rtomi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Sziasztok bajtársak ! Hál Istenek hozzá jutottam egy kadetthez ami 85 ös (az év autója :) ) és nekem baromira tetszik. Szeretnék rajta ezt azt "gyorsítani" de nem tudom hol kezdjem .. Direkt szürő vagy ne ? sport kipufogó vagy az se? Ha adnátok egy két ötletet nekem akkor nagyon hálás lennék. Szeretnék rajta hozni még egy két Le-t létszi segítsetek :) Szia! Milyen motoros az autód? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ocar Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 1985 ös 1,3 S 75 Le 55kW ha jól tudom 3 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 1985 ös 1,3 S 75 Le 55kW ha jól tudom 3 ajtós szerintem kár hozzányúlni, gyárilag az elég erős, ha minden működik. a járható út a nagyobb motor. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 1985 ös 1,3 S 75 Le 55kW ha jól tudom 3 ajtós C20XE, C20NE megoldás. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 miért akar mindenki mocicserét? :lol: Az 1.3 S nagyon is jó moci... amíg megy (in memoriam evr-542) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 miért akar mindenki mocicserét? :lol: Az 1.3 S nagyon is jó moci... amíg megy (in memoriam evr-542) Válaszoltál is magadnak. Kár tönkretenni, sok 100 000 forintért, ha 90ből benne van egy NE és garantáltan több Nm, mint ami egy 1.3 szívó ésszerű korlátok között valaha is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ha 90ből benne van egy NE is lesz. öö izé :) :) :lol: igy álltam hozzá én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Most mivan annyiból neked is bent volt. Ok nem működött de bent volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Most mivan annyiból neked is bent volt. Ok nem működött de bent volt :lol: igen..ennyiből bent van de legyen még mellette tartalákban majdnem ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Milyen motortisztító adalék a legjobb, szeretném a hidrotőkékből kijárattatni a csuvát, mielőtt megint olajat cserélek. Még ma le szeretném cserélni az olajat, mer megyek pestre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Milyen motortisztító adalék a legjobb, szeretném a hidrotőkékből kijárattatni a csuvát, mielőtt megint olajat cserélek. Még ma le szeretném cserélni az olajat, mer megyek pestre. Én STP - vel mostam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Én STP - vel mostam ki. És érződött a hatás? mexűnik egy hidrotőke beragadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 És érződött a hatás? mexűnik egy hidrotőke beragadás? Nekem nincsen ilyen jellegű problémám. :) Most az a legnagyobb gondom a Kadettel,hogy nem működik a hamutartó világítása. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Nekem nincsen ilyen jellegű problémám. :) Most az a legnagyobb gondom a Kadettel,hogy nem működik a hamutartó világítása. :lol: Szal a hamutartódnak van világítás :-DDDDDDDDDDDDDDD De minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szal a hamutartódnak van világítás :-DDDDDDDDDDDDDDD De minek? Hát,hogy megtaláljam a kis bizb@szokat amiket ott tartok. Igazából azért,hogy a hamu ne féljen. Vagyis,hogy nehogy mellé hamuzzon a p@r@szt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 ....Vagyis,hogy nehogy mellé hamuzzon a p@r@szt.... Ki szokott dohányozni a Kadettban ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Ki szokott dohányozni a Kadettban ? :lol: Beb@szna. :) Az a bátor ember még nem született meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Szeretnék rajta hozni még egy két Le-t létszi segítsetek :lol: Első kérdés, hogy mennyi pénzed van, és hogy havonta mennyit tucc rááldozni, és mennyit álhat az autód szerelve, több módja is van a motortunningnak. Hát,hogy megtaláljam a kis bizb@szokat amiket ott tartok. milyen biszbaszokat tartasz a hamutartódban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Első kérdés, hogy mennyi pénzed van, és hogy havonta mennyit tucc rááldozni, és mennyit álhat az autód szerelve, több módja is van a motortunningnak. milyen biszbaszokat tartasz a hamutartódban? Például tartalék omegagyűrűket Gelkónak az ablaktekerőkarhoz, tartalék rizsszem izzókat a hamutartóvilágításhoz pl. :lol: . Tartalék testkábelt a generátorhoz amit még nemvolt kedvem kicserélni. De holnapra megnézem neked pontosan. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 én az autópálya matricákat tartom ott..... nem ragasztom össze vele a szélvédőmet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Például tartalék omegagyűrűket Gelkónak az ablaktekerőkarhoz, te milyen rendes vagy...ezé kapsz egy csokit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 te milyen rendes vagy...ezé kapsz egy csokit :) Nem kell köszi. :) Van még bontatlan mikicsomagom is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 ...tartalék rizsszem izzókat a hamutartóvilágításhoz pl. :lol: . Aham. És most azért nem működik a hamutartód világítása, mert a hozzá való tartalékizzókat a hamutartóban tartod, és most hamutartóvilágítás híján nem találod őket. :) 22-es csapdája wazz... Próbáltad esetleg fényes nappal kicserélni az izzót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Aham. És most azért nem működik a hamutartód világítása, mert a hozzá való tartalékizzókat a hamutartóban tartod, és most hamutartóvilágítás híján nem találod őket. :) 22-es csapdája wazz... Próbáltad esetleg fényes nappal kicserélni az izzót? :) Nem is próbáltam kicserélni mert nem nyitogatom sürün. Csak a multkor véletlenül észrevettem,hogy nem működik. Te meg hol voltál ennyi ideig? :lol: Böribe? vagy számüzetésbe? :) Eltüntél mint taposott GSI-ből a lóerők. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Eltüntél mint taposott GSI-ből a lóerők. :lol: :) :) :) ez elég ütősre sikeredett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts