Albert Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Kérdeztem Ákost. Neki ugyanijen évjáratú és felszereltségű volt a Kadettje és azt mondja be van kábelezve a csatiba. Csak rá kell dugni és szól is :blink: Na közben irtam, reméltem én is hogy igy van..
tgabika76 Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Királyság. Azóta rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem, hirtelen azt hittem dízeled van...
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 amúgy meg a Tomi tudja, hogy a "zöld kábelről" :lol: meg könnyen lehet, hogy a két km-spirál ugyanaz, nem? Tudom,hogy a zöld :o De azt mondta Uhu,hogy csak rá kell dugni és kész. Odaadta a srác a keretet is hozzá. Asszem bekötöm a fényerőszabályzást is. :blink: Most pont úgy áll a km óra,hogy 40 ezerrel mutat kevesebbet. :) Pénteken bepróbálom és ha jó benne is hagyom. :D Jaaa!! 3000 forint volt és 40 km oda vissza. :)
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 nekem is annyival mutatot kevesebbet az új :blink:
uhuhu Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 szóval nekem ennek az autónak a tesója volt. éjárat, motor felszereltség ugyanaz, és ugyanarról a helyről számazik minkettő :blink: nekem csak dugni kellett, és ment. a km spirált azért kell cserélni, mert a nem forisnak merev a spirál háza, a fordulatosnak, meg hajlékony. és el kell vezetni a müszerfaltartó vas alatt...
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 a km spirált azért kell cserélni, mert a nem forisnak merev a spirál háza, a fordulatosnak, meg hajlékony. és el kell vezetni a müszerfaltartó vas alatt... értettem :blink: nekem ezt megoldotta a Tomi ügyesen a Corsában :)
uhuhu Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 nekem a kadettba csak a csere segitett... bár én igényes gyerek vagyok, nem szeretem a félmegoldást :) :blink:
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 értettem :lol: nekem ezt megoldotta a Tomi ügyesen a Corsában :D Akkor Pénteken visszasegíthetsz! :o Csak viccótam ám :) Középen az a kis saru a test a fényerőszabályzónak. Azt rákötöm a potméterre meg adok neki egy testet a kasztniról a potméter másik sarujára és elvileg működnie kell. :blink: Ugye? :)
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 az enyém hajlékony volt, így igényes :blink: Akkor Pénteken visszasegíthetsz! :) ha eljössz értem és du. 2re kihozol börsre, akkor szívesen :)
uhuhu Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 no akkor szeerencséd volt. az enyémbe mégf a gyári spirál volt, annak k.merev volt a háza, nem lehetett ugy meghajlitani... próbáltam ám, mert én is ócsójános vagyok, csak gondoltam vagizok itt neked egyet az elöbb :blink: :) :)
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 az enyém hajlékony volt, így igényes :) ha eljössz értem és du. 2re kihozol börsre, akkor szívesen :) Nem társalgok itt :blink: Megoldom egyedül is mint eddíg :lol:
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 te olyan menő srác vagy! lehetek a barid? :blink: :)
uhuhu Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 te olyan menő srác vagy! lehetek a barid? :blink: :) csak ha lerajzolod a kocsiját :) :lol: :D
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 te olyan menő srác vagy! lehetek a barid? :blink: :lol: Jó de csak ha megcsináltad az ultrawebes kezdőlapomat. Nem válaszoltatok a fényerőszabályzós kérdésemre. :) Vagy ti nemértetek hozzá? :)
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 én nem értek hozzá, de én az Ákos barija akarok lenni, mer ő a menő
uhuhu Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Jó de csak ha megcsináltad az ultrawebes kezdőlapomat. Nem válaszoltatok a fényerőszabályzós kérdésemre. :) Vagy ti nemértetek hozzá? :blink: én sajnos nem értek az elektromossághoz... :)
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 én nem értek hozzá, de én az Ákos barija akarok lenni, mer ő a menő Majd tavasszal is ezt mondd. :) :blink:
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 ne sértőggyé mán meg, ez vót vót, bazz :) :blink:
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 mé? mi lesz tavasszal? Tavasszal Corsa TR hekkelés lesz,ha lesz. :) :blink: Most meg a társalgóba sétálunk át. :)
bazs Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Tavasszal Corsa TR hekkelés lesz,ha lesz. :) :) Most meg a társalgóba sétálunk át. :D te mit tudsz, amit én nem :lol: :blink:
Albert Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Hűű elnézést, ez az E Kadett topik? :blink: :) Van egy sztorim, nem akarom a balesetesbe irni, mert semmi különös: Ma este hatkor főútvonalon haladva, kijött elém a stoptábla ellenére megállás nélkül egy Astra, amit jól telibe is vertem. Szerencsére se nekem, se a másik kocsiban ülőknek nem lett baja, köszönhetően a biztonsági övnek, de legfőképpen annak, hogy most is max 45-tel mentem (pedig elvileg siettem volna). Természetesen elismerte a hibát, adott betétlapot, névjegykártyát, meg mindent, majd gyorsban távozott. Hazavontattuk a kocsit. Mi baja lett? Rommá tört az eleje: sárvédőivek, lámpák, lökős, köténylemez, nyúlványok, hűtő, motortartóbak leszakadt, ezért az egész motor elferdült, és mindent széttépett, (csövek főleg, de szerintem váltó is), akksi eltépte a testkábelt, ezért viszonylag gyorsan áramtalanitva lett. Hát gyakorlatilag az egész eleje. Fékem maradt, meg a saját lábán jött haza, húzva. Holnap megyünk biztosítóhoz, meglátjuk mit lehet tenni....
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Mi baja lett? Rommá tört az eleje: sárvédőivek, lámpák, lökős, köténylemez, nyúlványok, hűtő, motortartóbak leszakadt, ezért az egész motor elferdült, és mindent széttépett, (csövek főleg, de szerintem váltó is), akksi eltépte a testkábelt, ezért viszonylag gyorsan áramtalanitva lett. Hát gyakorlatilag az egész eleje. Fékem maradt, meg a saját lábán jött haza, húzva. Holnap megyünk biztosítóhoz, meglátjuk mit lehet tenni.... Az faca nagyon. :blink: Gondolom kibírtad röhögés nélkül. :)
Albert Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Az faca nagyon. :blink: Gondolom kibírtad röhögés nélkül. :) Hát nem vagyok boldog, de: elég rossz állapotban volt az autó, és különösen az eleje. Egyedül a fehér indexeket sajnálom, meg az olajcserét, meg stbstb.... Hálistennek a GSi első lökőst még nem tettem fel, na azt nagyon sajnáltam volna. Hát nem tudom mit kell ilyenkor csinálni a biztosítókkal, holnap kiderül.
Albert Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Csináltam képeket, és fel is töltöttem őket. Nem túl szépek... Képek a KépTáron
Recommended Posts