rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Vazzzzz, az ócsóbb mint a gázolajam.... aztat nem tucc? Sajna ez is úgy van,hogy:" MOST van kell vagy nem?" és akkor bizony menni kell. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Sajna ez is úgy van,hogy:" MOST van kell vagy nem?" és akkor bizony menni kell. :D Ja, ilyen okosságot mondott nekem itt is egy srác, a ######### kútnál, de azóta se szólt, hogy vigyem a kannákat.... :unsure: valszeg hátul vagyok a sorban.... :) Na, mindegy, OFF vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ejnye gyerekek..... Nm szabad énekelni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ejnye gyerekek..... Nm szabad énekelni... :unsure: Nem óvassa ezt senki... (rajtunk kívül)... :) azért kiszedem a konkrétumokat... bocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Sajna ez is úgy van,hogy:" MOST van kell vagy nem?" és akkor bizony menni kell. :unsure: Na erről este beszélünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Na megenn találtam valamit a vaterán. Ezt itt. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Na megenn találtam valamit a vaterán. Ezt itt. :wub: :P Meg is vetted dejó majd mutimáá ha jössz legközelebb Lurdyba pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Meg is vetted dejó majd mutimáá ha jössz legközelebb Lurdyba pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz Hát izéé.. Ma délelőtt hívtam fel az eladót,hogy küldje a számlaszámát,hogy tudjam utalni a pénzt. Volt egy "így csináld"-is de elhappoltálk előlem. :wub: Holnap megy a Kadett Villanyszerelőhöz pár napra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Egy idelye benzinszag van a kocsiban. :P A motortérben sehol nem szivárog. Nemtom hol lehet a baj. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 meg kell nézni a tank tetején az AC ből kijövő szövetes vezetéket, illetve a tűzfalnál a tüzfal aljától az injektorig elmenő szövetes vezetékeket. illetve a benyaszürőnél is asszem ilyen cső van. azok szoktak elöregedni, és szivárogni. Nekem a kadetton is ez volt a baj, ki is cseréltem mindet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 meg kell nézni a tank tetején az AC ből kijövő szövetes vezetéket, illetve a tűzfalnál a tüzfal aljától az injektorig elmenő szövetes vezetékeket. illetve a benyaszürőnél is asszem ilyen cső van. azok szoktak elöregedni, és szivárogni. Nekem a kadetton is ez volt a baj, ki is cseréltem mindet. Köszi! A motortérben semmi. Most,hogy már járóképes a rekord így valamelyik nap alámászok az aknába és megvizsgálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Na megenn találtam valamit a vaterán. Ezt itt. :wub: :P Na megjött a könyv. Kiderült belőle,hogy a kocsimat az Antwepen 1-es gyárban csinálták. Levan írva,hogy az alvázszámokban melyik karakterek mit jelentenek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ezt én ötszázé megmondtam vóna :wub: amugy fent van a m agazin oldalon, és ott az alvázszám értelmezésben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ezt én ötszázé megmondtam vóna :P amugy fent van a m agazin oldalon, és ott az alvázszám értelmezésben :P nembaj B) :lol: (megmondtad volna ingyé is) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Megvan a benzinszagos bibi? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Megvan a benzinszagos bibi? :P Még nincs. :P Nemvolt még időm megnézni. Majd talán 7-végén. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Még nincs. :lol: Nemvolt még időm megnézni. Majd talán 7-végén. :P Megnéztem Ákos segítségével lokalizáltam a problémát :wub: és kicseréltem a lyukas csövet. :P Remélem jó lesz ezután már. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hol volt a melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hol volt a melyik? Az elektromos benzinpumpa és az üzemanyagszűrő közti. Lekellett engedni a tankot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Az elektromos benzinpumpa és az üzemanyagszűrő közti. Lekellett engedni a tankot. Az jó tré meló :wub: De minden jó ha vége jó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Én kicseréltem mind a 4 teleszkópot, mégis keménykedik az ótó, nagybátyó szerint ilyenkor mindig a talpasok, vagy a toronycsapágyak a felelősek, de átnézésre ezek is jónak bizonyultak., nojó konkrétan, még nem szedettem szét, csak szemrevételezés volt. [bocsika, nem tom kezelni ezt az oldalt még, az elejéről kezdtem el nézni, a kopogós névtelen srác kérdésére válaszoltam volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 ne izgulj, lassan belejössz :P :P az első van elöl, az utolsó meg hátul :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Meg van Bemutatkozás topik, mivel én még nem ismerlek, örülnék ha olvashatnék Rólad valamit... Jó keresgélést :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ma zőődkártyázott a Kadett. Semmi problem nemvolt. Sem a katalizátorral sem a lambdaszondával sem a CO-val semmivel. Viszont magas fordulaton pörgetve valami hangos rezonancia hallatszik jobb elölről. Meg kell nézni majd. Sztem valami hővédő vagy terelőlemez lehet. jaa 7000 pénz volt a zöldkártya. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ma zőődkártyázott a Kadett. Semmi problem nemvolt. Sem a katalizátorral sem a lambdaszondával sem a CO-val semmivel. Viszont magas fordulaton pörgetve valami hangos rezonancia hallatszik jobb elölről. Meg kell nézni majd. Sztem valami hővédő vagy terelőlemez lehet. jaa 7000 pénz volt a zöldkártya. :P Na az tök jó lehet amikor egy ótó ilyen szépen teljesít ennyi év után is :wub: Grat nektek! Nem kell magas fordulaton túráztatni üresben, és akkor nem zörög. 7 rongyot meg ne sajnáld, ennyit megérdemel a Kadett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts