mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Kapcsoló nem kell mert egyszer beállítom oszt hali. :lol: Az ülésfűtés kapcsolóknak is alig találtam helyet. :lol: Ilyen kapcsoló van otthon pár darab. És a tükörfűtést hogy kapcsolod majd ? Megkéred és majd menni fog ? :lol: Kadett-ban hogy néz ki a tükörállítás / fűtés vezérlése ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 A vezérlése nem tudom hol van (bár szerintem be van építve a kapcsolóba, mert elég nagy dobozka), a "kapcsolódoboz" a kardánboxban van a sebváltó mögött. Még nem követtem végig a kábeleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 A vezérlése nem tudom hol van (bár szerintem be van építve a kapcsolóba, mert elég nagy dobozka), de a kapcsolódoboz a kardánboxban van a sebváltó mögött. Még nem követtem végig a kábeleket. Vezérlés alatt a gombokat értettem. Nem tudom hogy néz ki ez a Kedett-ban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Vezérlés alatt a gombokat értettem. Nem tudom hogy néz ki ez a Kedett-ban :lol: Így néz ki... Legalábbis az enyémben. Most legalább kiderül, hogy gyári-e! :lol: Ha másnak nem ilyen, akkor gond van! :lol: Mindenesetre az Astráé jobban néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 http://www.tar.hu/crime78/PA220045.jpg Így néz ki... Legalábbis az enyémben. Most legalább kiderül, hogy gyári-e! :lol: Ha másnak nem ilyen, akkor gond van! :lol: Mindenesetre az Astráé jobban néz ki! Áhááááám, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 http://www.tar.hu/crime78/PA220045.jpg Így néz ki... Legalábbis az enyémben. Most legalább kiderül, hogy gyári-e! :lol: Ha másnak nem ilyen, akkor gond van! :lol: Mindenesetre az Astráé jobban néz ki! asconában - senatorban is ilyen a tükörmozgatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 És a tükörfűtést hogy kapcsolod majd ? Megkéred és majd menni fog ? :lol: Rákötöm a hátsóablak fűtés kapcsolóra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Rákötöm a hátsóablak fűtés kapcsolóra. :lol: Csak ne felejtsd úgy! Biztos nem tenne neki jót, mert az enyém adott idő után (kb10 perc, vagy gyújtáslevétel) automatikusan kikapcsol! asconában - senatorban is ilyen a tükörmozgatás Akkor lehet ebben is gyári, és nem utólag belehekkelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Nekem is van egy kérdésem: A hűtőrendszert hol érdemes leengedni E Kadettnél, illetve folyamatában van valami trükk? Ne azt mondjátok hogy a legalacsonyabb ponton, hanem konkrétan Ti hol, és hogyan szoktátok? Tavaly szerintem nem sikerült mindent leengednem belőle, mert túl kevés fagyálló kellett a rendszer megtöltéséhez, és nem is az lett a fagypontja mérés szerint, mint kellett volna. Köszi semmi trükk . hűtőnél le , aztán a radiátornál is illő lenne (ezt megspórolom :lol: ) de elvileg a vízpumpánál jön ki a java . háát , lehetne okosabb is de ez van :lol: 1.4 nél szoktam kiszedni a venti gombát a hűtőböl ha lent van fajta . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Rákötöm a hátsóablak fűtés kapcsolóra. :lol: azt nem tenném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 azt nem tenném :lol: Márpedig a G-kben is így van! :lol: és tökéletes, de igaz az bizonyos idő után lekapcsolja magát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 azt nem tenném :lol: Relével sem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Nekem a tükörfűtés a gyári K81-es relével van megoldva,ami egy időzítőrelé. Gyárilag 10-15percig engedi a fűtést,de én átalakítottam,így kb 4percig fűti a tükröket. A jobbos egy picivel jobban fűt,ha esőben bekapcsolom a vízcseppeket is lenyomja. Közben meg is találtam a rajzokat. A relé belső kapcsrajza: Ez pedig egy táblázat a relé időzítésének beállításához: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Nekem a tükörfűtés a gyári K81-es relével van megoldva,ami egy időzítőrelé. Gyárilag 10-15percig engedi a fűtést,de én átalakítottam,így kb 4percig fűti a tükröket. A jobbos egy picivel jobban fűt,ha esőben bekapcsolom a vízcseppeket is lenyomja. A jobbos nekem is jobban fűt. Sokkal jobban. Már a vízcseppek is eltűnnek róla, mire a balosról a pára elkezd oszlani... :lol: Azt hittem a tükörlapom van rosszul "rögzítve" a fűtésrészre, de ezek szerint nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 A jobbos nekem is jobban fűt. Sokkal jobban. Már a vízcseppek is eltűnnek róla, mire a balosról a pára elkezd oszlani... :lol: Azt hittem a tükörlapom van rosszul "rögzítve" a fűtésrészre, de ezek szerint nem. Végülis nem gond,pont a jobbos a lényeg ha tolatok le a garázsba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Márpedig a G-kben is így van! :lol: és tökéletes, de igaz az bizonyos idő után lekapcsolja magát... "de igaz az bizonyos idő után lekapcsolja magát..." itt a lényeg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Relével sem? :lol: relé mindenképpen jó ha van vagy esetleg mek kell nézni a gyárit ami az ablakot fűti hogy mennyit bír aztán mérni egy áramot és összehasonlítani a relé max terhelésével . ha kevés akkor vagy relé csere vagy plusz egy relé . de az időzítést jó lenne megoldani valahogy . fő a biztonság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 relé mindenképpen jó ha van vagy esetleg mek kell nézni a gyárit ami az ablakot fűti hogy mennyit bír aztán mérni egy áramot és összehasonlítani a relé max terhelésével . ha kevés akkor vagy relé csere vagy plusz egy relé . de az időzítést jó lenne megoldani valahogy . fő a biztonság :lol: Szerintem melóbol is tudok hozni ilyen relét. Asszem. :lol: Jaa küldhetnél püt. a tükörárral és a burkolat árral. Kojaknak meg majd én írok. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xanthus Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Hello! 2hónapja vettem egy E Kadett 1,5 TDI autót. (Isuzu) Az előző tulaj azt mondta hogy 6000enként cserélte az olajat. Ha én is hasonlóképp teszek megfelel e a célnak a TESCOs olaj ami most igen kedvező árban van? Vagy ha nem jó a turbó miatt akkor milyent ajánlatok? Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Hello! 2hónapja vettem egy E Kadett 1,5 TDI autót. (Isuzu) Az előző tulaj azt mondta hogy 6000enként cserélte az olajat. Ha én is hasonlóképp teszek megfelel e a célnak a TESCOs olaj ami most igen kedvező árban van? Vagy ha nem jó a turbó miatt akkor milyent ajánlatok? Köszi a segítséget. Azt mondta, vagy tényleg? Dízelben amúgyis 7-7ésfél ezrenként cserélni kell a jó minőségű olajat is. Tescosat csak akkor tölts bele ha szeretnéd tavasszal a bontóba beadni. "Metabond, Castrol, Valvoline" vagy esetleg gyári opelolaj. Figyuzni kell hogy td-hoz jó legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 tescos olajat ??? :lol: jéézus ................ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 még az olajzómba is komoly olaj van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Én 10-40-es Opel olajat használok a Kadettbe. 10 ezrenként cserélem. Olajcsere előtt is maximumon van a szint és mondhatni világos az olaj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 én Meguin 10w40 et használtam 10e km nél mindíg csere és nem kellett pótolni . 3. éve a meguin cuccait használom teljesen beváltak :lol: most a mercibe kisérletezem hogy millyen eddig ok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 nem akar valaki digitezni ?? van itthon 2 is a szekrénybe :lol: nekem nagyon bejött pontosabb szebb okosabb megbízhatóbb . de most valahogy sehova nem tudom berakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts