Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

magneto

Recommended Posts

Sajna ez is úgy van,hogy:" MOST van kell vagy nem?" és akkor bizony menni kell. :D

Ja, ilyen okosságot mondott nekem itt is egy srác, a ######### kútnál, de azóta se szólt, hogy vigyem a kannákat.... :unsure: valszeg hátul vagyok a sorban.... :) Na, mindegy, OFF vége...

Megosztás:

• 2 weeks later...
Meg is vetted dejó majd mutimáá ha jössz legközelebb Lurdyba pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Hát izéé..

Ma délelőtt hívtam fel az eladót,hogy küldje a számlaszámát,hogy tudjam utalni a pénzt.

Volt egy "így csináld"-is de elhappoltálk előlem. :wub:

Holnap megy a Kadett Villanyszerelőhöz pár napra. :P

Megosztás:

meg kell nézni a tank tetején az AC ből kijövő szövetes vezetéket, illetve a tűzfalnál a tüzfal aljától az injektorig elmenő szövetes vezetékeket. illetve a benyaszürőnél is asszem ilyen cső van.

azok szoktak elöregedni, és szivárogni.

Nekem a kadetton is ez volt a baj, ki is cseréltem mindet.

Megosztás:

meg kell nézni a tank tetején az AC ből kijövő szövetes vezetéket, illetve a tűzfalnál a tüzfal aljától az injektorig elmenő szövetes vezetékeket. illetve a benyaszürőnél is asszem ilyen cső van.

azok szoktak elöregedni, és szivárogni.

Nekem a kadetton is ez volt a baj, ki is cseréltem mindet.

Köszi!

A motortérben semmi.

Most,hogy már járóképes a rekord így valamelyik nap alámászok az aknába és megvizsgálom.

Megosztás:

Én kicseréltem mind a 4 teleszkópot, mégis keménykedik az ótó, nagybátyó szerint ilyenkor mindig a talpasok, vagy a toronycsapágyak a felelősek, de átnézésre ezek is jónak bizonyultak., nojó konkrétan, még nem szedettem szét, csak szemrevételezés volt.

[bocsika, nem tom kezelni ezt az oldalt még, az elejéről kezdtem el nézni, a kopogós névtelen srác kérdésére válaszoltam volna

Megosztás:

Ma zőődkártyázott a Kadett.

Semmi problem nemvolt. Sem a katalizátorral sem a lambdaszondával sem a CO-val semmivel.

Viszont magas fordulaton pörgetve valami hangos rezonancia hallatszik jobb elölről.

Meg kell nézni majd. Sztem valami hővédő vagy terelőlemez lehet.

jaa 7000 pénz volt a zöldkártya. :wub:

Megosztás:

Ma zőődkártyázott a Kadett.

Semmi problem nemvolt. Sem a katalizátorral sem a lambdaszondával sem a CO-val semmivel.

Viszont magas fordulaton pörgetve valami hangos rezonancia hallatszik jobb elölről.

Meg kell nézni majd. Sztem valami hővédő vagy terelőlemez lehet.

jaa 7000 pénz volt a zöldkártya. :P

Na az tök jó lehet amikor egy ótó ilyen szépen teljesít ennyi év után is :wub:

Grat nektek!

Nem kell magas fordulaton túráztatni üresben, és akkor nem zörög.

7 rongyot meg ne sajnáld, ennyit megérdemel a Kadett :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.