opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 bírja az szadizni meg amúgysem szoktad . (a pü. még mindig nem oké !) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 bírja az szadizni meg amúgysem szoktad . (a pü. még mindig nem oké !) Háááát... Azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy lámpánál nem élvezem ki néha, hogy fürge kisautóm van... :unsure: Ha ezt még megdobná 25 paci, lehet még sűrűbben lenne ólom a cipőm talpában! :wacko: A priváttal mostmár tényleg nem tudom mi van. Kivettelek a barátlistából is, hogy hátha az, de ezek szerint nem. Még egyszer átnézem, de nem állítgattam el semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 ...mit szólna ehez a váltó? Az ugye eléggé ki van hegyezve, a c16nz 125Nm-es nyomatéka így is elég közel van az f13-as váltó nyomatékhatárához... Vagy bízni kell a jószerencsében? :unsure: Sztem az elbírja. A C20Ne Caliban gyárilag F16-os váltó van, pedig a nyomatéka 170Nm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Lehet, hogy az elköszönő topicba kellett volna írni,de tegnap végső búcsút vettünk Sanyi kadettjától :unsure: mostmár az örök autópályákat szeli a kicsi kocsi.Még előtte kibeleztük egy aprócskát, de a földi porhüvelye egy bontóban nyugszik ezekután.Mostmár csak mantánk van :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 szegényke :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Igen, szegényke. Engem még emlékek is fűztek hozzá. Node éljenek a Manták! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Dá céép lett 3 ezeré. :unsure: Hétfőn műszakizik majd a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 szép lett ! :wacko: spanoló csavar nem hiányzott ? passzentos ? elég hosszu volt a menet a toronycsapágyházon ? (motortér világítás nem volt benne ? ezt csak úgy kitipliztem bocsi :unsure: ) klasz kis Kadett :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Dá céép lett 3 ezeré. :unsure: Hétfőn műszakizik majd a kocsi. Hááát... Ez nagyon szép... Mit nem adnék egy ilyen motortérért... :wacko: Én inkább nem rakok be az enyémről képet, nem akarom senkire ráhozni a hányingert! :lol: Egyébként mi volt 3e? A toronymerevítő? Mert akkor én is vevő lennék egy ilyenre kékben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Egyébként mi volt 3e? A toronymerevítő? Mert akkor én is vevő lennék egy ilyenre kékben... :unsure: A motormosás. Jaa egyébként 3500 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Tomi nem mondod hogy egy motor mosás 3 rúppó??? :unsure: én komlyan arra gondoltam mint Crime kartács hogy hát a torony merevítő volt a projekt tárgya :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Tomi nem mondod hogy egy motor mosás 3 rúppó??? :unsure: én komlyan arra gondoltam mint Crime kartács hogy hát a torony merevítő volt a projekt tárgya :lol: Pedig annyi. A merevítő már lassan két éve benne van. Az volt az első amit beletettünk miután megvettem. Csináztam képeket a belsőtérről is de nem megy a képfeltölés a szokott helyen. Na majd holnap. Jaa nem volt benne mocitér világítás. Ezt nem kell szerelni főleg nem este. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 hát ne olcsó arrafelé akkor ez a dolog ... moci tér világítás persze nem nagy dolog csak szebb mint a lyuk :unsure: a torony merevítő tetszik nekem is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Ennyiért én is lemosom neked Tomi bármikor! :unsure: Nekem ilyenre sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 hát ne olcsó arrafelé akkor ez a dolog ... moci tér világítás persze nem nagy dolog csak szebb mint a lyuk :wacko: a torony merevítő tetszik nekem is :lol: Világításhoz lámpát bármikor szerzek újat amennyit akarok. :) A merevítő az FK és szettben vettem (köszi Anti) csak az alsót és a hátsót eladtam egy Déwóba. Ennyiért én is lemosom neked Tomi bármikor! :lol: Nekem ilyenre sikerült! Majd,ha Hagáéknál járunk akkor felhívlak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Hát tegnap kaptam egy jó kis deffektet a jobb első gumival. :-( Pestről hazaérve (nemelég,hogy 1,5 órát álltam az M 0-áson a baleset miatt) még a kerék is ellaposodott. Elgurultam a benyakútra és felfújtam. ( a pótkereket is) Reggelre pedíg teljesen leeresztett. A gumis az oldalán talált egy kis lyukat. 1800 Forintért foltozta be. Remélem nem lesz gond vele. Jövőhéten futómű proyekt. Első fékbetétek és lengéscsillapítók csere. Remélem menni fog egyedül is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Hát tegnap kaptam egy jó kis deffektet a jobb első gumival. :-( Pestről hazaérve (nemelég,hogy 1,5 órát álltam az M 0-áson a baleset miatt) még a kerék is ellaposodott. Elgurultam a benyakútra és felfújtam. ( a pótkereket is) Reggelre pedíg teljesen leereszterr. A gumis az oldalán talált egy kis lyukat. 1800 Forintért foltozta be. Remélem nem lesz gond vele. Jövőhéten futómű proyekt. Első fékbetétek és lengéscsillapítók csere. Remélem menni fog egyedül is. :lol: Ha van rugóösszehúzód,akkor nem lesz nagy téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagoly Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Üdv Mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne, tud e a valaki megbízható szerelőt vagy szervízt érd környékén? 1.2 B opel kadett "88"-as gyújtáskapcsoló problemáját meg egyéb rejtett (remélem nem nagy )problemáját szeretném megnézetni és nem szeretnék feleslegesen fizetni xar munkáért...:lol: és persze ha valaki hasonló "csepp" birtokosa várom szeretettel jótanácsait, tapasztalatait az autóval kapcsolatban. egy új "csepp" tulajdonos Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Üdv Mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne, tud e a valaki megbízható szerelőt vagy szervízt érd környékén? 1.2 B opel kadett "88"-as gyújtáskapcsoló problemáját meg egyéb rejtett (remélem nem nagy )problemáját szeretném megnézetni és nem szeretnék feleslegesen fizetni xar munkáért...:lol: és persze ha valaki hasonló "csepp" birtokosa várom szeretettel jótanácsait, tapasztalatait az autóval kapcsolatban. egy új "csepp" tulajdonos Nem nehéz kicserélni a gyujtáskapcsolót. Leszeded a kormányburkolatot és alatta van. Lehúzgálod a csatit (nem lehet összekeverni)és kicseréled. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Ha van rugóösszehúzód,akkor nem lesz nagy téma. Még gömbfej lehúzóm is van. :lol: Itt csak a munkakedvel van gond. Jaa előbb lettem kész. Fűthetővé varázsoltam a két Vectra kagylóülést. :lol: Már csak a villanyászomon múlik mikor köti be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Még gömbfej lehúzóm is van. :lol: Itt csak a munkakedvel van gond. Jaa előbb lettem kész. Fűthetővé varázsoltam a két Vectra kagylóülést. :lol: Már csak a villanyászomon múlik mikor köti be. :lol: Azt tél előtt nekem is bekéne rakni,pedig még a középkonzlba való kapcsolók is megvannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 a kárpit színe stimmel az első ülésekkel most így ? vagy áthúztad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 a kárpit színe stimmel az első ülésekkel most így ? vagy áthúztad ? Nem stimmel mert sötétszürke de nem baj.Nehezebben koszolódik meg ugye addig sem kopik a gyári. Azokat kitisztítva lezacsizva teszem a polcra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Na ugyan ilyen üléseim vannak nekem is,csak én Demótól vettem egy irmscher f caravan-ból!Nekem fekete a kárpit,de huzat van rajta,szal nem téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Erről az ülésfűtésről mesélhetnél picit. Üléssel volt, vagy külön vetted? Ha külön vetted, akkor honnan, mennyiért? Ha már belevágok a kocsim rég tervezett tupírozásába, akkor ez is jó lenne. Mert ugye a Manta fűtés nem épp a hatékonyságáról híres, és legalább a seggem ne fázzon télen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts