Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

magneto

Recommended Posts

Gratulálok, ügyes srác vagy.

Az ehhez hasonló megjegyzésre nemnagyon tudok másképp reagálni.

Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :)

Te meg ha lehet akkor ne kérjél engem számon. :(

Először nem vádoltam senkit. Egy rosz helyre berakott hírdetésre közöltem a száraz tényeket.

Nem is tudom minek magyarázkodom. :)

Csak,hogy ne legyek off:

Útálok hétköznap Pestre menni. ;)

Felment a KAdett fogyasztása 6,5 literre. :P

Megosztás:

Üdv mindenkinek!

Elöljáróban szabadkozom, mert nem tudom végigolvasni az összes beírást, és lehet, hogy már volt róla szó...

Adott egy 1989-es Opel Kadett 1.5 tdi 4 ajtós szedán /aminek elég sűrű előfordulással megszorul a bal első féke :)/ 275000 km-rel. A probléma amit produkál a következő: "Nagy sebességnél" :) autópályán haladva hirtelen fékezéskor erősen rázkódik az autó eleje. Túlnyomórészt városban használjuk az autót max. 80-ig és eddig ez nem tünt fel, de 130-140-ről hirtelen fékezve igen.

A talpasok nem tünnek rossznak, úgyhogy lengéscsillapítóra gyanakszunk, de nem tudom, hogy ez okozhatja-e a tüneteket, ezért kérném a hozzáértőket, hogy pár sort írjanak már mi lehet a baj.

(Esetleg a megszoruló fékre is.) (Ez is idegesít, de azonkívül, hogy 1-2 hónaponként szétszedjük és megtakarítjuk azt a két csapot, amin a féknyereg csúszkál, mást nem igen tudok tenni. Van erre is valami megoldás? Érdekes módon a jobb oldalinak soha nem volt semmi baja...)

Megosztás:

Köszi a választ.

A féknyeregcserén már jó ideje én is gondolkodom, mint lehetséges megoldás, de semmi elképzelésem sem volt róla, hogy milyet lehet a mostani helyett beszerelni. Teljesen laikus vagyok, de ha az F Astráé jó bele, akkor valahonnan veszek kettőt és kicseréltetem az elsőket. Aztán majd meglátom, hogyan tovább.

A lengéscsillapítók még akkor várnak. Bár, amióta megvettük az autót még nem voltak kicserélve. Ez pedig hét évet és 75000 km-t jelent. Lehet, hogy már fáradtak...

Megosztás:

Üdvözlet! Már régen kérdezősködtem errefelé.

Szereztem (illetve kaptam) egy MULTEC befecsit és hozzá való dolgokat. DE. Kábelkötegnek híre-hamva sincs. :)

Állítólag "valami 1.3 -as opelról" bontották. (pénzt nem adatam érte :) )

Kérdés: tud valaki nekem kapcsolási rajzot hozzá adni, vagy esetleg kábelköteget? Vagy komplett bontott MULTEC cuccot egyben?

Előre is köszi.

Atesz

Megosztás:

Ha az én Kadettommal is ennyit foglalkoztam volna, megöltem volna az Astrást aki kijött elém. :)

Igaz hogy sokkal jobb igy, és rengeteget számit egy apróság.

Eddig nem sokat válaszoltam, de ettöl függetlenúl nyomon követem a Kadett evolutiont :)

Gyönyörű a kocsi, és egyre szebb. Tök igényesen csinálod a dolgokat, és gratulálok.

További sok örömöt a vasban :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.