opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Mennyibe került? :) Gondolkodom rajta egy ideje de meg kellene oldani a fényszóró mosást hozzá. ezt most én 45 ba vagy 46 tudom szerezni (nincs nálam a lista) H4 Bi szett úgy hogy 1 xenon van benne és mechanikusan lesz belőle tompitott meg refi . friss portéka most tesztelem (pár napja intenzíven) eddig tökéletes és biztosan mindíg azt csinálja amit elvársz tőle . sajna vannak szettek amik nagyon érzékenyek a tápfeszre és nagybiztonsággal csak erősebb akkuval hajlandók rendesen gyújtani pl. 45Ah akkuval már vagy gyengébb akkuval már vacakolhatnak . nekem egy 45 Ah Banner van és tökéletes ! mindíg indul és okosan is villant pl. ha nincsen bekapcsolva a lámpa, és villantok, akkor begyújt és 1.5 másodpercig úgy is marad . ez azért fontos mert így hosszabb az izzó élettartalma (nem lesz hamar bugyirózsaszín) amit ajánlanék K ben az a 6000Kelvines mert az még nem ibolyakék de kékes erősen és esőben is kitűnő ! ezt tegnap volt alkalmam kipróbálni felhőszakadásban Paks előtt éjjel . tökéletes ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 mé, nem tetszik a bugyirózsaszín?? de sztem jó a 4500 K-s is ha nem az a lényeg hogy kék fényed legyen, sőt sztem az a legjobb mert annak a legnagyobb a fénye és azzal látsz jobban, minél nagyobb a K érték annál kevesebbet világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 mé, nem tetszik a bugyirózsaszín?? de sztem jó a 4500 K-s is ha nem az a lényeg hogy kék fényed legyen, sőt sztem az a legjobb mert annak a legnagyobb a fénye és azzal látsz jobban, minél nagyobb a K érték annál kevesebbet világít. szép a bugyirózsaszín ! :) igen ez így oké is ! de az utolsó ami még jó sztem. a 6000K annál nagyobbat nem tennék be . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Találtam egy helyet. Itt 1700 orint darabja a fehér első irányjelzőnek. http://www.lucid.hu/index.php?categoryID=207 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Jól felment az ára... Én anno 900Ft-ért vettem az SDS Auto-nál, de érdekes módon a sárga már akkor is ennyi volt mint most. Még csodálkoztam is hogy a fehér index olcsóbb mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Sziasztok! Van nekem egy kis elektromos bajom, de az elektromos topikba jó régen nem írt senki, ezért itt teszem fel: Adott a kocsim, és annak egy nyugalmi áramfelvétele: 0,14A Ugyan ez élesített riasztóval: 0,17A Elméletileg folyamatos áram alatt van az óra, a fejegység memóriakábele, és a riasztó... A bajom, hogy teljesen feltötött akkumulátort is megeszik az autó durván egy hét alatt ha nem használom (tehát nincs beindítva), de az akku jó! A legkisebb töltést is felveszi, és egy akkukereskedő (Vartás, mellesleg rokon) méricskélései alapján az akku még kb 90%-át tudja a gyári értékeknek. Kérdéseim: jók lehetnek-e ezek az áramfelvételi értékek, vagy keressek valamit, ami eszi az áramot (esetleg az erősítök)? Továbbá aggaszt az is, amit az alábbi képeken láthattok: KATT a képre! Ez meg ilyen fehér por szerű akármi (mintha salétrom lenne), csak a pozitív sarunál van. Ez mitől lehet? Túltöltés? Vagy csak cseréljek sarukat? A válaszokat előre is köszönöm... Üdv: Crime Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az áramfelvétel lehet a hifi(fejegység),a riasztó és más fogyasztók. Amit látsz a sarun,azt grünspan-nak szokták nevezni.Le kell takarítani és kezelni a sarukat. Én lefújtam az enyémet egy vékony lakkréteggel,de bekenheted ipari vazelinnel,a lényeg,hogy a zoxigén elöl elzárd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Szerintem az erősítők körül keresd a problémát. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az áramfelvétel lehet a hifi(fejegység),a riasztó és más fogyasztók. Amit látsz a sarun,azt grünspan-nak szokták nevezni.Le kell takarítani és kezelni a sarukat. Én lefújtam az enyémet egy vékony lakkréteggel,de bekenheted ipari vazelinnel,a lényeg,hogy a zoxigén elöl elzárd. Köszi, ezt kipróbálom. Tomi! Elvileg ugye kapcsolójel vezérli az erősítőket. Tehát ha a fejegység ki van kacsolva, akkor azok is. Viszont még mindíg nem tudom, hogy az áramfelvétel sok vagy kevés? Mennyi a normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az erősítők nem vehetnek fel,kapcsoló üzmű tápja van,inkább a fejegységnél keresném a problémát. Ettől függetlenül bele lehet mérni az erősítők tápvonalába is nyugalmi helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az erősítők nem vehetnek fel,kapcsoló üzmű tápja van,inkább a fejegységnél keresném a problémát. Ettől függetlenül bele lehet mérni az erősítők tápvonalába is nyugalmi helyzetben. De,ha nem az RMT -re van kötve hanem direktre akkor leszophatja az akkut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 saruk kezelése : egy pohár vízbe mártod 10 percre majd szárasáa után valami zsírféle és ennyi :unsure: a 0.14 A még nem vészes ! persze ha lehet belőlle faragni ,az nem baj . én sűrűbben inditanám a vasat vagy le kell szedni a sarut ameddig nincsen használva a masina . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 saruk kezelése : egy pohár vízbe mártod 10 percre majd szárasáa után valami zsírféle és ennyi :unsure: a 0.14 A még nem vészes ! persze ha lehet belőlle faragni ,az nem baj . én sűrűbben inditanám a vasat vagy le kell szedni a sarut ameddig nincsen használva a masina . Amíg minden nap használtam nem is volt vele gond... Illetve most jut eszembe még egy: kicsit tele van pakolva elektronikával a kis Kadett, és ha már van használnám is. A múlt télen tünt fel, hogy valami nem stimmel talán a töltéssel, vagy a fesszabályzóval. Reggel még sötét volt, mikor indultam dolgozni, tehát világítás fel... A tükör lefagyott, tükörfűtés fel... No meg hideg volt a kocsiban, a motor is még hideg, ülésfűtés fel... A töltésjelzőt meg csak lestem, mikot bőven 12V alá ment (bár a digit műszerfalon nehéz pontosan behatárolni). Ilyenkor kikapcsoltam valamit, és nem foglalkoztam vele. De mostanra ott tart a dolog, hogy a világítás mellett rálépek a fékre, akkor is leugrik a töltésvisszajelzőm... Szerintetek a generátorom fáradt el, vagy a fesszabályzóm? Vagy mit nézzek? Ja itt is méregettem: Alapjáraton minden fogyasztó kikapcsolva: 12,4V a fesz az akksin. Általános fogyasztók (világítás, szellőztetés) alapjáraton 11,6V. Ha mindent bekapcsolok (zene is), akkor már inkább 10V közeli a fesz. Már a normál terhelés nélküli fesz is gyanús nekem! Nem 14,4V-nak kellene lennie? Akkusarulevétellel orvosolom én is jelenleg, de ez sem megoldás, mert akkor minek van benne a riasztó? Bent áll ugyan az udvarban, de a kapu nem zárható, és én meg nem vagyok mindíg otthon... J0hnny! Most néztem meg a képeidet! Gyönyörű a motortered... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 fhuu.... miért nem ezzel indultunk :wacko: az a generátor kicsit rosszul tölt :unsure: 14.2-14.4 és terhelve 13.7-13.4 V fesz szab így első körben de ha szétkapod lehet lesz ott kis csemege is . Delco ? Bosch? Valeo? melyik van ? (én csak Bosch-t vagyok hajlandó használni is mind kettőben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 De,ha nem az RMT -re van kötve hanem direktre akkor leszophatja az akkut. Akkor igen,de kevés az olyan erősítő szerintem ma már,még az én régi sony-m is vez.tápra indul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 J0hnny! Most néztem meg a képeidet! Gyönyörű a motortered... Azt mondták CS-n,hogy ez nem tuning! :unsure: Rakok fel inkább sárkányos matricát,az szebb! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 (én csak Bosch-t vagyok hajlandó használni is mind kettőben) Volt hitachi is,de az elég ritka. Nekem a delco-val semmi bajom,tök olcsó hozzá minden és egyszerűen cserélhető bármi benne! A bosch-hoz nem valami olcsó a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 a Bosch tartósabb és üzembiztosabb meg strapásabb is . sajna a Delco rol ez nem mondható el főleg ha sok a fogyasztó és netán van egy komolyabb hifi is a vasban . volt széria hogy tettek bele Hitachi-t is igen de azt nem sokáig erőltették sztem meg volt még egy valami távolkeleti is ami egy vicc volt csak nem generátor/öninditó . ezek aztán a Daewo ba debütáltak . nem valami nagy sikerrel :wacko: nekem anno a caliban is Delco volt felújítva és nem komázta a xenont amikor indult :unsure: aztán raktam be 70Ah Bosch-t és egy csapásra megszünt a gubanc . a kadett E ben is delco volt de csak addig míg Kojakbarátomnál nem leltem egy GSi ről egy Bosch-t amit felújítás után megkapott a vas és most van benn xenon DVD erősítő digit riasztó meg minden ketyere mindez 45AH Banner akkuval és tökéletes ! a Delco val terhelés alatt kisebb a töltés többnyire . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Azt mondták CS-n,hogy ez nem tuning! :unsure: Rakok fel inkább sárkányos matricát,az szebb! :wacko: ez a motortér látvány számomra nagyobb tuning mint egy akármilyen optikai kiegészítő valami :lol: szép ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 ez a motortér látvány számomra nagyobb tuning mint egy akármilyen optikai kiegészítő valami :wacko: szép ! Ááááááá!Nincs neon,nincs sárkányos matrica a többi nem lényeg. Kit érdekel ,hogy a motortérben csak egy fekete vasdarab van? Müszaki vizsgán láttad volna a vizsgáztató arcát,amikor kinyitotta! :unsure: "Mi ez?Patika?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 nekem is hasonlót mondtak mindíg a vasaimra :wacko: meg hogy itt lehet kajálni a motorról meg ilyenek :unsure: nekem ez a tuning ! meg az okos dolgok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ááááááá!Nincs neon,nincs sárkányos matrica a többi nem lényeg. Kit érdekel ,hogy a motortérben csak egy fekete vasdarab van? Müszaki vizsgán láttad volna a vizsgáztató arcát,amikor kinyitotta! :unsure: "Mi ez?Patika?" Sajna nem értek a motorhoz... Hiába takarítom, ha egy hét múlva megint minden oldalról olajos. És ez volt a szitu rögtön a felújítás után is. Hiába mondtam a szerelőnek, nem foglalkozott vele, de azért lekapcsolt rólam 120e-t... Pedig egy olyan motortérbe benézni is megnyugtatób, hát ha még ne adj isten valamiért bele is kell nyúlni... Úgyhogy nálam marad tuningnak a neon, meg a ledek... :wacko: CS Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 hát biza van egy pár tömítettlenségi probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 hát biza van egy pár tömítettlenségi probléma. Első ránézésre csak az van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Akkor igen,de kevés az olyan erősítő szerintem ma már,még az én régi sony-m is vez.tápra indul! Én arra írtam Johnny,hogy balf@szul kötötték be esetleg. Láttam már ilyet de nem én csináltam. Lehet nekem is felkéne tennem a kocsit a szárvájlingra? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts