Gyepi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hi! Jól emlékszel, a 7-es láb a fordulatszámmérő! Egyébként tökéletesen működik, de most vettem észre, hogy a Km számláló, amit egy kis motor hajt, az nem működik! Lehet, hogy valamit nem kötöttem be? A sebességet rendesen mutatja. A mechanikai része az teljesen szét lett szedve, meg lett tisztítva, és kézzel hajtva akadálymentesen működik! ??? Üdv: Gyepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hi! Jól emlékszel, a 7-es láb a fordulatszámmérő! Egyébként tökéletesen működik, de most vettem észre, hogy a Km számláló, amit egy kis motor hajt, az nem működik! Lehet, hogy valamit nem kötöttem be? A sebességet rendesen mutatja. A mechanikai része az teljesen szét lett szedve, meg lett tisztítva, és kézzel hajtva akadálymentesen működik! ??? Üdv: Gyepi Van három kis tüske az egyik panelból kifele, ami belemegy a másik panelba az LCD hátulján. Ott kapja a motor az áramot. Azt tisztítsd meg, majd nézd át újra a bekötést. Az X8-as 21-es lábára megy az úthosszjeladó, ami a váltóban van. Valamint az X8-as dugó 5-ös és 15-ös lába össze van kötve. Nézd meg a kapcsolási rajzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyepi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Szia! Én úgy kötöttem, hogy a 5-15-ös csatlakozó a gyújtásra megy. A 21-es az útjeladóra, és ugye az működik is, mert a sebességet mutatja! Még egy kérdés. A panelon levő relé az mire szolgál? Bekötöttem a világításkapcsolót a 16-os lábra, és amikor bekapcsolom a világítást, akkor a relé kattanik, és a műszerfal világítás kialszik, de csak ha jár a motor. Most kikötöttem a 16-ost, így mindig világít. Üdv: Gyepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Szia! Én úgy kötöttem, hogy a 5-15-ös csatlakozó a gyújtásra megy. A 21-es az útjeladóra, és ugye az működik is, mert a sebességet mutatja! Még egy kérdés. A panelon levő relé az mire szolgál? Bekötöttem a világításkapcsolót a 16-os lábra, és amikor bekapcsolom a világítást, akkor a relé kattanik, és a műszerfal világítás kialszik, de csak ha jár a motor. Most kikötöttem a 16-ost, így mindig világít. Üdv: Gyepi A kapcsolási rajzon szépen látszik, hogy a relé átkapcsol a műszerfal fényerőszabályzó potijára, ha bekapcsolod a világítást... tehát ha a tompított felkapcsolódik, akkor tudod állítani egy potival a fényerejét az LCD-ben levő két halogén izzónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyepi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Merre van az "Így csináld " rész? Gyepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Felpróbáltam a 15-ös alukerekeimet a Kadettre. :) Egyenlőre úgy néz ki nem ér bele sehová. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 nem is fog beleérni sehol szerintem zsír honnan szerezted ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Felpróbáltam a 15-ös alukerekeimet a Kadettre. :) Egyenlőre úgy néz ki nem ér bele sehová. :D Muszáj neki felmennie,nekem volt már fenn 17-es is,igaz hogy az csak /45-ös gumival volt jó,és biztos az ET sem volt mindegy Nagyon szép a Kadett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 nem is fog beleérni sehol szerintem zsír honnan szerezted ezt? Egy kollégámtól egy A Vectráról. 185/60 15-ös Continental Premiumcontact gumikkal amikben nincs 5000 km. Amúgy 60 pénz lesz 3 részletben. :D Szerintem is jól áll neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Egy kollégámtól egy A Vectráról. 185/60 15-ös Continental Premiumcontact gumikkal amikben nincs 5000 km. Ez nem igazán váltómérete a gyári gumádnak ugye tudod? :D Legalább 4.5%-ban nagyobb a gumi teljes átmérője a normálnál. Ez 3 centi! Előnye, hogy ha 100-at mutat a kilóméterórád, csak 95-el mész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 le kellene ültetni ezt az autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 a Tomit ismerve szerintem felejtsd el :) a rekord lesz a showcar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Ez nem igazán váltómérete a gyári gumádnak ugye tudod? :D Legalább 4.5%-ban nagyobb a gumi teljes átmérője a normálnál. Ez 3 centi! Előnye, hogy ha 100-at mutat a kilóméterórád, csak 95-el mész :) Ha nagyobb az átmérő, nem akkor mész gyorsabban? Egyébként szerintem nagyon jól néz ki ezekkel a felnikkel. Tök pofás lett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 :) ...Bent van a digit a kocsimban... :D Bár még nem megy minden rajta tökéletesen, de bentvan, és nekem az a lényeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 :) ...Bent van a digit a kocsimban... :D Bár még nem megy minden rajta tökéletesen, de bentvan, és nekem az a lényeg! az enyémet mikor kezded ? ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Ha nagyobb az átmérő, nem akkor mész gyorsabban? Dede. 4,5% esetén ha 100-at mutat az óra, akkor épp 104,5-el mész. Elvileg. Gyakorlatban meg jó ha 100-al, mert az Opel kilóméterórái gyárilag szeretnek sietni. Lehet hogy épp így lesz pontos az óra. Nekem is nagyobb kerekek lesznek nyáron a Calimon, kiváncsi leszek erre a pontosság-kérdésre. Asszem csak a GPS fog megnyugtató választ adni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 az enyémet mikor kezded ? :) :D ;) Hát kötögettem vagy 2.5 órán keresztül, és még fogom is holnap, de a következő már gyorsabb lenne, ha olyan mázlim van vele, mint az enyémmel... ;) egyedül az olajnyomás jellel nem tom mit fogok kezdeni... Azt még meg sem néztem, hol lehet a jeladó, állítólag valahol a generátor alatt. Viszont nemcsak hogy a fordulatszám jelem fent volt a nem fordulatszámmérős óra mögött, de a kmóra spirálom is egy úthosszjeladóba van betekerve, tehát annak a jele is bent van az utastérben, csak elő kell kerítenem. Ez maradt holnapra. Egyébként ha Szeged közeli vagy segítek szívesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Dede. 4,5% esetén ha 100-at mutat az óra, akkor épp 104,5-el mész. Elvileg. Gyakorlatban meg jó ha 100-al, mert az Opel kilóméterórái gyárilag szeretnek sietni. Lehet hogy épp így lesz pontos az óra. Bocsi, de nem :) Ha nagyobb átmérőjű kereket teszel fel, akkor az óra kevesebbet fog mutatni! Mivel a gyári méretű kerékre van szabva az óra, ezért egy nagyobb átmérőjű keréknél az adott úthosszt(a gyári kerék kerülete) nem 1 lesz, csak 0.96%, vagyis lassabb. De ha nekem nem hisiztek, akkor Gumitáblázat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Bocsi, de nem :) Ha nagyobb átmérőjű kereket teszel fel, akkor az óra kevesebbet fog mutatni! Mivel a gyári méretű kerékre van szabva az óra, ezért egy nagyobb átmérőjű keréknél az adott úthosszt(a gyári kerék kerülete) nem 1 lesz, csak 0.96%, vagyis lassabb. De ha nekem nem hisiztek, akkor Gumitáblázat :D Osztom a véleményt,nekem is sokkal kevesebbet mutat az órám:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Bocsi, de nem :) Ha nagyobb átmérőjű kereket teszel fel, akkor az óra kevesebbet fog mutatni! Mivel a gyári méretű kerékre van szabva az óra, ezért egy nagyobb átmérőjű keréknél az adott úthosszt(a gyári kerék kerülete) nem 1 lesz, csak 0.96%, vagyis lassabb. De ha nekem nem hisiztek, akkor Gumitáblázat :D Osztom a véleményt,nekem is sokkal kevesebbet mutat az órám:) Ugyanazt mondjátok, mint akit "kritizáltok", csak fordítva... Ti azt mondjátok, hogy gyorsabbak vagytok valójában, mint amit a műszer mutat... Ő meg azt, hogy a műszer lassabbat mutat, mint amivel mentek valójában. Ez egy és ugyanaz! Nagyobb kerék=azonos kerékfordulat mellett nagyobb utat tesz meg! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ugyanazt mondjátok, mint akit "kritizáltok", csak fordítva... Ti azt mondjátok, hogy gyorsabbak vagytok valójában, mint amit a műszer mutat... Ő meg azt, hogy a műszer lassabbat mutat, mint amivel mentek valójában. Ez egy és ugyanaz! Nagyobb kerék=azonos kerékfordulat mellett nagyobb utat tesz meg! :P ;) De nem úgy jó vitatkozni, ha arról akarjuk meggyőzni a másikat, mint amiről ő beszél? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Fura volt úgy menni a kocsival,hogy picit nagyobb kerekek vannak fent. Régebben is,ha feltettem a Rekordra a kis kerekeket akkor szitált az úton. Ma vissza akartam tenni a téliket de még marad az alu. Ki akarom próbálni ugyis,hogy nem 1,4 Bar a keréknyomás. :) Balfac vótam és nem fújtam fel őket. Most toltam mindbe keveset és 2 Bar van bennük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viksi Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Sziasztok! Még új vagyok itt, ezért egy darabig hozzászólás nélkül olvagatlak Titeket, így elkerülve, hogy olyan témát piszkáljak fel, amit esetleg már hetekig boncolgattatok. A Ki-Kicsodában már bemutatkoztam, de azért ide is beírom, hogy 5 hónapja egy 1.3-as 1987-es E Kadett-tel furikázom és nagggyon tetszik a gép. :D Nem bántam meg, hogy kb. 15 perc leforgása alatt lettem a tulaja, pedig addig még csak meg sem fordult a fejemben, hogy autót kéne venni. :) De hát megtetszett, megalkudtunk és megvettem. Az autókhoz nagyon nem értek, de remélem ez változik. Szeretném magam csinálgatni az egyszerűbb dolgokat a kocsin. Egyenlőre ennyi voltam. Üdv, Viki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Nini, egy hölgy Kadett tulaj aki maga szeretené csinálgatni az autót :) :D Üdv itt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 :) Még a végén lesz ellenfél a Manta-talin :D Feltéve, hogy az enyém ehyáltalán el bír gurulni addig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts