warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ez volt már a GSi-be belinkelve............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 hh akko jóvan ritkán olvasok gsitopicot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Inkább többször kell látni ezt a Kadettot mint eccerse :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Inkább többször kell látni ezt a Kadettot mint eccerse :unsure: Ez mondjuk igaz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 ide még úgyesem írtam a Sárgáról sürűn uh gondoltam beírom a helyzetjelentést ide: Tengap kiszedtem(egymásik c20xe-ből) és beraktuk Subival a kábelköteget, eccerűbben ment mint hittem, és Subi aláhajtogatta vadiúj fékcsöveket a Sárgának........futómű már múlt héten alá került(ezt sztem már említettem)de hátulja nem ül eléggé,ezen majd segítünk persze :unsure: jah még installáltam a fütésmocit meg a fűtéskonzolt illeve az ablaktörlő mechanikát. CSak egy kicsit haladnának gyorsabban a dologok már boldog lennék :blink: ;) ;) hátra van: -a vez.csere -moci -váltó -féltengelyek -műszerfal -két elsőablak -Qva sok apróság(kp.zár mocik bekötése hátsó ajtó nyithatóvá tételestb.........) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 jah nem lesz benne ABS na jó eddig sem működött mint minden balesetes GSI-nél :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Hajrá Zoli! már nekem is hiányzik a Sárga :unsure: ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Hajrá Zoli! már nekem is hiányzik a Sárga :unsure: ;) ;) :blink: ne aggódj ha kész lesz ki sem szállok belőle pár körre be vagy fizetve......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Zoli mennyé el rabojjá bankot de akkoris vedd meg azt a póverkepet rája e :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Csak,hogy feldobjam picit a topicot: Megvannak a gyári Kadett kagylóülések a kocsihoz. Majd Januárban áthúzatom őket a kárpitosbácsival és jó lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Na az jó. de milyenek? (azon kívűl hogy kicsit romos gondolom) Recaro? Láttad a DuEnen megint fent van a bőr garnitúra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Na az jó. de milyenek? (azon kívűl hogy kicsit romos gondolom) Recaro? Láttad a DuEnen megint fent van a bőr garnitúra? nemláttam. link? 5 ajtós Kadettből van az ülés. 7 végén hozom haza őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hir...922da655&s=2831 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&hir...922da655&s=2831 ilyen ülés nagyon kéne csak az a baj h az előkért sztem még egy 20ast sem adnék :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ma ismét haladt a Sárga: Belekerült a műszerfal működik is minden ahogy kell....... tovább benn van már az állítható kormányoszlop illetve a szervós kormánymű........ Vezérléscsaere aztán megy bele a moci és........még mindig 1000 dolog van............. DE KÉSZ LESZ ECCER :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ma ismét haladt a Sárga: Belekerült a műszerfal működik is minden ahogy kell....... tovább benn van már az állítható kormányoszlop illetve a szervós kormánymű........ Vezérléscsaere aztán megy bele a moci és........még mindig 1000 dolog van............. DE KÉSZ LESZ ECCER :blink: ;) ;) Karácsonyi meglepi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ma ismét haladt a Sárga: Belekerült a műszerfal működik is minden ahogy kell....... tovább benn van már az állítható kormányoszlop illetve a szervós kormánymű........ Vezérléscsaere aztán megy bele a moci és........még mindig 1000 dolog van............. DE KÉSZ LESZ ECCER :blink: ;) ;) miért lett cserés a műszerfal ? vagy most mi is a teljes projekt ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 miért lett cserés a műszerfal ? vagy most mi is a teljes projekt ? :unsure: Az én régi műszerfalam egy két helyen ki volt égetve meg kopottabb volt mint ami most belekerült, de maradt kadett műszfal......... Mi a projekt????? hát kB minden ki lett cserélve(mindenminden) Majd úgyis meglássjátok' :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Cseréltem ma benyaszűrőt a Kadetten. Hát nem tegnap lehetett cserélve mert rá volt gyógyulva jól. :blink: Remélem klafa lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Cseréltem ma benyaszűrőt a Kadetten. Hát nem tegnap lehetett cserélve mert rá volt gyógyulva jól. :blink: Remélem klafa lesz. :unsure: Méne lenne. Klafa lesz az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Méne lenne. Klafa lesz az ;) Csak úgy tudom,hogy a kakis szűrőtől nőhet a fogyi. Most,hogy tél lett felment a fogyasztásom :blink: (6,1 literre) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 48 óra sincs már hátra............(elvileg, ha nem jön közbe semmi) :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ilyen hűtőrácsom lesz. :lol: Egy gyárinak kivágattam a középső részét egy műanyagossal. Már csak rácsot kellene szereznem bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Pillanatra megijedtem hogy ilyen lökősöd :lol: Jó ez a hűtőrács sokkal szebb! Rácsot úgy érzem találsz valahol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ocar Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Sziasztok bajtársak ! Hál Istenek hozzá jutottam egy kadetthez ami 85 ös (az év autója :lol: ) és nekem baromira tetszik. Szeretnék rajta ezt azt "gyorsítani" de nem tudom hol kezdjem .. Direkt szürő vagy ne ? sport kipufogó vagy az se? Ha adnátok egy két ötletet nekem akkor nagyon hálás lennék. Szeretnék rajta hozni még egy két Le-t létszi segítsetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts