Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

magneto

Recommended Posts

Elvittem egy haveromhoz a kocsit,hogy cseréljen termosztátot.

Tegnap este hívott,hogy félig kikellett emelnie a motort mert egy csavar beletört a blokkba. :)

Ha már így szét van szedve akkor átesünk a vezérléscserén is meg ékszíjcserén meg benyacsőcserén is. khmm....

Kicsit car volt darabokban látni ma a kocsit. B)

Megosztás:

Elvittem egy haveromhoz a kocsit,hogy cseréljen termosztátot.

Tegnap este hívott,hogy félig kikellett emelnie a motort mert egy csavar beletört a blokkba. :)

Ha már így szét van szedve akkor átesünk a vezérléscserén is meg ékszíjcserén meg benyacsőcserén is. khmm....

Kicsit car volt darabokban látni ma a kocsit. :)

tegyetek bele akkor már egy új vasszerpumpát is ha már lúd legyen kövér B)

fehér E de jó mintha az enyémet látnám :omg:

a hűtőmaszk korrektűl néz ki !

Megosztás:

tegyetek bele akkor már egy új vasszerpumpát is ha már lúd legyen kövér B)

fehér E de jó mintha az enyémet látnám :omg:

a hűtőmaszk korrektűl néz ki !

Ennél már a vízpumpát is kell cserélni vezérlés cserekor tehát az is ki lesz cserélve meg a feszítő görgő is. :)

Szép az autód de az enyém picit hosszabb. :)

28645850.jpg

Megosztás:

• 3 weeks later...

http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31851594.jpg#3

(kép sajna nem a legjobb de talán látszik valami )

ma egy újabb extrával bővitettem az amúgy nulla extrás kadettemet :)

http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31803248.jpg#3

esetleg ha valakinek felkeltette volna figyelmét nálam kapható is ez B) H4 helyére Bixenon szett 6000K komolyan döbbenetes a külömbség :)

Megosztás:

Nemhiszem mert gyárilag H4-es van benne.

létezik olyan H4 amiben a xenon izzó mellett egy sima izzó van a H4es foglalatban.van olyan mikor külön van a 2 xenon izzó és külön trafóval van.És van olyan ami 1 trafó/oldal és egyben van az egész.De lehet valamit félre olvastan :)

Megosztás:

létezik olyan H4 amiben a xenon izzó mellett egy sima izzó van a H4es foglalatban.van olyan mikor külön van a 2 xenon izzó és külön trafóval van.És van olyan ami 1 trafó/oldal és egyben van az egész.De lehet valamit félre olvastan :)

Én nemtoom ééén aluttaaam. B)

A gyárira írtam,hogy Hánégyes.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.