tgabika76 Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 Te meg hol voltál ennyi ideig? :lol: Böribe? vagy számüzetésbe? :) Semmi, csak a szokásos karácsonyi hajsza... de ami nagyobb baj hogy büntibe vagyok a chellonál (már megin'), úgyhogy rendesen visszafogták a gyeplőt a netet illetően, emiatt elég kilátástalan harcot folytatok a fórummal, mert amíg elolvasok egy hozzászólást, addig születik három új... és ez nem is fog megváltozni januárig sajna...
rtomi Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 :) :) :) ez elég ütősre sikeredett! Most találtam ki. :lol: Semmi, csak a szokásos karácsonyi hajsza... de ami nagyobb baj hogy büntibe vagyok a chellonál (már megin'), úgyhogy rendesen visszafogták a gyeplőt a netet illetően, emiatt elég kilátástalan harcot folytatok a fórummal, mert amíg elolvasok egy hozzászólást, addig születik három új... és ez nem is fog megváltozni januárig sajna... Nem baj mi itt leszünk. Veled van az erő. Küzdj a csellóval és válts gordonkára. :)
Endlos Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 De holnapra megnézem neked pontosan. :) :lol: 6kor kelek, nagyon szeretném, ha akkorra pontosan felvázolnád a listát, a 2ft-ostól a csillagcsavarig mindent. ............................... Mélykék is, meg teis 76-ot írsz,akkor énis írhatnék Endlos76-ot (1976.11.27.)
mackosajt Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Most találtam ki. :lol: Nem baj mi itt leszünk. Veled van az erő. Küzdj a csellóval és válts gordonkára. :) Tomi bácsi, a Kadett E tulaj (hogy nehogy off legyek :) ) nagyon jó hangulatban van, ha jól látom! :)
Endlos Elküldve December21, 2006 Elküldve December21, 2006 Most találtam ki. :lol: Nem baj mi itt leszünk. Veled van az erő. Küzdj a csellóval és válts gordonkára. :) Az év beszólása, bekerülhetne a gallaShówba
rtomi Elküldve December27, 2006 Elküldve December27, 2006 Hozott a Jézuska szélterelő buborékot az első ajtókra. :lol: Majd,ha jóidő lesz fel is teszem.
rtomi Elküldve December29, 2006 Elküldve December29, 2006 Hozott a Jézuska szélterelő buborékot az első ajtókra. :lol: Majd,ha jóidő lesz fel is teszem. Jóidő volt. :) Kicsit életlen a kép mert telefonos meg a kocsi is poros picit. :)
rtomi Elküldve Január7, 2007 Elküldve Január7, 2007 Ma lecseréltem az olajat. Hihetetlen,hogy már 20 ezer km-t mentem vele. A lényeg az,hogy az előző olajcserekor betöltött 3 literből lett 2,9 liter fáradtolaj. Nem evett sokat. :lol: Beraktam a Rekord akkuját a Kadettbe most járok egy picit azzal (pöccre indult vele) aztán 3 hét múlva beteszem a Mantáét i egy picit nehogy tönkremenjen az akkumulátor.
Albert Elküldve Január7, 2007 Elküldve Január7, 2007 Szerintem elég jó vételt csináltál. És ha szerencséd van ezen a télen még sót sem látott az ótód...
Omegatd Elküldve Január16, 2007 Elküldve Január16, 2007 Most találtam ki. :lol: Akkor ISS ütős lett...
rtomi Elküldve Január17, 2007 Elküldve Január17, 2007 Multkor elindúltam a kocsival még hideg volt a motor. Hirtelen felment az alapjárat majdnem 3000-ig. Pár másodperc mulva meg visszaállt. Kicsit később úgy leesett 500 körülire,hogy egy pillanatra az olajnyomás lámpa is megvillant. Egyből visszaállt normál értékre és azóta még halkabb lett a motor mint azelőtt.(eddig sem volt hangos.) Jaa ez olajcsere után nemsokkal volt. Nemtom milehet a dolog mögött. :) Ötlet? :lol:
greg Elküldve Január17, 2007 Elküldve Január17, 2007 Nemtom milehet a dolog mögött. :) Ötlet? :lol:Á, inkább valami más :)
Endlos Elküldve Január18, 2007 Elküldve Január18, 2007 Multkor elindúltam a kocsival még hideg volt a motor. Hirtelen felment az alapjárat majdnem 3000-ig. Pár másodperc mulva meg visszaállt. Kicsit később úgy leesett 500 körülire,hogy egy pillanatra az olajnyomás lámpa is megvillant. Egyből visszaállt normál értékre és azóta még halkabb lett a motor mint azelőtt.(eddig sem volt hangos.) Jaa ez olajcsere után nemsokkal volt. Nemtom milehet a dolog mögött. :) Ötlet? :lol: Szentem kakálkodik az autómataszivatód (ha varajetII.-d van), nekem is szokott ilyet csinálni, a bimetál rugó, ami benne van eléggé érdekesen mozog, ha már 20 éves. Persze ez csak tipp, ha ismerném pontotsan, nem lenne vele bajom, már nagyon soxor szedtem szét, de a tököm ki van már vele, az ÍGY CSINÁLD könyv leírása meg nem egyszerű embereknek való, meg nem láthatóak az ábrák rendesen.
rtomi Elküldve Január19, 2007 Elküldve Január19, 2007 Szentem kakálkodik az autómataszivatód (ha varajetII.-d van), nekem is szokott ilyet csinálni, a bimetál rugó, ami benne van eléggé érdekesen mozog, ha már 20 éves. Persze ez csak tipp, ha ismerném pontotsan, nem lenne vele bajom, már nagyon soxor szedtem szét, de a tököm ki van már vele, az ÍGY CSINÁLD könyv leírása meg nem egyszerű embereknek való, meg nem láthatóak az ábrák rendesen. Injektoros. (1,4i ) :lol:
Albert Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=18260419
rtomi Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Ma betettük az ültető rugókat a Kadettbe. 3 centit ment lejjebb elöl -hátul.
tgabika76 Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Szép. De én aszittem ez megmarad közel gyári állapotban.
rtomi Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Szép. De én aszittem ez megmarad közel gyári állapotban. Először én is. Az az igazság,hogy nagyon ült a hátulja és kapott oda keményebb rugókat. Az elejét meg hozzá kellett igazítani,hogy ne úgy álljon mint egy motorcsónak.
tgabika76 Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Az az igazság,hogy nagyon ült a hátulja... Ez ismerős nekem is a 4ajtós Kadettből... csak én úgy oldottam meg, hogy kapott Ascona rugókat hátra, amitől meg olyan lett, mintha épp készülne belefúródni a földbe...
Albert Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 Ma betettük az ültető rugókat a Kadettbe. 3 centit ment lejjebb elöl -hátul. Ez igy ebben a formában király lesz amint megy alá a nyári kerék (amit így utólag le se kellett volna venni)
rtomi Elküldve Március2, 2007 Elküldve Március2, 2007 Na felraktam a nyári mugikat. Így néz ki az ültetéssel. :blush: (bocsi a szar minőség miatt de telefonos fotók)
Albert Elküldve Március8, 2007 Elküldve Március8, 2007 Na felraktam a nyári mugikat. Így néz ki az ültetéssel. :blush: Tehát jól!! Van még terved a gépsárkánnyal? (csinositgatásra gondoltam)
rtomi Elküldve Március8, 2007 Elküldve Március8, 2007 Tehát jól!! Van még terved a gépsárkánnyal? (csinositgatásra gondoltam) Mocitető csere és kagylóűlés (fűtéssel). :blush:
Albert Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 Mocitető csere és kagylóűlés (fűtéssel). :blush: Géesísétés? Morcosra vagy csak légkiömlősre?
rtomi Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 Géesísétés? Morcosra vagy csak légkiömlősre? Titok. :blush:
Recommended Posts