kolumbo Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :) Így van. Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Gratulálok, ügyes srác vagy. Az ehhez hasonló megjegyzésre nemnagyon tudok másképp reagálni. Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :) Te meg ha lehet akkor ne kérjél engem számon. :( Először nem vádoltam senkit. Egy rosz helyre berakott hírdetésre közöltem a száraz tényeket. Nem is tudom minek magyarázkodom. :) Csak,hogy ne legyek off: Útálok hétköznap Pestre menni. ;) Felment a KAdett fogyasztása 6,5 literre. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogy Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Üdv mindenkinek! Elöljáróban szabadkozom, mert nem tudom végigolvasni az összes beírást, és lehet, hogy már volt róla szó... Adott egy 1989-es Opel Kadett 1.5 tdi 4 ajtós szedán /aminek elég sűrű előfordulással megszorul a bal első féke :)/ 275000 km-rel. A probléma amit produkál a következő: "Nagy sebességnél" :) autópályán haladva hirtelen fékezéskor erősen rázkódik az autó eleje. Túlnyomórészt városban használjuk az autót max. 80-ig és eddig ez nem tünt fel, de 130-140-ről hirtelen fékezve igen. A talpasok nem tünnek rossznak, úgyhogy lengéscsillapítóra gyanakszunk, de nem tudom, hogy ez okozhatja-e a tüneteket, ezért kérném a hozzáértőket, hogy pár sort írjanak már mi lehet a baj. (Esetleg a megszoruló fékre is.) (Ez is idegesít, de azonkívül, hogy 1-2 hónaponként szétszedjük és megtakarítjuk azt a két csapot, amin a féknyereg csúszkál, mást nem igen tudok tenni. Van erre is valami megoldás? Érdekes módon a jobb oldalinak soha nem volt semmi baja...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 sajnos ennyi km nél már a csuszka meg van kopva, és ezért szorul a fék, illetve ráz. én csak ugy tudtam javitani, hogy kicseréltem Astra F féknyeregre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogy Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Köszi a választ. A féknyeregcserén már jó ideje én is gondolkodom, mint lehetséges megoldás, de semmi elképzelésem sem volt róla, hogy milyet lehet a mostani helyett beszerelni. Teljesen laikus vagyok, de ha az F Astráé jó bele, akkor valahonnan veszek kettőt és kicseréltetem az elsőket. Aztán majd meglátom, hogyan tovább. A lengéscsillapítók még akkor várnak. Bár, amióta megvettük az autót még nem voltak kicserélve. Ez pedig hét évet és 75000 km-t jelent. Lehet, hogy már fáradtak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Még mindig keresek szép felniket gummákkal akinek van az dobjon képet, árat, adatokat PÜ-ben !! Előre is kösszencs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Üdvözlet! Már régen kérdezősködtem errefelé. Szereztem (illetve kaptam) egy MULTEC befecsit és hozzá való dolgokat. DE. Kábelkötegnek híre-hamva sincs. :) Állítólag "valami 1.3 -as opelról" bontották. (pénzt nem adatam érte :) ) Kérdés: tud valaki nekem kapcsolási rajzot hozzá adni, vagy esetleg kábelköteget? Vagy komplett bontott MULTEC cuccot egyben? Előre is köszi. Atesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Fóliáztattam a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 ez a kocsi egyre szebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 jaja. naon szép... már csak le kéne ültetni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Fóliáztattam a kocsit. Széép lett az ótód! Élőben még szebb ám! :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 már csak le kéne ültetni :) Nézd meg az első képen a hátsó kereket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Széép lett nagyon! :) Valamelyik Lurdytalin élőben is megmutathatnád... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Széép lett nagyon! :) Valamelyik Lurdytalin élőben is megmutathatnád... :) A héten éjszakásvagyok. Jövőhéten pedig délutános. Soltvadkertig kibírod? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Soltvadkertig kibírod? :( Hát ha végképp nincs más megoldás... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Soltvadkertig kibírod? :) és az öreglánnyal mi van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 és az öreglánnyal mi van ? :) Ez nem az a topic de köszi megvan. Mint írtam ezt az évet nagyjából kihagyja. De nemsokára lesz egy szív transzplantációja,ha minden jól megy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Tök furcsa dolog,hogy lecserél vagy felújít egy apró alkatrészt az ember és mennyit változik tőle az autó. Itt van például a kopott csomagtér kapaszkodó. Levettem és lefújtam kárpit spray-vel mert nemtetszett és mennyivel másabb(szebb) lett. :) Messzebbről is tök jól mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Tomi... valdd be, hogy újat vettél! :) :) Egyre szebb a kocsid! :( Grat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Tomi... valdd be, hogy újat vettél! :( :) Egyre szebb a kocsid! ;) Grat. Köszi szépem nekem is tetszik de ilyenre nem adnék pénzt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Ha az én Kadettommal is ennyit foglalkoztam volna, megöltem volna az Astrást aki kijött elém. :) Igaz hogy sokkal jobb igy, és rengeteget számit egy apróság. Eddig nem sokat válaszoltam, de ettöl függetlenúl nyomon követem a Kadett evolutiont :) Gyönyörű a kocsi, és egyre szebb. Tök igényesen csinálod a dolgokat, és gratulálok. További sok örömöt a vasban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Fóliáztattam a kocsit. http://img.tar.hu/opeltomi/img/21855590.jpg Most,hogy sötét lett az üveg lematricáztam a B oszlopot is,hogy az ne világítson fehéren. Még a hátsó ajtó vége és a kis negyedablak találkozásánál lévő rész is le lesz matricázva feketére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Lassan igazat adok J0hnny-nak, hogy a "fun" feliratokat le kéne szedni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Most,hogy sötét lett az üveg lematricáztam a B oszlopot is,hogy az ne világítson fehéren. Még a hátsó ajtó vége és a kis negyedablak találkozásánál lévő rész is le lesz matricázva feketére. :) http://img.tar.hu/opeltomi/img/21936512.jpg Meglett ez is. Asszem befejeztem a kocsituningolást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Meglett ez is. Asszem befejeztem a kocsituningolást. :) http://img.tar.hu/opeltomi/img/21995846.jpg Széép lett a kocsid! ;) :) Ügyi vagy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts