loree_gsi16v Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Remélem erre gondolsz: Igy csináld vagy erre? Kézikönyv Tudtam, hogy bízhatok benned, köszi nagyon. Akkor holnap fél tíz Pólus Mc-i :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Sziasztok. Érdeklődnék, hogy a csepp kadett ablaktörlő motor jó-e F astrába????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 szerintem jó, abból gondolom, hogy nekem a Corsa A ba szart be, és az Astra G motort tettem bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Pang a topik.... Kicsit feldobom... Vagy lehangolom? Valami véget ért, Valami fáj. :blink: B) :D More.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Most mivva? Megvették vagy megy a bontóba? B) :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 bontó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 bontó B) Háde így? A lökhárító? A GSI szárny? azok nemsokára kincset érnek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Háde így? A lökhárító? A GSI szárny? azok nemsokára kincset érnek. :blink: ebbe nem tudok beleszólni B) bizos lekerült volna ha nem lett volna nyomós ok az ellenkezőjére....talán így fényképezték le a kárfelvételen vagy ilyesmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 ebbe nem tudok beleszólni B) bizos lekerült volna ha nem lett volna nyomós ok az ellenkezőjére....talán így fényképezték le a kárfelvételen vagy ilyesmi.... Jaa az lehet. Racce szólsz majd? :blink: Már kiváncsi vagyok nagyon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ja igy fényképezték körbe kármérésen :blink: Papiron volt hogy fényezett lökös, többek között azért ért annyit amennyit. 73-at adnak a roncsért, lehet ha szétbontom és szeptemberig kerülgetem az alkatrészeket mint a többi autómnak, akkor talán kihoztam volna belőle ennyit, de amúgy is elég sok cuccot szétosztottam már belőle pár embernek. Szárny nem GSi volt, csak olyasmi, és sz*rul állt, sérült is volt. GSi lámpák töröttek belül. A lököst én is sajnálom, de azért Kadettklubos körökben lehet hátsólököst szerezni olcsón. Bontóba ment mingyá hivom a pitsát mennyit adnak ők, és mennyit kell a biztositóból kiütni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nem kell vkinek egy 1.2 -es "fél" motor E kadettből??????? Útban van de nagyon.........VIGYE ELVKI!!!!!!!! Állapotáról nyilatkozni nem tok....... szelepfedél meg hidrotőkék ninjenek meg a hengerfej(asszem)le van szedve meg persze karbi sincsen már kép, ha segít..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nem kell vkinek egy 1.2 -es "fél" motor E kadettből??????? Útban van de nagyon.........VIGYE ELVKI!!!!!!!! Na ja ez tényleg egy kicsit hiányos,de azért sztm még azért van benne egy két dolog ami hasznosítható ha van még valaki akinek ilyen moci dohog a vasban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Jééé ki irt :D Diny! Mitörtént? :D Az a legjobb hogy a bontó 0, azaz nulla forintban állapitotta meg a kocsi értékét. Kapják be :blink: Dupla kipuff meg GSi lökösért mibe ha holnap odamegyek hogy adják el akkor minima 15ezret elkérnek per darab? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Valamiből a bontóknak is élni kell azon meg ne csodálkozz,hogy nulla forintot adnak érte nekik így a leg nagyobb a hasznuk.Azért egy pár ezret még bizti kiárulnak belőle. Lehet tényleg ritkán írok? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Ilyen volt és Ilyen lett Még picit feljebb kell majd varázsolni a végét de a hangja naon céép lett. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 (edited) Helló Opeltomi!!!! van egy rossz hírem,biztos nem fogsz örülni...MEGJÖTTEK A LÁMPÁID!!!!! Nagyon szar lett.... :D :D ,de sajnos csak ennyit sikerült összhozni :blink: Gondolkodtam rajta,hogy nem kapod vissza olyan állat lett B) ITT!! Módosítva Április21, 2006 : Racce Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Helló Opeltomi!!!! van egy rossz hírem,biztos nem fogsz örülni...MEGJÖTTEK A LÁMPÁID!!!! Nagyon szar lett.... :D ;) ,de sajnos csak ennyit sikerült összhozni B) Gondolkodtam rajta,hogy nem kapod vissza olyan állat lett :D Hívlak minnyá telefonon. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Megint nem sikerült ez a képlinkelősdi... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Megint nem sikerült ez a képlinkelősdi... :blink: Nézd meg ITT!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nézd meg ITT!! :D Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa :blink: Ez kibeb****tt jóóóóóóóóóóóóóóóó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Előtte: Közben. Utánna: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Előtte: Közben. Utánna: Szép lett Tomi! Szerintem megérte lecserélni. Amúgy a rükilámpád most szép rózsaszin lett ettöl? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Szép lett Tomi! Szerintem megérte lecserélni. Amúgy a rükilámpád most szép rózsaszin lett ettöl? :blink: Jól világít megnéztem. A tolató az kicsit rózsaszínes de inkább fehér. Nekem tecc. Majd csinálok fotót napfényben is nem árnyékban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Hali! Gratula a lámpákhoz nagyon tetszetős. Az eggyik ismerősömnek cabrióhoz kellene ültető rugó. Tudtok segíteni? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Majd csinálok fotót napfényben is nem árnyékban. Megvan a kép világosban is. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts