greg Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nem akar dizelt, és fehéret sem :huh: :lol: Nőből van :D :D Tök igaza van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Ha még mindig keresel Kadettot, Kadettklubban egy srác árulja az övét ott sok hozzászólásban sokmindent irt róla, de jobb ha megkérded. Képek a kocsiról: http://kep.tar.hu/nanupapa/50277607#2 nabasticz@yahoo.com Amúgy tökmindegy volt-e már akkor injektoros kocsi, meg hogy mi van a hátuljára irva, meg hogy milyen a lökős rajta, ennyi idő alatt egy autó már sok mindenen átmegy, és lutri venni. Apám is tök rossz helyről vette feleségének a Kadettot, de kicsit meghekkelte, és 2éve tök jól megy. Akármelyiket is veszed meg remélem nem lesz vele bajod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mielőtt még az adminok megfelelő érdeklődés hiányában törölnék ezt a topikot :huh: Tomi, mi van a Kadettal mostanában? Egész rendesen megindultál a szépitésével, de mostanában nem monc róla semmit. Mizu a géppel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mielőtt még az adminok megfelelő érdeklődés hiányában törölnék ezt a topikot :lol: Tomi, mi van a Kadettal mostanában? Egész rendesen megindultál a szépitésével, de mostanában nem monc róla semmit. Mizu a géppel? Semmi különös. Működik. Most a Rekord fog kapni új szivet és arra kell a pénz. A Kadettel különösebb tervem nincs. Most fujatok egy garnitura kilincset fehérre és megnézem,hogy hogy áll neki. Nemrég egy tombolán nyertem bele egy ALESSIO szőnyeggarnitúrát. Jaa és keresek vakdugókat a jobb első könyöklőbe és a kazettatartó helyére egy sima kis pakolórekeszt. Van nálam egy pár Vauxhall Cavalier (Vectra A) elektromos ablakemelő azt megnézem,hogy jó-e, ha netalántán pont egyezne a szerkezet akkor betenném de faragni nemakarok. Ja meg megy majd bele egy központizár szett távirányítós riasztóval,hogy ne kelljen külön nyitogatni. Így hirtelen ennyi. :) Most a Reki a fontosabb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Jaa és keresek vakdugókat a jobb első könyöklőbe és a kazettatartó helyére egy sima kis pakolórekeszt. régen sok szürke volt nekem de sztem kidobtam...azért körbenézek bár lehet h az asc nem is jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 régen sok szürke volt nekem de sztem kidobtam...azért körbenézek bár lehet h az asc nem is jó :lol: Azért némmeg hátha megvannak valahol. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Naon szhéép. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Kiskaszáék hamarosan hoznak be egy GSi-t, digit műszerfallal, C20XE mocival, 15'-ös kerékkel, ha bejön, lehet hiénázni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Kiskaszáék hamarosan hoznak be egy GSi-t, digit műszerfallal, C20XE mocival, 15'-ös kerékkel, ha bejön, lehet hiénázni! :unsure: Motorháztető stipistopi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Kéne nekem automata váltó egy kéziváltós E-Kadettbe 1.6-os karbis gép, ha tudtok vmit , szüljatok. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Motorháztető stipistopi. :unsure: Oksa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Halika Felni milyen mennyibe? lehet érdekel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Mittaláltammánnn: Halika Felni milyen mennyibe? lehet érdekel :unsure: Ez lenne az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ez a Calibra 16V gyári felnije, úgyhogy jő eséllyel akár a mögötte álló autóról is származhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 egy cikk remelem jo helyre tettem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ez a Calibra 16V gyári felnije, úgyhogy jő eséllyel akár a mögötte álló autóról is származhat. 16V, és ezzel hozták be. Annak a Calinak a felnijei Morgó cartárs Caravanja alatt kötöttek ki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 16V, és ezzel hozták be. Annak a Calinak a felnijei Morgó cartárs Caravanja alatt kötöttek ki! :unsure: Anno én is gondolkoztam ilyen felniken,de nem tetszenek,túl kicsik a kivágások rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hogy feldobjam picit a topicot: Megvan a GSI motorháztetőőőőőm. :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hogy érdeklődést mutassak! :unsure: (de most komolyan) Fényezés? Felrakás? Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hogy érdeklődést mutassak! :D (de most komolyan) Fényezés? Felrakás? Mikor? A sorrend így helyes: felidegesítés :lol: ,hogy morcos legyen,fényezés és felrakás. Mindez a jövő hónapban ,ha minden jól megy. :unsure: :) A lényeg az,hogy megvan és az eredetit nem kell bántani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Majd kérek szépen képeket is! :) Egy szép ótóról mindig szívesen nézek képeket! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 felidegesítés :unsure: ,hogy morcos legyen leülsz vele szembe és oltogatod ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 leülsz vele szembe és oltogatod ? :unsure: A haverom fogja csinálni ingyéé. :) Az öccse GSI-ének csinálta már régebben. Majd teszek fel róla képet. :D (jaa a Boogi van bejelentkezve de én szóltam uff.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 A haverom fogja csinálni ingyéé. :unsure: Az öccse GSI-ének csinálta már régebben. Majd teszek fel róla képet. :D (jaa a Boogi van bejelentkezve de én szóltam uff.) akkor ezentúl Boginak hívlak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 akkor ezentúl Boginak hívlak :unsure: Jólvan Gellike... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts