Gelko Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Megvan a kép világosban is. :blink: B) igye már jobban látszik a különbség :D húzd feljebb a kipuffot... de szép az egész ótó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Tényleg szép lett! :D nekem is mindíg tetszettek a piros lámpák (az autóban) Nekem is van egy szett,meg most az újak. Szép munka,hol csináltattad???? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Szép munka,hol csináltattad???? :blink: ;) Nemtudom. B) Kérdezd meg a Raccét. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rbundy Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Helló mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni!!! Csak annyi lenne, hogy venni szeretnék egy 1986-os évjáratú E Kadett-ot, és nem tudom hol találom a motorszámot. B) Találtam egy számot a negyedik gyertya alatt a blokkon, de az nem passzol a törzskönyvben és a forgalmiban szereplő számmal. :D A forgalmiban 16SH-val kezdődik, amit én látok az 16R. Mi lehet a hiba? Kicserélték a motort? Vagy rosszhelyen keresem a motorszámot? Köszönöm a segítséget!!!! Ha valaki segíteni tud, e-mailban jelezze!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!! :blink: rozstamas@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Teljesen jó helyen keresed a motorszámot, az lesz az amit találtál. Hogy miért nem stimmel, abban nem tudok segíteni, de pl. nekem az "R" karakter nem is mond semmit, az ugyanis a sürítési arányt jelölné, de én nem emlékszem ilyen betűre az Opel motorszám-terminológiában... persze lehet hogy csak rövid az eszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Helló mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni!!! Csak annyi lenne, hogy venni szeretnék egy 1986-os évjáratú E Kadett-ot, és nem tudom hol találom a motorszámot. B) Találtam egy számot a negyedik gyertya alatt a blokkon, de az nem passzol a törzskönyvben és a forgalmiban szereplő számmal. :D A forgalmiban 16SH-val kezdődik, amit én látok az 16R. Mi lehet a hiba? Kicserélték a motort? Vagy rosszhelyen keresem a motorszámot? Köszönöm a segítséget!!!! Ha valaki segíteni tud, e-mailban jelezze!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!! :blink: rozstamas@gmail.com Talán növelt teljesítmény... az R betű erre utalhat a motorkód végén, viszont nem tudom lehetett-e ez 1.6-os motornál... De előtte kellene lennie a a sűrítési arány betűjelének ahogy tgabika76 írta, és a keverékképző rendszer betűjelének. Bár ha belegondolok 18E jelű motor is volt az opeleknél, itt szintén kimaradt a sűrítési arány betűjele, az E pedig a hengerenkénti befecskendezés jelzése... Tehát részemről ez csak tipp!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Haypa Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Szasztok! Tudnátok -é nekem segíteni? van egy 20 éves, 1.6-os kadettom szétrohadva -hulladék. nem is ez alényeg valszínű megnézek hétvégén egy 91-es 1.7-es diesel E kadettot. Mit nézzek meg rajta alaposabban megvétel előtt?? -Ez lenne a kérdés. Ennyi infóm van róla: '91-es OPEL KADETT 1,7 D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Szasztok! Tudnátok -é nekem segíteni? van egy 20 éves, 1.6-os kadettom szétrohadva -hulladék. nem is ez alényeg valszínű megnézek hétvégén egy 91-es 1.7-es diesel E kadettot. Mit nézzek meg rajta alaposabban megvétel előtt?? -Ez lenne a kérdés. Ennyi infóm van róla: '91-es OPEL KADETT 1,7 D Hi, üdv itt :blink: Ezekröl a dizelekröl ódákat zeng a totalcar.hu népitélete. Olvasgass bele ha van idöd, van 1millió300ezer km-t futott ilyen vas is! Ezeknél a kocsiknál a korrodálás valóban komoly problem sajna, de ha neked is ilyen vasad van akkor ezt tudod. Elsösorban a hátsó sárvédöiv, és a küszöbök tudnak mocskosul rohadni, de a taposólemezeket sem kell félteni. Menetteljesitményt ne várj az autótól, 100 fölött nem szeret menni, alig gyorsul. cserébe 6-ot sem eszik. Dizelmocikhoz nem értek igy a motorján nemtom mit nézz, de gondolom olajfolyást érdemes, meg hogy mennyire füstöl amikor odalépsz neki. Dizelek tudnak ocsmányul. Olajcsere periodra érdemes rákérdezni, dizeleknél 7500km után nemárt. Összességében nézd meg a jobb oldalát, a belsejét, és ha nem ebben halt meg az illetö, és neked tetszik az állapota akkor érdemes megvenni szerintem. Egy gatter fábijának sokkal többe kerül a 100ezres szervize mint ez a kocsi. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolumbo Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Üdv! Szasztok! Tudnátok -é nekem segíteni? van egy 20 éves, 1.6-os kadettom szétrohadva -hulladék. nem is ez alényeg valszínű megnézek hétvégén egy 91-es 1.7-es diesel E kadettot. Mit nézzek meg rajta alaposabban megvétel előtt?? -Ez lenne a kérdés. Ennyi infóm van róla: '91-es OPEL KADETT 1,7 D Szia! A Kasztnit nézzd át, ha nem lyukas sehol, nembaj. Kacsarodásnál tekerd el teljesen a kormányt, mert kadették szeretik a féltengelyt... :) A motort nézzd meg alaposabban, mert ugye nyáron nagy rizikó dízel autót venni. Legjobb lenne ha rátudnád venni a tulajt, hogy méressetek kompressziót a hengerekbe, valamilyen helyi autószerelőnél. Nem tudom sajnos a gyári értékeket, járj utána. Ha erre nincs lehetőséged, meleg motornál húzzd ki a nívó pálcát, és ha ott dől a kartergáz, az biztosan nem jó jel, a motor állapotát illetően, mint ahogy a fehér, kékes füst sem. Sok szerencsét! töröltem a hirdetést.... ejnye! -uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Világos indexburkolat. (hibátlan állapot) 4500/pár Újonan 1900 FT/db.-ért vettem dobozban. :) A hírdetésedet pedíg csak a hírdetéses topicba add fel mert innen törölve lesz ugyis-ugyis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 nema hirdetésre reagálva hanem csak simán kérdezem h milyen az a műbőr belső ? az ülései is olyanok ? :) nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 ...nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) Volt ilyen: Sőt, volt mindez szállítójármű (lieferwagen) változatban is, belemezelt hátsó oldalablakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) A 3 ajtós volt az alap az 5 ajtós már plusz felszereltség volt. De kombi nem volt csak : CARAVAN!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Szasztok ! Van egy eladó Lexmaul sportleömlőm Kadett 16V-hez, ha valakit érdekel, dobjon egy PÜ-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolumbo Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 nema hirdetésre reagálva hanem csak simán kérdezem h milyen az a műbőr belső ? az ülései is olyanok ? :) nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) Igen-igen az ülései. Makulátlan állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 A 3 ajtós volt az alap az 5 ajtós már plusz felszereltség volt. De kombi nem volt csak : CARAVAN!!! :) jól néz ki ! és tudom h nem kombi hanem caravan de az előző hsz alapján irtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolumbo Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Újonan 1900 FT/db.-ért vettem dobozban. :) A hírdetésedet pedíg csak a hírdetéses topicba add fel mert innen törölve lesz ugyis-ugyis. :) Gratulálok, ügyes srác vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 mi is büszkék vagyunk a Tomira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Gratulálok, ügyes srác vagy. Te meg vicces. Tudod csak be kell menni egy autósboltba és megrendelni. Nem bekerseni a másikon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 bekerseni ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 ??? Ákos ez szleng :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 jovvannna. parasztgyerek vagyok, a hajmát, meg a szalonnyát értem, ezt nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 jovvannna. parasztgyerek vagyok, a hajmát, meg a szalonnyát értem, ezt nem :) én a XXI. sz parasztgyermeke vagyok és ezt is értem off vége : Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolumbo Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Te meg vicces. Tudod csak be kell menni egy autósboltba és megrendelni. Nem bekerseni a másikon. Bekersni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts