rtomi Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 nem akar valaki digitezni ?? van itthon 2 is a szekrénybe :lol: nekem nagyon bejött pontosabb szebb okosabb megbízhatóbb . de most valahogy sehova nem tudom berakni :lol: Ákos is kínálta a Corsából de nem barátkoztam meg vele igazán. Mondjuk nem volna rossz dolog látni az olajnyomás és a töltés értékeket. De nekem most nem kell asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 nem akar valaki digitezni ?? van itthon 2 is a szekrénybe :lol: nekem nagyon bejött pontosabb szebb okosabb megbízhatóbb . de most valahogy sehova nem tudom berakni :lol: Applikáld be a mercibe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ákos is kínálta a Corsából de nem barátkoztam meg vele igazán. Mondjuk nem volna rossz dolog látni az olajnyomás és a töltés értékeket. De nekem most nem kell asszem. Pedig tényleg jó, én nagyon szeretem! Nem csak az exkluzivitása miatt, de pl én karórában is mindíg digitálisat hordtam, a mutatósok nem jöttek be... Azért azt hozzá kell tenni, hogy nem látod ám olyan "pontosan" az értékeket. pl ~11-13V-ig 12V-nak látod a töltést, afölött meg 15V-nak, illetve közben van még egy osztás valahol, de lényegében 1-1.5V ingadozást nem veszel észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 vagy ha a hátrányoknál tartunk akkor pl napszemüvegben felejtős leolvasni :lol: legalábbis nálam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 erös az a szemüveg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ja meg most van egy középrész nélküli E hűtőrácsom :lol: fölösbe :lol: szép lett csak festeni kellene meg rácsot neki és diszkréten csinos cucc . amúgy a digit nekem olyan mit egy kihagyhatatlan dolog a kadettból valahogy annélkül nem tetszene szerintem nagyon jó dolog de hát ez én vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Egy majd kellene nekem, de az még soká lesz. A nagy Mantába azt tervezek belefaragni. De még a kicsi sem áll sehogy sem, úgyhogy nehogy félre tedd nekem, mert lehet, hogy rád rohad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 megoldjuk . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Kojaknak szólj ! a kárpitvég biztosan megvan . a szárnyat meg passz de azt majd megmondja :cry: fűthető tükröm van egy balos de asztráé sajna mondjuk régi asztra .... szóval heckelhető :( Zsolti! Megkaptam a tükröt de ez jobbos. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Hú, de brutálisak!!!!! Azt hiszem, ez lehet az eredeti szélesítés: Nekem így nagyon bejön. Csak kár, hogy elsőkerekes... Bár Kojaktól tudom, hogy az elsőkerekest is keresztbe lehet tenni úgy, mintha hátsókerekes lenne. Hatalmas respekt ezért neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Zsolti! Megkaptam a tükröt de ez jobbos. :( azta hogy a viharba írtam balost :P jobbost akartam esküszöm . (na most lehet hogy megin hulla voltam amikor ezt a hsz.-t írtam tudom hogy nem kellene ennyit gályáznom már. baj van...) szerzek egy balost pár nap . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 akkor a B.C. elkelt :( küldöm Tomi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 jó nagy csen honol kicsinyke kadettes honban itt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Pedig fejlemények vannak. Ma odaadtam a fényezőnek a motorháztetőt és egy bal első sárvédőt . Nemsokára kész lesz. Holnap kipuff hekkelés lesz. Megpróbáljuk eltüntetni a kipuffvég és a lökös közti rést. Kiváncsi vagyok már,hogy milyen lesz a mocitető. Ja Alberttől kaptam rá belső zajvédő burkolatot. Lassan fel kéne tenni a téligumikat de annyira csumpin néz ki lemezfelnivel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 na ezzel a téligumidologgal én is így vagyok :( a gumi még szép mert új Nokian WR de a felni dísztárcsával ,,, nem annyira tetszik :cry: Tomi ez a kocsi lassan több mint napi használatos gép nem ? :P valahogy én is így voltam vele .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 na ezzel a téligumidologgal én is így vagyok :( a gumi még szép mert új Nokian WR de a felni dísztárcsával ,,, nem annyira tetszik :cry: Tomi ez a kocsi lassan több mint napi használatos gép nem ? :P valahogy én is így voltam vele .... Azért marad ez a mindennapos kocsi. De nem baj,ha egy kicsit az izlésemnek megfelelően van alakítva. Elmentem ma a benyakútra mosatni de qva hosszú volt a sor. Szólt a kutas,hogy van a városban egy maszek mosó menjek oda,ha nem akarok várni. 1400-ért lemosták (nem géppel ) és még az ajtófalcokat is szárazra törölték. Asszem legközelebb is odamegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ezt is leütöttem villámáron. Jó lesz a Kadettbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Na kész lett a motorháztető. Jó lett a szine is. Nekem tetszik. Még egy kép és mégegy. Kipuffvég először és másodszor. Ja lefujattam egy bal első sárvédőt is de azt csak tavasszal teszem fel majd. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Nekem tetszik. Nem csak neked! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Szép. Mosmámeg annyira morcos, hogy GSi lökös kéne rá, színrefújva, előre is és hátra is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 szép lett ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Mosmámeg annyira morcos, hogy GSi lökös kéne rá, színrefújva, előre is és hátra is. :P Pontosan ez jutott nekem is eszembe,ahogy a képeket nézegettem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nekem tetszik. Még egy kép és mégegy. Tényleg jól néz ki a motorháztető Tomi! Meg a hűtőrács is... Ez ugyan olyan, mint amit Zsoltinak intéztél? Vagy keverek valamit valamivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Köszi! Ha GSI lökös akkor Astra GSI ködlámpás. Hátra még mindíg megvan a haveromnak az üvegszálas Mattig lökös a padláson. De nekem így tetszik egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Albert! Felraktam a motorháztatő zajvédő burkolatot. :( Kicsit lógnak a szélei. Azt fel lehet fogatni valahogy vagy neked is lógott? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts