rtomi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 ilyen hűtőmaszkot bevállalnék én is :unsure: na most akkor hova tüntek a cuccok ? nem vágom a lényeget :lol: A hűtőmaszkot műanyagos csinálta a gyáriból. Volt egy tarcsiba. Milyen cuccok? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 a hűtőmaszk pl. meg a fehér index . mennyi volt a maszk átalakítása ? lehet én is megcsináltatnám ... van tarcsiba másik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 a hűtőmaszk pl. meg a fehér index . mennyi volt a maszk átalakítása ? lehet én is megcsináltatnám ... van tarcsiba másik ... 1500-ért csinálta a műanyagos plusz a festés.(az nemtom mennyi volt) Aztán még rácsot kell bele varázsolni.Nekem műanyag háló Patex pityuval beragasztva. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 megcsinálna mégeggyet ?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 megcsinálna mégeggyet ?? :wacko: Megérdeklődöm majd hétvégén. :lol: De sztem bármelyik műanyagos megcsinálja. Elküldenéd ezért Ilyen messzire? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 el bizony ! nálunk a müanyagos vagy link , vagy hazudik, vagy drága ... :wacko: és nem beszélve arról hogy elérhetetlen ! (és az asztalosom is link lett) megköszönném ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Valaki nem tud véletlenül képet, vagy fényképet, vagy bármit, hogy az E kadett küszöbében lévő állólemez hátul hogyan kapcsolódik a küszöbhöz??? Vagy hogyan néz ki egyáltalán ez a lemez?? Kombi, Combo érdekelne. Bár valószínűleg nincs lényegi különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 el bizony ! nálunk a müanyagos vagy link , vagy hazudik, vagy drága ... :wacko: és nem beszélve arról hogy elérhetetlen ! (és az asztalosom is link lett) megköszönném ! :unsure: Délután írok pű-t :lol: Valaki nem tud véletlenül képet, vagy fényképet, vagy bármit, hogy az E kadett küszöbében lévő állólemez hátul hogyan kapcsolódik a küszöbhöz??? Vagy hogyan néz ki egyáltalán ez a lemez?? Kombi, Combo érdekelne. Bár valószínűleg nincs lényegi különbség. Nézd meg ezt a leírásomat a webnaplómban. Van ott pár kép is hátha segít valamit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 el bizony ! nálunk a müanyagos vagy link , vagy hazudik, vagy drága ... :lol: és nem beszélve arról hogy elérhetetlen ! (és az asztalosom is link lett) megköszönném ! :unsure: A mohácsi müanyagosokhoz én sem megyek, mert eddig csak rossz tapasztalatom volt velük. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Nézd meg ezt a leírásomat a webnaplómban. Van ott pár kép is hátha segít valamit. :unsure: Köszi. Nem ilyen jellegű volt a problema. Hanem a küszöb belsejeben megy egy merevítes. De vegülis már megoldottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Kilyukadt :wacko: de befoltoztuk. :unsure: Most jön egy kis czinkes alapozó és majd az alvázvédő. Na megyek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 igen sajna az itteni müanyagosok kicsit el vannak szállva vagy hogy is mondjam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 1.4 hengerenkéntit ha valaki tud eladót ne kíméljen :unsure: most rakosgatok össze egy c14 nz-t és jó lenne egy ilyen cuccal "éleszteni" aztán be pattintom az E be . ez a motor 60 e km futott és nincsen szivem eladni aztán így döntöttem hogy jó lesz ez egy ilyen cuccal :wacko: ritka szépen megyeget . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 1.4 hengerenkéntit ha valaki tud eladót ne kíméljen :unsure: most rakosgatok össze egy c14 nz-t és jó lenne egy ilyen cuccal "éleszteni" aztán be pattintom az E be . ez a motor 60 e km futott és nincsen szivem eladni aztán így döntöttem hogy jó lesz ez egy ilyen cuccal :wacko: ritka szépen megyeget . Te Zsolti! A központis blokkra csak úgy fel lehet rakni a hengerenkénti befecsit? (gondolom elektronikát vezérlést is cserélsz) Vagy valamit félreértettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 fel megy persze szívócsonk és ECu meg kábelköteg stb. simán hogy ne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Ez vótmá?: Zsolti egy kis nosztalgia? Legalább picit úgy érezhetnéd hogy van még Calibrád is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Szép színnel és felnikkel nem lenne rossz,de így... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Úgy néz ki mint egy cipő. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 köszi Gabi ! :wacko: nos véleményem szerint lehetne ebből akár valami érdekeset is kihozni , de az akkor sem lenne kimondottan szép mert hát az öszvér dolgok ritkán szépek sajna . az ember úgy van ezzel mint a dobostortával amit oroszkrém tortának álcáztak :lol: és nem azt vártad mint amit kaptál . én már a kadetten astra lököstől is sokkot kapok :lol: akkor inkább valami egyedi dolog ha nagyon muszáj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Szép színnel és felnikkel nem lenne rossz,de így... :unsure: ja ja és ez a szín ,,,, :wacko: brutál gagyi ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Ez vótmá?: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/cali_eleju_kadett.jpg Zsolti egy kis nosztalgia? Legalább picit úgy érezhetnéd hogy van még Calibrád is... :wacko: egyébként szépen egybe van dolgozva, a Kadett élek továbbjönnek a sárvédőbe, ahol eltünnek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 ja ja és ez a szín ,,,, :unsure: brutál gagyi ...... az első lökhárító szerintem amúgyis csunya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 fel megy persze szívócsonk és ECu meg kábelköteg stb. simán hogy ne :unsure: Nahát, nahát! Már megint a fülembe ültetted a bogarat! :wacko: Mégis csak olcsóbb, mint a blokkcsere. Mit nyerhet vele az ember? Miben lesz jobb? Jobb lesz valamivel egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Nahát, nahát! Már megint a fülembe ültetted a bogarat! :wacko: Mégis csak olcsóbb, mint a blokkcsere. Mit nyerhet vele az ember? Miben lesz jobb? Jobb lesz valamivel egyáltalán? A tiédre C16SE HF kell és lesz belőle egy 100paci körüli gép,a kpm meg bekaphassa! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 A tiédre C16SE HF kell és lesz belőle egy 100paci körüli gép,a kpm meg bekaphassa! :unsure: No igen, ezt tudnám értékelni... Bár ez a c16se nem egy elterjedt motor mi? Vadászni kellene a hengerfejre? Bár Zsolti csak a szivócsonk, kábelköteg és ecu cseréről beszélt, nem hf-ről... Másik oldal: mit szólna ehez a váltó? Az ugye eléggé ki van hegyezve, a c16nz 125Nm-es nyomatéka így is elég közel van az f13-as váltó nyomatékhatárához... Vagy bízni kell a jószerencsében? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts