Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Jólvan Gellike... :unsure: :) ne offolyá me ki lesze moderáléva..... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na ilyen lesz a morcosítás majd. Itt van egy kép a hátuljáról is a kocsinak. Ehune. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nagyon jól néz ki a morc...hátulra végül megvetted a mattig lököst ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 nagyon jól néz ki a morc...hátulra végül megvetted a mattig lököst ? Nem vettem meg mert igazából a fekete sokkal jobban tetszik. :unsure: De megvan nég nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 És a durcis mocitetőt hogy kell felnyitni??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 És a durcis mocitetőt hogy kell felnyitni??? :unsure: Ugyanott ahol a másikat. :) Ennél csak a láparésznél lesz hegesztve a hűtőrács felett nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na megint reszeltem egy picit a kocsin. Lehet találgatni,hogy mit. :unsure: :) Gelko kimarad a dobásból mert ő tudja a megoldást. kis segítség Jaa és eltüntettem azt a csúnya kazettatartót is a váltóboxból. Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na megint reszeltem egy picit a kocsin. Lehet találgatni,hogy mit. :unsure: :) Gelko kimarad a dobásból mert ő tudja a megoldást. kis segítség http://img.tar.hu/opeltomi/img/24967564.jpg Jaa és eltüntettem azt a csúnya kazettatartót is a váltóboxból. Ilyen lett: http://img.tar.hu/opeltomi/img/24967548.jpg Vetettél egy kis gazt köré? :D Szép a fehér kilincse! :lol: Saját gyártmány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Vetettél egy kis gazt köré? :D Szép a fehér kilincse! :lol: Saját gyártmány? Igen. Együtt lett festve a robogómmal. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Igen. Együtt lett festve a robogómmal. :unsure: :) Az is szép lett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Igen. Együtt lett festve a robogómmal. :unsure: :) tényleg szép lett...milyen festékkel csináltad mert nekem kezd lekopni a kilincsekről a festék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 tényleg szép lett...milyen festékkel csináltad mert nekem kezd lekopni a kilincsekről a festék :unsure: SUZUKISsal Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Úgy érzem jó áron vettem a kocsit. Elnézve EZT a hírdetést. :unsure: Vagyezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Úgy érzem jó áron vettem a kocsit. Elnézve EZT a hírdetést. :unsure: Vagyezt Dehát az prolonggal kezelt - azért ilyen drága :) Persze hadd hirdessék csak, tudod majd mikor adják el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Eszembe jutott mégvmi. Tavasszal a biztositó 293 ezerre értékelte a péppé tört 91.es E Kadettomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Eszembe jutott mégvmi. Tavasszal a biztositó 293 ezerre értékelte a péppé tört 91.es E Kadettomat. Akkor összekéne törnöm,hogy felértékelődjön? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Úgy érzem jó áron vettem a kocsit. Elnézve EZT a hírdetést. :unsure: Vagyezt de ha jól emléxem a tied is hasonló áron volt hirdetve... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 de ha jól emléxem a tied is hasonló áron volt hirdetve... :D Többért. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Akkor összekéne törnöm,hogy felértékelődjön? :unsure: Tiédet kár lenne. És különben is összetöretned kéne nem összetörni. De inkább egyiket sem! Ráadásul asszem Tiéd régebbi... Ha már elég rég óta hirdetik lehet odaadják ha lecsapsz eléjük 150rugót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Ráadásul asszem Tiéd régebbi... 91 Decemberi az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 91 Decemberi az enyém. Akkor se töresd össze :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Vettem a vaterán egy vadi új bal első sárvédőt 2500 forintért. Az megérte ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Vettem a vaterán egy vadi új bal első sárvédőt 2500 forintért. Az megérte ? :unsure: ennyiért 10L benzint nem kapsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 ennyiért 10L benzint nem kapsz :) Én 200 Forint/Liter -ért veszem a benyát. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én 200 Forint/Liter -ért veszem a benyát. :unsure: Vazzzzz, az ócsóbb mint a gázolajam.... aztat nem tucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts