Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Én arra írtam Johnny,hogy balf@szul kötötték be esetleg. Láttam már ilyet de nem én csináltam. Hát nem vagyok elektrotechnikus, az erősítőket mégis én kötöttem be... Azért asszem az RMT szál bekötése még megy. :unsure: Sőt, úgy van megoldva, hogy a remote jel külön kapcsolóval erősítőnként is lekapcsolható! (ha áll a kocsi, és zenét hallgatok nem igazán kell az erősítőknek menni) Megnéztem a generátoromat: BOSCH A rajta levő adatok: 0 120 488 160 161 K1 -> 14V 23/55A Akkor most ez az én szemszögemből jó, vagy nem? Javíthatóság? Fesszabályzó cserélhető külön, vagy beépített?
tgabika76 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Sajna nem értek a motorhoz... Hiába takarítom, ha egy hét múlva megint minden oldalról olajos. Hát erre bizony ráférne egy szelepfedéltömítés-csere. Nem nehéz különben, ha megvan a tömítés meg a paszta akkor magad is meg tudod csinálni, én például rohadtul büszke voltam magamra mert életemben először csináltam a Calin és mégse folyik az olaj azóta se.
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Hát erre bizony ráférne egy szelepfedéltömítés-csere. Nem nehéz különben, ha megvan a tömítés meg a paszta akkor magad is meg tudod csinálni, én például rohadtul büszke voltam magamra mert életemben először csináltam a Calin és mégse folyik az olaj azóta se. Na ja... Csakhogy nem kizárólag a szelepfedélnél ereszt (azt már szedtem le a felújítás előtt, tudom nem nagy kunszt). Szerintem minden illesztésnél (még az olajteknőnél is)... Alulról nem is merek képet csinálni! :unsure:
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Hát nem vagyok elektrotechnikus, az erősítőket mégis én kötöttem be... Azért asszem az RMT szál bekötése még megy. :unsure: Sőt, úgy van megoldva, hogy a remote jel külön kapcsolóval erősítőnként is lekapcsolható! (ha áll a kocsi, és zenét hallgatok nem igazán kell az erősítőknek menni) Megnéztem a generátoromat: BOSCH A rajta levő adatok: 0 120 488 160 161 K1 -> 14V 23/55A Akkor most ez az én szemszögemből jó, vagy nem? Javíthatóság? Fesszabályzó cserélhető külön, vagy beépített? vegyél egy feszabájzót te is kitudod cserélni ! megtalálod a hátsó pajzson 2 db. asszem 3 as vagy 4 es csavar fogja kereszthornyú csavarhúzóval ki , aztán kis takaritás ott benn esetleg féktisztitó spray vel meg lesz ott egy lemezlap amit érdemes feltakaritani és mehet is be az új cucc ! azt azért nézd meg hogy nem e kopott a két csúszó gyűrű ezt tapintásra érzed ha nem veszed le persze .. ha érezhetően nagy a kopás akkor érdemes felszabályozni persze ha még kiadja a méretet . de ha nem vészes mondjuk csak fél vagy 1 mili , akkor rakd csak be a szabájzót és gooooo :wacko: a test kábelt is nézd át a váltóoldalára vagy az öninditópajzsára kell menni e és a mért ellenálása 0.01-0.04 ohm körül jó is . ha van 1 ohm , akkor az nem oké ! netán több az meg "katasztrófa" :lol: (mértem már 10 ohm osat is:D úristen) szereléskor akku sarut levenni !!! (negatív pl. egyszerübb)
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 amit én így a képen látok és okvetlen cserélném : szelepdekni töm, olajbeöntő sapi gumigyűrűje, és a gyujtás elosztó Ó gyűrűjét :wacko: ez max összesen 670 huf :lol: és félóra nyugisan 1 cigivel :lol: (én a felületeket nitrós rongyal vagy ha nem vagyok lusta akkor féktisztító spray vel zsírtalanítom okvetlen ! mert csak akkor ér valamit a tömítés ) és ha levan mosva a motor is jobban hűl :unsure:
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 vegyél egy feszabájzót te is kitudod cserélni ! megtalálod a hátsó pajzson 2 db. asszem 3 as vagy 4 es csavar fogja kereszthornyú csavarhúzóval ki , aztán kis takaritás ott benn esetleg féktisztitó spray vel meg lesz ott egy lemezlap amit érdemes feltakaritani és mehet is be az új cucc... Mindjárt megnézem mi ott a helyzet, meg egyúttal bemérem a testkábelt is. A fesszabályzón van mit mérni? Csak hogy biztos az e a ludas...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 tesztelni lehet de az bonyi . az új meg olcsó utángyártott asszem 1500 huf . a gyári meg 6 talán . de tapasztalatból mondom hogy megveheted az utángyártottat is abból is van jóféle .
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Leoperáltam: Kommutátor(vagy hogyishíjják) Szénkefék Akkor mit is kellene cserélni? Azt a kerek fekete BOSCH feliratos izét?(ami a szénkefékkel van egybeépítve) :unsure:
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 igen ! azt ! és ha így le van kapva akkor én szétkapnám és kipucolnám rendesen ! aztán a csapágyakat is megsasolnám milyenek :unsure:
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 igen ! azt ! és ha így le van kapva akkor én szétkapnám és kipucolnám rendesen ! aztán a csapágyakat is megsasolnám milyenek :unsure: Raktam fel még két képet(csak link, nincs kiskép), megnézed azokat is?
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 a csúszógyűrű még elmegy de a bele ha jól látom nagyon retkes szegénynek :unsure: és látszik a képen az kis fülecske amit mondottam hogy tiszta legyen .
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Ja és még valami: mire figyeljek a szétszedésnél? Mi hullik/hullhat szét belőle? A szétszedéshez a rotornál levö nagy anyát is le kell szedni? Csapágyazás: szerintem azzal nincs gond, bár nem értek ehez sem... De csináltam egy kis videot a forgásról: Forgás video Bocs a rossz minőségért! Apropó! Ha most netán vészhelyzet lesz, és mennem kellene valahova, generátor nélkül is megy a kocsi, amíg az akku le nem merül, ugye? :unsure:
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 generátor nélkül macerás közlekedni veszélyes is lehet ha a kábel letestel ! injektorosnak kicsit több az áramszükséglete ! hát forogni forog de a hagja az árulkodó már ami a csapágyat illeti :unsure: ha kerrek zajos erősen suhogós akkor az nem ok.
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 generátor nélkül macerás közlekedni veszélyes is lehet ha a kábel letestel ! injektorosnak kicsit több az áramszükséglete ! hát forogni forog de a hagja az árulkodó már ami a csapágyat illeti :unsure: ha kerrek zajos erősen suhogós akkor az nem ok. Semmi hangja nincs, csak a fényképezőgépem nem vesz fel hangot... De kb annyi a hangja, amennyit hallottál! :wacko: Viszont nem fogom tudni szétszedni. Az alja lemozdul, de belülről kábelek tartják az alját, a rotor felől pedig nem tudom kezdeni, mert nincs akkora kulcsom... Azt hiszem megtakarítgatom így, ahogy tudom, aztán pakolás össze!
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 ha nagyon nem megy it a számom: 70 220 95 30
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 NA! Az egész délutános bénázásom (opzsolt segítsége nélkül még mindíg a generátor rögzítőcsavarját keresném :unsure: ) eredménye, hogy a generátor kipucolása után a töltési értékeim a következők lettek: alapjáraton semmi plusz fogyasztó: 13,5V!!! Ugyan csak alapjáraton, minden fogyasztó bekapcsolva (országúti, szellőztetés maxon, ködlámpa, ülésfűtés, tükörfűtés) kivéve zene:12,97V!!! Ez most akkor javulás? :wacko: Hát a 10V körüli értékhez képest szerintem nagyon is... A fesszabályzó ettől még nem jó, ugye? Csak javultak a kontaktok... Azt mindenképpen cserélni kell?
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 ahogy megbeszéltük szab. csere :unsure:
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 bosch-hoz az olyan 3,5-4 eft, tavaly betáraztam én is egyet az alkatrészes sarokba patyolat generátor legegyszerűbben homokfúvással érhető el, utána a trükk az üveggyöngygyel fújás. az üveggyöngy tömíti a homokkal vagy korunddal felérdesített alu felületet, így a kosz nem tapad rá. (annyira). A polírozásnál szebb, egyenletesebb felületet ad.
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 ezen a polírozáson épp ma gondolkoztam el ..... főleg az öregen lenne jó talán :unsure: vagy mittomééén ... szép az mikor csillog :wacko:
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 patyolat generátor legegyszerűbben homokfúvással érhető el, utána a trükk az üveggyöngygyel fújás. az üveggyöngy tömíti a homokkal vagy korunddal felérdesített alu felületet, így a kosz nem tapad rá. (annyira). A polírozásnál szebb, egyenletesebb felületet ad. Asszem ez nem az én pénztárcámnak való móka... :unsure: Elég a tiszta víz, esetleg brigéciol, meg ahogy opzsolt mondta a fontosabb helyeken 800-as csiszolópapír... :lol: Tökéletesen töltene az mattan is... :wacko:
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 valami ilyen lenne a vége: ez homokfújva, majd színtelennel lakkozva, üveggyöngygyel vagy fémgolyóval is fújva sokkal fényesebb felületet ad
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 én asszem a szemcseszórás egy áldás alkatrésztakarításkor percek alatt tiszta a cucc a berendezés meg olcsóbb, mint a sok vegyszer meg csiszipapír meg idő megtanultam ezt is ja: a szó ami nem jutott eszünkbe a múltkor: a kromatizálás ennek van a fehér, sárga (pl a képen), és fekete verzója
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 :unsure: ez korrekt munka kérem ! :wacko: most meg is jött a kedvem a dologhoz :lol:
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 Tényleg szép, na... Meg kell hagyni! Föleg mondjuk egy veteránba, vagy ahol mutogatni akarják...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Elküldve Augusztus19, 2007 én asszem a szemcseszórás egy áldás alkatrésztakarításkor percek alatt tiszta a cucc a berendezés meg olcsóbb, mint a sok vegyszer meg csiszipapír meg idő megtanultam ezt is ja: a szó ami nem jutott eszünkbe a múltkor: a kromatizálás ennek van a fehér, sárga (pl a képen), és fekete verzója igen ! kromatizálás ! ez az !
Recommended Posts