rtomi Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 nem akar valaki digitezni ?? van itthon 2 is a szekrénybe :lol: nekem nagyon bejött pontosabb szebb okosabb megbízhatóbb . de most valahogy sehova nem tudom berakni :lol: Ákos is kínálta a Corsából de nem barátkoztam meg vele igazán. Mondjuk nem volna rossz dolog látni az olajnyomás és a töltés értékeket. De nekem most nem kell asszem.
Crime78 Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 nem akar valaki digitezni ?? van itthon 2 is a szekrénybe :lol: nekem nagyon bejött pontosabb szebb okosabb megbízhatóbb . de most valahogy sehova nem tudom berakni :lol: Applikáld be a mercibe! :lol:
Crime78 Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Ákos is kínálta a Corsából de nem barátkoztam meg vele igazán. Mondjuk nem volna rossz dolog látni az olajnyomás és a töltés értékeket. De nekem most nem kell asszem. Pedig tényleg jó, én nagyon szeretem! Nem csak az exkluzivitása miatt, de pl én karórában is mindíg digitálisat hordtam, a mutatósok nem jöttek be... Azért azt hozzá kell tenni, hogy nem látod ám olyan "pontosan" az értékeket. pl ~11-13V-ig 12V-nak látod a töltést, afölött meg 15V-nak, illetve közben van még egy osztás valahol, de lényegében 1-1.5V ingadozást nem veszel észre.
Gelko Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 vagy ha a hátrányoknál tartunk akkor pl napszemüvegben felejtős leolvasni :lol: legalábbis nálam...
opzsolt Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 ja meg most van egy középrész nélküli E hűtőrácsom :lol: fölösbe :lol: szép lett csak festeni kellene meg rácsot neki és diszkréten csinos cucc . amúgy a digit nekem olyan mit egy kihagyhatatlan dolog a kadettból valahogy annélkül nem tetszene szerintem nagyon jó dolog de hát ez én vagyok :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október26, 2007 Elküldve Október26, 2007 Egy majd kellene nekem, de az még soká lesz. A nagy Mantába azt tervezek belefaragni. De még a kicsi sem áll sehogy sem, úgyhogy nehogy félre tedd nekem, mert lehet, hogy rád rohad! :lol:
rtomi Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 Kojaknak szólj ! a kárpitvég biztosan megvan . a szárnyat meg passz de azt majd megmondja :cry: fűthető tükröm van egy balos de asztráé sajna mondjuk régi asztra .... szóval heckelhető :( Zsolti! Megkaptam a tükröt de ez jobbos. :P
Sörös Sanyi Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 Hú, de brutálisak!!!!! Azt hiszem, ez lehet az eredeti szélesítés: Nekem így nagyon bejön. Csak kár, hogy elsőkerekes... Bár Kojaktól tudom, hogy az elsőkerekest is keresztbe lehet tenni úgy, mintha hátsókerekes lenne. Hatalmas respekt ezért neki!
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Elküldve Október30, 2007 Zsolti! Megkaptam a tükröt de ez jobbos. :( azta hogy a viharba írtam balost :P jobbost akartam esküszöm . (na most lehet hogy megin hulla voltam amikor ezt a hsz.-t írtam tudom hogy nem kellene ennyit gályáznom már. baj van...) szerzek egy balost pár nap .
opzsolt Elküldve November1, 2007 Elküldve November1, 2007 jó nagy csen honol kicsinyke kadettes honban itt :(
rtomi Elküldve November1, 2007 Elküldve November1, 2007 Pedig fejlemények vannak. Ma odaadtam a fényezőnek a motorháztetőt és egy bal első sárvédőt . Nemsokára kész lesz. Holnap kipuff hekkelés lesz. Megpróbáljuk eltüntetni a kipuffvég és a lökös közti rést. Kiváncsi vagyok már,hogy milyen lesz a mocitető. Ja Alberttől kaptam rá belső zajvédő burkolatot. Lassan fel kéne tenni a téligumikat de annyira csumpin néz ki lemezfelnivel. :(
opzsolt Elküldve November1, 2007 Elküldve November1, 2007 na ezzel a téligumidologgal én is így vagyok :( a gumi még szép mert új Nokian WR de a felni dísztárcsával ,,, nem annyira tetszik :cry: Tomi ez a kocsi lassan több mint napi használatos gép nem ? :P valahogy én is így voltam vele ....
rtomi Elküldve November1, 2007 Elküldve November1, 2007 na ezzel a téligumidologgal én is így vagyok :( a gumi még szép mert új Nokian WR de a felni dísztárcsával ,,, nem annyira tetszik :cry: Tomi ez a kocsi lassan több mint napi használatos gép nem ? :P valahogy én is így voltam vele .... Azért marad ez a mindennapos kocsi. De nem baj,ha egy kicsit az izlésemnek megfelelően van alakítva. Elmentem ma a benyakútra mosatni de qva hosszú volt a sor. Szólt a kutas,hogy van a városban egy maszek mosó menjek oda,ha nem akarok várni. 1400-ért lemosták (nem géppel ) és még az ajtófalcokat is szárazra törölték. Asszem legközelebb is odamegyek.
rtomi Elküldve November1, 2007 Elküldve November1, 2007 Ezt is leütöttem villámáron. Jó lesz a Kadettbe.
rtomi Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Na kész lett a motorháztető. Jó lett a szine is. Nekem tetszik. Még egy kép és mégegy. Kipuffvég először és másodszor. Ja lefujattam egy bal első sárvédőt is de azt csak tavasszal teszem fel majd. :(
tgabika76 Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Szép. Mosmámeg annyira morcos, hogy GSi lökös kéne rá, színrefújva, előre is és hátra is. :(
J0hnny Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Mosmámeg annyira morcos, hogy GSi lökös kéne rá, színrefújva, előre is és hátra is. :P Pontosan ez jutott nekem is eszembe,ahogy a képeket nézegettem! :(
Crime78 Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Nekem tetszik. Még egy kép és mégegy. Tényleg jól néz ki a motorháztető Tomi! Meg a hűtőrács is... Ez ugyan olyan, mint amit Zsoltinak intéztél? Vagy keverek valamit valamivel?
rtomi Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Köszi! Ha GSI lökös akkor Astra GSI ködlámpás. Hátra még mindíg megvan a haveromnak az üvegszálas Mattig lökös a padláson. De nekem így tetszik egyenlőre.
rtomi Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Albert! Felraktam a motorháztatő zajvédő burkolatot. :( Kicsit lógnak a szélei. Azt fel lehet fogatni valahogy vagy neked is lógott? :P
Recommended Posts