rtomi Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 jaja 1,4i kb. 180 ezer km-vel megkímélten. <_< A multkori Ausztriába menet - jövet jót tett neki. 620-km-re 36 liter volt a fogyi és majdnem végig dinamikus gázpedálkezeléssel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Húú hány ekótekes 16szelepes örülne ilyen olajfogyinak! :rolleyes: ne is mond . van olyan kuncsaftom akinek az x20xev je 10e alatt megeszik 1 lityit ! 10W60 ból . elég gyalázatos . igaz van a mociba 280e körül . én már túl adtam volna a darabon ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 jaja 1,4i kb. 180 ezer km-vel megkímélten. <_< A multkori Ausztriába menet - jövet jót tett neki. 620-km-re 36 liter volt a fogyi és majdnem végig dinamikus gázpedálkezeléssel. :rolleyes: ez elég korrekt fogyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 ne is mond . van olyan kuncsaftom akinek az x20xev je 10e alatt megeszik 1 lityit ! 10W60 ból . elég gyalázatos . igaz van a mociba 280e körül . én már túl adtam volna a darabon ... én meg másik olajat használnék benne. No meg 1 liter még nem olyan gáz. sőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 én meg másik olajat használnék benne. No meg 1 liter még nem olyan gáz. sőt... volt benne valami 5 ös olaj de azt mégjobban csipegette :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 van egy olajos topik. Ott sokaknak a 10w-40 jött be leginkább X-es kódú mocihoz. :rolleyes: Ha gondolod, ott érdemes olvasgatni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 van egy olajos topik. Ott sokaknak a 10w-40 jött be leginkább X-es kódú mocihoz. B) Ha gondolod, ott érdemes olvasgatni. :) Szerintem ért hozzá :) Itt az oldala Kadettklubon Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Szerintem ért hozzá B) Itt az oldala Kadettklubon ezt nem kétlen, én csak nem akartam itt társalogni az olajokról, ugyanakkor szerettem volna kifejezni, hogy X-es mocihoz én eddig főként miket olvastam ott. :) No de írjon ide egy E Kadettes inkább. Nekem csak D-m volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ilyen volt: és ilyen lett: szerintem az embléma leugrik a mocitetőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Tomi! Ez a kocsi egyre csak szebb lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Élőben is jól néz ki - a rácsot még kifundáljuk valahogy. Szerintem lehet kapni nagyobb méretben, és akkor elfelezzük, majd megnézem holnap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 van egy darab saválló szitaszövetem, ha esetleg... bár nem épp a szomszédban vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Ilyen volt: ... és ilyen lett: ... szerintem az embléma leugrik a mocitetőről. Szépül rendesen, és valóban jobb lesz embléma nélkül. Tegnap láttam élőben is bibibibbiiiiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Elvittem egy haveromhoz a kocsit,hogy cseréljen termosztátot. Tegnap este hívott,hogy félig kikellett emelnie a motort mert egy csavar beletört a blokkba. :) Ha már így szét van szedve akkor átesünk a vezérléscserén is meg ékszíjcserén meg benyacsőcserén is. khmm.... Kicsit car volt darabokban látni ma a kocsit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Elvittem egy haveromhoz a kocsit,hogy cseréljen termosztátot. Tegnap este hívott,hogy félig kikellett emelnie a motort mert egy csavar beletört a blokkba. :) Ha már így szét van szedve akkor átesünk a vezérléscserén is meg ékszíjcserén meg benyacsőcserén is. khmm.... Kicsit car volt darabokban látni ma a kocsit. :) tegyetek bele akkor már egy új vasszerpumpát is ha már lúd legyen kövér B) fehér E de jó mintha az enyémet látnám :omg: a hűtőmaszk korrektűl néz ki ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/28734701.jpg#3 bár azóta változott jó pár dolog és fog is még csak idő kell meg léééé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 tegyetek bele akkor már egy új vasszerpumpát is ha már lúd legyen kövér B) fehér E de jó mintha az enyémet látnám :omg: a hűtőmaszk korrektűl néz ki ! Ennél már a vízpumpát is kell cserélni vezérlés cserekor tehát az is ki lesz cserélve meg a feszítő görgő is. :) Szép az autód de az enyém picit hosszabb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 köfi :) ez tényleg hosszabb aham .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31851594.jpg#3 (kép sajna nem a legjobb de talán látszik valami ) ma egy újabb extrával bővitettem az amúgy nulla extrás kadettemet :) http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31803248.jpg#3 esetleg ha valakinek felkeltette volna figyelmét nálam kapható is ez B) H4 helyére Bixenon szett 6000K komolyan döbbenetes a külömbség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Mennyibe került? :) Gondolkodom rajta egy ideje de meg kellene oldani a fényszóró mosást hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Engem is érdekelne hogy mennyibe kerül?Bi xenon vagy a refi az sima izzó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Engem is érdekelne hogy mennyibe kerül?Bi xenon vagy a refi az sima izzó? Nemhiszem mert gyárilag H4-es van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Nemhiszem mert gyárilag H4-es van benne. létezik olyan H4 amiben a xenon izzó mellett egy sima izzó van a H4es foglalatban.van olyan mikor külön van a 2 xenon izzó és külön trafóval van.És van olyan ami 1 trafó/oldal és egyben van az egész.De lehet valamit félre olvastan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 létezik olyan H4 amiben a xenon izzó mellett egy sima izzó van a H4es foglalatban.van olyan mikor külön van a 2 xenon izzó és külön trafóval van.És van olyan ami 1 trafó/oldal és egyben van az egész.De lehet valamit félre olvastan :) Én nemtoom ééén aluttaaam. B) A gyárira írtam,hogy Hánégyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Autó motor honlapján voltak régebben letölthető régi számok, nem tudjátok, hol lehet ezeket elérni? Egészen régi 90-es évekbeli cikkeket keresek Kadettel kapcsolatosakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts