Albert Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Mé nincs rajta felniközép meg hátsólökős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Mi nem? :lol: akkor rákérdezek. Mi van a lökössel? ui: mióta fehérek a kilncsei a kocsinak? vagy bamba vagyok nagyon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Levettem a lököst mert holnap kerékdob takarítás rozsdamarózás,alapozózás és alvázvédelem a terv. Ezért kellett levenni a kerekeket,hogy letudjam szedni a lököst. De mivel holnap ugyis megint leszedem a kerekeket ezért nemraktam vissza a felniközepet. Macisajt!! A kilincs kábé 2 hónapja fehér.(olvass vissza pár oldalt) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 tudtam, hogy bamba vagyok. :lol: :lol: Jó, hogy ennyire gondos gazdija van a kocsikának! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Télire még a lakkozott lámpákat is lefogom cserélni a gyárira nehogy megegye a só. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Helyes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Ilyen is volt az én kis autóm. :lol: Még az előző tulajnál történt. :lol: (2005 Áprilisban asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 ez így elég lehangoló tud lenni. Én ezért nem csináltam képeket most a kocsimról. Ám ha jól láttam, minden elismerés az előző tulajé(hUhuhu... ki lehetett az? :lol: ) (no meg a tiéd), hogy olyan a kocsika ma, mint amilyen! :lol: Vagyis nagyon jó állapotú. Látszik, hogy van rá figyelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Jéé, volt koccantva a kocsi? Nem is tuttam. Úgy látom nem ők voltak a hibásak... Tényleg nagyon gondos gazdija vagy a gépsasnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Délelőtt neliálltam a hátsó kerékdoboknak. A melóról majd a Webnaplómban hamarosan bővebben írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Tomi! Le a kalappal...tényleg kinyalod a se..ét a Kadettnek... Bár valószínűleg meg fogja hálálni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 A melóról majd a Webnaplómban hamarosan bővebben írok. Na írtam is képekkel illusztrálva a dolgot. :lol: Elovashatja akit érdekel ITT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Elovashatja akit érdekel ITT! Királyosságos lett. Egyszer majd én is megcsinálom így, ha kész lesz a lakatolás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na írtam is képekkel illusztrálva a dolgot. :lol: Elovashatja akit érdekel ITT! le a kalappal........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Gratulálok Tomi ez nemsemmi alaposság....ha mindenki így állna a kocsijához de jó is lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Na írtam is képekkel illusztrálva a dolgot. ;) Elovashatja akit érdekel ITT! Besz@rtam :lol: :D :D Ez hihetetlen Te ezeket tanultad vagy mi? Monddcsak melyik napra vegyek ki szabit és mennyi sört vigyek Esztergomba én ótómhoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Ő is tisztában van azzal, hogy az ilyen lépésekkel éveket hosszabbít a gép életén. Kitartás, mert sosem lesz vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Te ezeket tanultad vagy mi? Igen tanultam. ;) Tudod van egy "szép" autóm. Ami sajnos nem ilyen állapotban került hozzám mint a Kadett és volt időm gyakorolni. Amúgy nagyon utálom ezt csinálni :lol: és csak magamnak csinálom meg :D másénak neki sem állnék. :D de a sör jöhet. :lol: (Soproni legyen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 ..Amúgy nagyon utálom ezt csinálni :lol: és csak magamnak csinálom meg :D másénak neki sem állnék. :D de a sör jöhet. :lol: (Soproni legyen) Na ezt megértem. Szemét meló, bár én a Vectrát kasztnizás után nem kentem, hanem fújtam. De ennek már egy éve. Ideje lenne megint alámászni. Annyira nem alapos, mint a Kadetted. Szép munka, gratulálok. Asszem példát veszek rólad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Na 1 órája bekerült egy riasztó is a kocsiba aminek nemis igazán a riasztás a feladata,hanem az,hogy már nem kell kulcsal nyitni-zárni az autót. :lol: :lol: Így remélem kulcsot sem kell melegítenem,ha netán befagy a cilinder télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Az se nagy gáz. Ott a Mol kút gyalog 3 percre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Az se nagy gáz. Ott a Mol kút gyalog 3 percre. :lol: Jó de eddig is melóbol hazafelé éjjel voltak problémák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 nyah jóideje nem voltam már itt sem :blink: de jó híreim vannak: felújítás következik minden értelemben :lol: Kasznizás: bal elejét lezuztam azt kihuzatni, meg apprób dolgokat megcsináltatás. Motor csere: 16nz-ről 18E-re kap majd szép küszöböket, hátsó toldatott, elsőt is ;) egy klafa tető szárnyat és itt jönn a favoritom: Dupla Kipuff rendszer kerül alá :lol: majd festés következik: Metál pirosra lesz festetve :P ablakok sötétitve. Belső is új dízájnt fog kapni ;) tehát gyors átalakulás lesz :lol: :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Nyertél a LOTTO-n? :unsure: Milyen számokkal játszol? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 BW Kadett http://people.freenet.de/dimeticon/opel.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts