Albert Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Titok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Beraktam a Kadettbe két Vectra kagylóülést. Az a célom,hogy kíméljem a gyári üléseket és ezek kényelmesebbek is. (köszi Hic!) Kicsit magasabb mint a gyári azt még szokni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Beraktam a Kadettbe két Vectra kagylóülést. Az a célom,hogy kíméljem a gyári üléseket és ezek kényelmesebbek is. (köszi Hic!) Kicsit magasabb mint a gyári azt még szokni kell. http://img0.tar.hu/opeltomi/img/29331196.jpg Egy az egyben passzolt? Semmi síncsere meg semmi? Meg ezen elvileg van ülésmagasság állítás, az nem segít a magasságon? Amúgy jó az ilyen bele :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2007 Megoszt Elküldve Április9, 2007 Érdekes,hogy én is cseréltem nemrégen,egy irmscher caravan üléseit kapta meg(thx Demó) és most az is szinte alsó állásba van letekerve,mert magasabb,mint a gyári ülés.Az oldaltartása fényévekkel jobb,mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Egy az egyben passzolt? Semmi síncsere meg semmi? Meg ezen elvileg van ülésmagasság állítás, az nem segít a magasságon? Amúgy jó az ilyen bele :blush: Eg yaz egyben ment bele. A gyári ülés sinjeit raktam rá és a magasságállító alsó pontján is feljebb van mint a gyárival. Mondjuk én azt is legalsó ponton használtam. Ja és megcseréltem a kettőt. A Jobbost a balosra mert először úgy raktam be,hogy a tekerőgombok nem befelé voltak. Nehéz volt úgy hozzájukférni de megcseréltem a két ülést és már jóbb is lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Eg yaz egyben ment bele. A gyári ülés sinjeit raktam rá és a magasságállító alsó pontján is feljebb van mint a gyárival. Mondjuk én azt is legalsó ponton használtam. Ja és megcseréltem a kettőt. A Jobbost a balosra mert először úgy raktam be,hogy a tekerőgombok nem befelé voltak. Nehéz volt úgy hozzájukférni de megcseréltem a két ülést és már jóbb is lett. Az jó is, hogy megcserélted, mert a jobbos eredetileg szinte alig használt volt - mint az új! Ha nincs középen könyöktámasz (mint nekem), még kényelmesebb is tekergetni... :blush: Nekem is magas volt egy kicsit, de nekem azért is, mert nem volt jól megmókolva a sín... az új már tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 Az jó is, hogy megcserélted, mert a jobbos eredetileg szinte alig használt volt - mint az új! Ha nincs középen könyöktámasz (mint nekem), még kényelmesebb is tekergetni... :D Nekem is magas volt egy kicsit, de nekem azért is, mert nem volt jól megmókolva a sín... az új már tuti. Kadettbe nemlehet kapni könyöktámaszt sajnos. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Na én is feldobom ezt a topicot picit. Megyek kiszedem a műszerfalat a Kadettből. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Na én is feldobom ezt a topicot picit. Megyek kiszedem a műszerfalat a Kadettből. :rolleyes: mééé ? az nagy sz***ás :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 mééé ? az nagy sz***ás :unsure: Meee nem köll. Súlycsökkentés, jobban spuriz.... :lol: :D :mellow: Mi a gond, Tomi? Ennyire nem lehet, sz@r, hogy tükröződik a szélvédőn.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Fűtőradiátort cseréltem és ahhoz kll szétbombázni az egészet. A legbosszantóbb az,hogy összerakás utn kiderült,hogy nem lett jó és szerdán ujra el kell játszanom az egészet. Még szerencse,hogy a héten otthon leszek és lesz rá időm. Csak tiszta seb a kezem meg karistosak az alkarjaim de mindegylóférfinemiszerv meg kell csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Részvétem. Valami biszbaszt nekem is kéne cserélni a radiátornál, mert picit szivárog, már amióta megvettem, de eddig még nem volt erőm megcsinálni.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Részvétem. Valami biszbaszt nekem is kéne cserélni a radiátornál, mert picit szivárog, már amióta megvettem, de eddig még nem volt erőm megcsinálni.... :unsure: akkor ne csak az én szarjaimat csináld :rolleyes: majd jól nekiállunk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na mindjárt nekiesek megint. Szerváltam bele másik radiátort ingyen ami pont az a fajta. Amit Dinitől kaptam az nem volt belevaló. Vagyis belevaló volt csak hosszabbak voltak a csövek és pont ellentétes oldalon voltak a méllyedések rajta a felfogatáshoz. Na mindegy remélem hamar végzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na mindjárt nekiesek megint. Szerváltam bele másik radiátort ingyen ami pont az a fajta. Amit Dinitől kaptam az nem volt belevaló. Vagyis belevaló volt csak hosszabbak voltak a csövek és pont ellentétes oldalon voltak a méllyedések rajta a felfogatáshoz. Na mindegy remélem hamar végzek. Sok sikert! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na megvagyok vele. A középkonzolt sem kellett kiszedni. A pamlagot viszont igen mert tocsogott a fagyállótól. Egyben nem jött ki mert tartotta a fűtés doboza de körbevágtam és kivettem mert valahogy ki kell szárítani. Feltettem a kocsi elejére és gőzölgött a napon. Majd holnap visszateszem. A radiátor egyébként jó lett nem csöpög és nyomja a meleget is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Na megvagyok vele. A középkonzolt sem kellett kiszedni. A pamlagot viszont igen mert tocsogott a fagyállótól. Egyben nem jött ki mert tartotta a fűtés doboza de körbevágtam és kivettem mert valahogy ki kell szárítani. Feltettem a kocsi elejére és gőzölgött a napon. Majd holnap visszateszem. A radiátor egyébként jó lett nem csöpög és nyomja a meleget is. gratula :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 gratula :mellow: Köszi! A radiátorcseréhez vagy a tegnapi újabb serlegemhez drakulálsz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Na megvagyok vele. A középkonzolt sem kellett kiszedni. A pamlagot viszont igen mert tocsogott a fagyállótól. Egyben nem jött ki mert tartotta a fűtés doboza de körbevágtam és kivettem mert valahogy ki kell szárítani. Feltettem a kocsi elejére és gőzölgött a napon. Majd holnap visszateszem. A radiátor egyébként jó lett nem csöpög és nyomja a meleget is. Buta kérdés nektek tudom, de én nagyokat nézek, mikor E-kadettnél folyadékról beszéltek a fűtőnél, én aszittem, hogy csak egy 12V-os hőlégfúvó :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Eg yaz egyben ment bele. A gyári ülés sinjeit raktam rá és a magasságállító alsó pontján is feljebb van mint a gyárival. Mondjuk én azt is legalsó ponton használtam. Ja és megcseréltem a kettőt. A Jobbost a balosra mert először úgy raktam be,hogy a tekerőgombok nem befelé voltak. Nehéz volt úgy hozzájukférni de megcseréltem a két ülést és már jóbb is lett. Nekem is így van, de én szeretek magasan ülni, még feljebb is tekerek rajta, mert úgy a lábamnak kényelmesebb, és persze jóval messzebre látok a forgalomban, utálok a földön ülni (nem vennék Ferrarit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Na feldobom a topicot. Ma 710 megtett kilométer után villant ki az üzemanyag figyelmeztető lámpa a kocsiban. Megint közelítem az 5,5-ös átlagfogyit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Na feldobom a topicot. Ma 710 megtett kilométer után villant ki az üzemanyag figyelmeztető lámpa a kocsiban. Megint közelítem az 5,5-ös átlagfogyit. :rolleyes: milyen moci van benne ? nekem 1.3 S van 5 sped és 1 tank 600 km . 700 nagyon jól hangzik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 milyen moci van benne ? Mintha 1.4i (motorkódot nemtom, nem vagyok akkora májer :rolleyes: ) rémlene nekem a Tomi sedánjában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2007 Megoszt Elküldve Július8, 2007 Mintha 1.4i (motorkódot nemtom, nem vagyok akkora májer :D ) rémlene nekem a Tomi sedánjában... ahhha . C14nz lesz az . és még mondja valaki hogy az 1.4 i gazdaságtalan :rolleyes: nekem is van egy 1.4 i "M zárolva" 61e km van benne <_< lehet be kellene raknom már ? ;) a mostaniban 181 e km van 1.3 s . még szépen megy 10e km nél 2-3 dl az olaj fogyija . 10W40 full synt olajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 még szépen megy 10e km nél 2-3 dl az olaj fogyija . 10W40 full synt olajjal. Húú hány ekótekes 16szelepes örülne ilyen olajfogyinak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts