rtomi Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 opzsolt írta: ilyen hűtőmaszkot bevállalnék én is :unsure: na most akkor hova tüntek a cuccok ? nem vágom a lényeget :lol: A hűtőmaszkot műanyagos csinálta a gyáriból. Volt egy tarcsiba. Milyen cuccok? :wacko:
opzsolt Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 a hűtőmaszk pl. meg a fehér index . mennyi volt a maszk átalakítása ? lehet én is megcsináltatnám ... van tarcsiba másik ...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 opzsolt írta: a hűtőmaszk pl. meg a fehér index . mennyi volt a maszk átalakítása ? lehet én is megcsináltatnám ... van tarcsiba másik ... 1500-ért csinálta a műanyagos plusz a festés.(az nemtom mennyi volt) Aztán még rácsot kell bele varázsolni.Nekem műanyag háló Patex pityuval beragasztva. :unsure:
rtomi Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 opzsolt írta: megcsinálna mégeggyet ?? :wacko: Megérdeklődöm majd hétvégén. :lol: De sztem bármelyik műanyagos megcsinálja. Elküldenéd ezért Ilyen messzire? :unsure:
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 el bizony ! nálunk a müanyagos vagy link , vagy hazudik, vagy drága ... :wacko: és nem beszélve arról hogy elérhetetlen ! (és az asztalosom is link lett) megköszönném ! :unsure:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Valaki nem tud véletlenül képet, vagy fényképet, vagy bármit, hogy az E kadett küszöbében lévő állólemez hátul hogyan kapcsolódik a küszöbhöz??? Vagy hogyan néz ki egyáltalán ez a lemez?? Kombi, Combo érdekelne. Bár valószínűleg nincs lényegi különbség.
rtomi Elküldve Szeptember7, 2007 Elküldve Szeptember7, 2007 opzsolt írta: el bizony ! nálunk a müanyagos vagy link , vagy hazudik, vagy drága ... :wacko: és nem beszélve arról hogy elérhetetlen ! (és az asztalosom is link lett) megköszönném ! :unsure: Délután írok pű-t :lol: kojakarettenetes írta: Valaki nem tud véletlenül képet, vagy fényképet, vagy bármit, hogy az E kadett küszöbében lévő állólemez hátul hogyan kapcsolódik a küszöbhöz??? Vagy hogyan néz ki egyáltalán ez a lemez?? Kombi, Combo érdekelne. Bár valószínűleg nincs lényegi különbség. Nézd meg ezt a leírásomat a webnaplómban. Van ott pár kép is hátha segít valamit. :lol:
kori Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 opzsolt írta: el bizony ! nálunk a müanyagos vagy link , vagy hazudik, vagy drága ... :lol: és nem beszélve arról hogy elérhetetlen ! (és az asztalosom is link lett) megköszönném ! :unsure: A mohácsi müanyagosokhoz én sem megyek, mert eddig csak rossz tapasztalatom volt velük. :wacko:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 rtomi írta: Nézd meg ezt a leírásomat a webnaplómban. Van ott pár kép is hátha segít valamit. :unsure: Köszi. Nem ilyen jellegű volt a problema. Hanem a küszöb belsejeben megy egy merevítes. De vegülis már megoldottam.
rtomi Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 Kilyukadt :wacko: de befoltoztuk. :unsure: Most jön egy kis czinkes alapozó és majd az alvázvédő. Na megyek is.
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 igen sajna az itteni müanyagosok kicsit el vannak szállva vagy hogy is mondjam :unsure:
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 1.4 hengerenkéntit ha valaki tud eladót ne kíméljen :unsure: most rakosgatok össze egy c14 nz-t és jó lenne egy ilyen cuccal "éleszteni" aztán be pattintom az E be . ez a motor 60 e km futott és nincsen szivem eladni aztán így döntöttem hogy jó lesz ez egy ilyen cuccal :wacko: ritka szépen megyeget .
Crime78 Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 opzsolt írta: 1.4 hengerenkéntit ha valaki tud eladót ne kíméljen :unsure: most rakosgatok össze egy c14 nz-t és jó lenne egy ilyen cuccal "éleszteni" aztán be pattintom az E be . ez a motor 60 e km futott és nincsen szivem eladni aztán így döntöttem hogy jó lesz ez egy ilyen cuccal :wacko: ritka szépen megyeget . Te Zsolti! A központis blokkra csak úgy fel lehet rakni a hengerenkénti befecsit? (gondolom elektronikát vezérlést is cserélsz) Vagy valamit félreértettem?
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 fel megy persze szívócsonk és ECu meg kábelköteg stb. simán hogy ne :unsure:
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Ez vótmá?: Zsolti egy kis nosztalgia? Legalább picit úgy érezhetnéd hogy van még Calibrád is... :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Szép színnel és felnikkel nem lenne rossz,de így... :unsure:
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 köszi Gabi ! :wacko: nos véleményem szerint lehetne ebből akár valami érdekeset is kihozni , de az akkor sem lenne kimondottan szép mert hát az öszvér dolgok ritkán szépek sajna . az ember úgy van ezzel mint a dobostortával amit oroszkrém tortának álcáztak :lol: és nem azt vártad mint amit kaptál . én már a kadetten astra lököstől is sokkot kapok :lol: akkor inkább valami egyedi dolog ha nagyon muszáj :unsure:
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 J0hnny írta: Szép színnel és felnikkel nem lenne rossz,de így... :unsure: ja ja és ez a szín ,,,, :wacko: brutál gagyi ......
snec Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 tgabika76 írta: Ez vótmá?: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/cali_eleju_kadett.jpg Zsolti egy kis nosztalgia? Legalább picit úgy érezhetnéd hogy van még Calibrád is... :wacko: egyébként szépen egybe van dolgozva, a Kadett élek továbbjönnek a sárvédőbe, ahol eltünnek :unsure:
snec Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 opzsolt írta: ja ja és ez a szín ,,,, :unsure: brutál gagyi ...... az első lökhárító szerintem amúgyis csunya
Crime78 Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 opzsolt írta: fel megy persze szívócsonk és ECu meg kábelköteg stb. simán hogy ne :unsure: Nahát, nahát! Már megint a fülembe ültetted a bogarat! :wacko: Mégis csak olcsóbb, mint a blokkcsere. Mit nyerhet vele az ember? Miben lesz jobb? Jobb lesz valamivel egyáltalán?
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Crime78 írta: Nahát, nahát! Már megint a fülembe ültetted a bogarat! :wacko: Mégis csak olcsóbb, mint a blokkcsere. Mit nyerhet vele az ember? Miben lesz jobb? Jobb lesz valamivel egyáltalán? A tiédre C16SE HF kell és lesz belőle egy 100paci körüli gép,a kpm meg bekaphassa! :unsure:
Crime78 Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 J0hnny írta: A tiédre C16SE HF kell és lesz belőle egy 100paci körüli gép,a kpm meg bekaphassa! :unsure: No igen, ezt tudnám értékelni... Bár ez a c16se nem egy elterjedt motor mi? Vadászni kellene a hengerfejre? Bár Zsolti csak a szivócsonk, kábelköteg és ecu cseréről beszélt, nem hf-ről... Másik oldal: mit szólna ehez a váltó? Az ugye eléggé ki van hegyezve, a c16nz 125Nm-es nyomatéka így is elég közel van az f13-as váltó nyomatékhatárához... Vagy bízni kell a jószerencsében? :wacko:
Recommended Posts