Albert Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Albert! Felraktam a motorháztatő zajvédő burkolatot. :( Kicsit lógnak a szélei. Azt fel lehet fogatni valahogy vagy neked is lógott? :P Sajna nem tudok segíteni. "Nekem" nem lógott. Max az előző előtti tulajnak akit még érdekelt de én pl meg se néztem. Aszontad vannak patentjaid, azokkal nem lehet feltenni? Mert pont tegnap adományoztam 1kutynak a műanyagokat miután aszontad Neked nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Sajna nem tudok segíteni. "Nekem" nem lógott. Max az előző előtti tulajnak akit még érdekelt de én pl meg se néztem. Aszontad vannak patentjaid, azokkal nem lehet feltenni? Mert pont tegnap adományoztam 1kutynak a műanyagokat miután aszontad Neked nem kell. De vannak patentok csak ott a szélén pont nincs lyuk. Na mindegy majd varázsolok valamit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 De vannak patentok csak ott a szélén pont nincs lyuk. Na mindegy majd varázsolok valamit. :( A motorháztetőben, vagy a burkolatban? Ja ígértem Neked hogy megkérem 1kutyot, várjá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 A motorháztetőben, vagy a burkolatban? Ja ígértem Neked hogy megkérem 1kutyot, várjá! Közben már megjött az info. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Közben már megjött az info. :( Jó akkor nem küld mailt Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Vettem télire kereket a Kadettre. Már csak gumit kell rá szerválni. Meg kerék kupakokat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 nem egyszerü dolog a kupak ..... én kb. fél évig vadásztam anno a calira... a végén fater vecijéről csórtam le 2 db ot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 nem egyszerü dolog a kupak ..... én kb. fél évig vadásztam anno a calira... a végén fater vecijéről csórtam le 2 db ot. :P 15-öt így is megért télifelninek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Vettem télire kereket a Kadettre. Már csak gumit kell rá szerválni. Meg kerék kupakokat. :( 15ért jó volt. Gumi mér kell rá? Milyen van rajta? 14", vagy 15"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 15ért jó volt. Gumi mér kell rá? Milyen van rajta? 14", vagy 15"? Hát most épp 13-as lemezen vannak a téligumik. De már közben vettem rá gumit. Holnapra fel is lesz szerelve ugyhogy már csak kerékkupakokat kell szerválni. Amúgy Barum Polaris 2 lesz fent 175/65 R 14-es méretben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 jön a tél a fene egye meg ..... mennyibe mennek a Barumok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 jön a tél a fene egye meg ..... mennyibe mennek a Barumok ? 11e/darab (o km-es) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 nem egyszerü dolog a kupak ..... én kb. fél évig vadásztam anno a calira... a végén fater vecijéről csórtam le 2 db ot. :P Egyszerű az, csak olcsón nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 @Tomi: Amit a másik fórumon írtam (nem találom hogy melyik topikba, ezért válaszolok itt) az elvileg a kedvezmény nélküli darabár, de ~4000Ft sztem még így sem olcsó a kupakokért, plána ha 15e-ért vetted a négy felnit, most meg ~16e lenne rá a négy kupak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 @Tomi: Amit a másik fórumon írtam (nem találom hogy melyik topikba, ezért válaszolok itt) az elvileg a kedvezmény nélküli darabár, de ~4000Ft sztem még így sem olcsó a kupakokért, plána ha 15e-ért vetted a négy felnit, most meg ~16e lenne rá a négy kupak... Na ja. Majd kifaragom pur habból. :( A 15-ös Calibra felninek nem ilyen a kupakja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 A 15-ös Calibra felninek nem ilyen a kupakja? Hát az EPC más cikkszámon hozza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Hát az EPC más cikkszámon hozza... Azt hittem tudod csak úgy ránézésre. Annak amit keresek eltudod küldeni a cikkszámát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Tomi ! de jó rá a cali kupak is ! tuti mert fater vecijén ilyen felni volt és én arról nyúltam le a kupakokat anno a cali 16V felniére ! (kicsit krül nézek kupak ügyben csak plííz idő kell ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Tomi ! de jó rá a cali kupak is ! tuti mert fater vecijén ilyen felni volt és én arról nyúltam le a kupakokat anno a cali 16V felniére ! (kicsit krül nézek kupak ügyben csak plííz idő kell ) Ok köszi! :( Gregnek is írtam,hogy Angliai bontókban is nézzen körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 ....Gregnek is írtam,hogy Angliai bontókban is nézzen körül.... :( Azért kupakok nélkül is felrakod a téli gumikat majd ugye ? :cry: Hidd el a hiányuk annyira nem csökkenti a felnik funkcionalítását :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hát ilyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Ok köszi! :P Gregnek is írtam,hogy Angliai bontókban is nézzen körül. És már szereztél is? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 És már szereztél is? :( Igen. Már megrendelték nekem az újakat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Igen. Már megrendelték nekem az újakat. :( Sok vót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Sok vót? Nemtudom mert barterüzlet keretében lesznek meg. De majd megkérdezem. Állítólag a csergőben több mint 4000 darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts