem. meg aztán én nem alakítanék át egy amúgy szépformát :( gyári rulez :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Találtam az egyik aukciós oldalon 1 pár duplaoptikás Senator/Rekord lámpát 6000 forintért, sztem nagyon jó áron van, ha belegondolok, hogy a sima utángyártott új Kadettlámpa darabja kerül ennyibe, ez meg még duplaoptikás is. Bizti sehogysem illik a helyére? Nekem úgy rémlik a Rekord lámpája nem olyan nagy, és ezek szerint kompatibilis a Senatorral... Én a veteránopelen találtam ugyanilyet, veszprém megyei eladási hellyel, és 25e a pár. Ennyit nem hinném hogy megér. A dupla optika annyit jelent, hogy a H4-es izzó mellett a sarokban van egy plusz foncsor H1-es égővel és az reflektor esetén világít plusszként. De még arra sem esküszöm, hogy a Rekibe bemenne-e, mert sztem azok a lámpák Seniből valók, és annak szélesebb az eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Megtaláltam én is a vaterán, és egyről beszélünk. Nyomtam egy licitet 6e-ért de nem érte el a minárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Megtaláltam én is a vaterán, és egyről beszélünk. Nyomtam egy licitet 6e-ért de nem érte el a minárat. Akkor így már más a leányzó fekvése... Én viszont nem akartam addig rányomni míg biztosat nem tudok. Ezek szerint jobb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Sztem még 10e-et is megérne, de a 25 kicsit sok. Ennyiért már komplett autót is lehetne kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Van köztetek valaki, akinek a Kadettjában van BC? Kellene egy kis segítség a bekötéshez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Van köztetek valaki, akinek a Kadettjában van BC? Kellene egy kis segítség a bekötéshez... Nekem van de csak a külsőhőmérő és az óra van bekötve. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én tavasszal kötöttem be E Rekibe, ami lényegében ua mint a Kadetté, csak nekem a hőmérséklet jeladógomba hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Én tavasszal kötöttem be E Rekibe, ami lényegében ua mint a Kadetté, csak nekem a hőmérséklet jeladógomba hiányzik. Blitz Weekenden volt nálam pár darab jeladó de alig birtam elosztogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Blitz Weekenden volt nálam pár darab jeladó de alig birtam elosztogatni. Pedig az nekem is jól jött volna... :cry: Azon agyalok mivel helyettesítsem. Nekem van de csak a külsőhőmérő és az óra van bekötve. :( Hát én nem szeretnék így járni, de egyenlőre nagy esélyem van rá! Illetve még ennyire sem! :P De az óra tuti megy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Pedig az nekem is jól jött volna... :cry: Azon agyalok mivel helyettesítsem. Hát én nem szeretnék így járni, de egyenlőre nagy esélyem van rá! :( Azért van csak ennyi bekötve mert a hőmérő az kellett a többit meg Digit nélkül nem lehet bekötni. A Digit meg nem igazán tetszik. :P Jeladót meg sztem bontóban lehet vadászni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Azért van csak ennyi bekötve mert a hőmérő az kellett a többit meg Digit nélkül nem lehet bekötni. A Digit meg nem igazán tetszik. :( Jeladót meg sztem bontóban lehet vadászni. :P Megegyezik az Astráéval? BC-s Kadettot nem találtam egyetlen bontóban sem a környékemen, az Astrákban meg mindegyikben benne van a hőmérő... Digit meg nálam már be van kötve, bár egy olajnyomásgomba még jól jönne, mert az az én blokkomban nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Megegyezik az Astráéval? Biztos megegyezik. Az enyémben pölö IGNISé van. Ilyet adtam már G és F Astrába is és működött. Tulajdonképpen ez csak egy ellenállás. Nagy különbség nem lehet köztük de,ha SIEMENS-et szerzel az tuti jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egyet igértél nekem is még tavasszal, csak nem jutottam el érte, ahogy Blitzre sem családi és egyéb okok miatt. De ha lesz megint felesleges, gondolj rám :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts