opzsolt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 jó autók a mercik grat ! köszönöm ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 köszönöm ! :lol: ma csináltam új E220cdi-t. 2007-es 28.000km-rel. Németből hozzá be egy srác, akinek egy ismerőse a Mercinél dolgozik. Ezzek, mind szalon autók. Ennek egy 3cm-es karc volt az első lökhárító betétjén. Okés, hogy nem öreg, de a 28e km ellenére, olyan tiszta a motortere, mintha most gördült volna le a szalagról, a hütő alső tartójáig lenézve, semmi koszt nem látsz. A belsejébe a szag is hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 az enyémbe 369 e km van( szervízkönyves ) elgondolkoztató a minősége :lol: raktak bele valamit .... de nem akarok egy opelfórumon mercizni beszéljünk az öreg opelomról remélem a hétvégén nem fog esni és szezonzáró útnak elmegyek Kisaszondra Kojak barátomhoz kadett talizni :lol: meg enni inni kicsit :P leszünk páran :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Szerettem volna én is menni, hívott. De nem jön össze... Érezzétek jól magatokat, Kojakot meg engedjétek be valami kocsiba este, ne hagyjátok kinn aludni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 ááá csibészek ! :lol: Albert kapsz ezért szombaton :lol: :lol: Ok. Páleszt kérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 ...de nem akarok egy opelfórumon mercizni... Van mercis altopik a "Konkurrens márkák - nem fikázni" topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szerettem volna én is menni, hívott. De nem jön össze... Érezzétek jól magatokat, Kojakot meg engedjétek be valami kocsiba este, ne hagyjátok kinn aludni! :lol: köszi remélem jó lesz és leszünk sokan mint a múltkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Van mercis altopik a "Konkurrens márkák - nem fikázni" topikban. ezt nem is tudtam :lol: na mégnézem .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ok. Páleszt kérek. háát te akartad :lol: üsse kavics :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 MerciZsolt :lol: azé tarcsiba van még egy kadettje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 háát te akartad :lol: üsse kavics :lol: látod a kapkodás hova vezet ..... most itthon nézegetem a páleszt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 :lol: hova lett a szép E kadetted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 :lol: huh ! pill. megnézem ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Na ma bekötöttem az ülésfűtést. Kicsit elszopódtam vele mert nem akartam összecsapni. Egész jól melegít. :lol: Kapcsolókat a kézifékkar mellé tettem a boxba.Nincsenek nagyon szem előtt de kézreesnek. Holnap első lengéscsillapítókat cserélek. :lol: Gázos Sachs-megy bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 én a Bilsteire esküszöm B4 . nekem is az volt :lol: ülés fűtés meg klassz dolog ! nekem többet érne mint a klíma . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Na kész lettem vele. Nem volt egyszerű de megcsináltam. Még sosem szereltem így gólyalábas autót. Kicseréltem a fékbetéteket is. Jaa meg mentem a Rekorddal egy karikát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Na ma bekötöttem az ülésfűtést. Biztitáblán hova kötötted be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Biztitáblán hova kötötted be? A relé vezérlő szálat a szivargyujtórol szedtem a másikat meg a magnórol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 milyen vastag a magnó tápvezetéke ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 milyen vastag a magnó tápvezetéke ? Másfeles asszem. :lol: (feladtam a csomagot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 milyen vastag a magnó tápvezetéke ? Gyárilag hova van kötve?Utánafogok nézni aszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 A relé vezérlő szálat a szivargyujtórol szedtem a másikat meg a magnórol. Tomiiiii!!! Az ülésfűtést a biztitábláról, a fővezetékről kellene hajtani! Mármint a vezérlés persze jó akárhonnan, de egyrészt egy fűtőszálat (nagy teljesítmény) eleve illene külön kötni, közvetlen akkuról (biztivel, persze a fő tápvez. ua. jó, nem kell a motortérből kábelezni), másrészt a magnó körén ezer más dolog is van, félő, ha minden más egyszerre megy, akkor leverheti a biztijét. A biztitáblán, ha van üres helyed, simán be tudsz rakni egy plusz biztosítékot a fővezetékről lehozva, és az tök korrekt megoldás! (csak sima autós saru kell hozzá) PS: A gyári kábelezésnél (Astra G-ből indulok ki) 2.5-es a vezeték. De persze a 1.5-es vezetéken elmegy az a pár amper simán, szóval ez nem olyan nagy gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Tomiiiii!!! Az ülésfűtést a biztitábláról, a fővezetékről kellene hajtani! Mármint a vezérlés persze jó akárhonnan, de egyrészt egy fűtőszálat (nagy teljesítmény) eleve illene külön kötni, közvetlen akkuról (biztivel, persze a fő tápvez. ua. jó, nem kell a motortérből kábelezni), másrészt a magnó körén ezer más dolog is van, félő, ha minden más egyszerre megy, akkor leverheti a biztijét. A biztitáblán, ha van üres helyed, simán be tudsz rakni egy plusz biztosítékot a fővezetékről lehozva, és az tök korrekt megoldás! (csak sima autós saru kell hozzá) PS: A gyári kábelezésnél (Astra G-ből indulok ki) 2.5-es a vezeték. De persze a 1.5-es vezetéken elmegy az a pár amper simán, szóval ez nem olyan nagy gond. A magnónak az akkutól jön az 1,5-ös vezeték. Az akkutól 20 centire pedig egy 20 Amperes biztije van. Az nemjó úgy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 úgy jó ! ( csak azért kérdeztem én a fentit hogy hova lett kötve . nem akartam okoskodni :lol: ) Köszi a csomagot !!!!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts