warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ha meglenne a régi, akkor veszel egy kárpitos-kellék szaküzletben autofilcet, és rászabod.1Xű! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ha meglenne a régi, akkor veszel egy kárpitos-kellék szaküzletben autofilcet, és rászabod.1Xű! :wink: Mivel ez egy alapmodell ezért nem volt benne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Mivel ez egy alapmodell ezért nem volt benne :P Akkor kreatívoskodj!De tényleg Tomi.Ha esetleg lenne olyan kárpitos ismid, aki foglalkozik ilyesmivel, szvsz bizti tudna segíteni! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Akkor kreatívoskodj!De tényleg Tomi.Ha esetleg lenne olyan kárpitos ismid, aki foglalkozik ilyesmivel, szvsz bizti tudna segíteni! :!: Nemtudom,hogy mennyire nézted meg a Rekordomat . mégegykép Abban a tetőkárpiton kívűl mindent én csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Nemtudom,hogy mennyire nézted meg a Rekordomat . mégegykép Abban a tetőkárpiton kívűl mindent én csináltam. Nagyon szép! :P Amúgy sztem a tetőkárpit a legegyszerűbb... én azzal kezdtem, aztán ajtóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Nagyon szép! :P Amúgy sztem a tetőkárpit a legegyszerűbb... én azzal kezdtem, aztán ajtóztam. Köszönöm szépen. :wink: A tetőkárpit hál Istennek tökéletes mindkét autómban és egyikben sem dohányoztak. :D Így ez kimaradt az életemből. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Köszönöm szépen. :wink: A tetőkárpit hál Istennek tökéletes mindkét autómban és egyikben sem dohányoztak. :P Így ez kimaradt az életemből. :oops: Ja az más :D Nekem össze volt ugorva a szövet rajta, és ronda volt... Amúgy kék lett, és marha hangulatos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Nekem össze volt ugorva a szövet rajta, és ronda volt... Amúgy kék lett, és marha hangulatos :P Tényleg jól néz ki. :wink: Milyen anyaggal vontad be? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Tényleg jól néz ki. :wink: Milyen anyaggal vontad be? :roll: Kék műbőr + Palmatex oldószermentes ragasztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Alakulunk. Még egy hátfalburkolat és pár patent hiányzik. :P Meg a "csomagtér küszöb" műanyag burkolata. Nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Meg a "csomagtér küszöb" műanyag burkolata. Nem??? Azt nálunk hátfalburkolatnak hívják :wink: Tehát egyről beszélünk. :roll: Szerintem a 3 és 5 ajtósé is jó rá szerintem. :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Azt nálunk hátfalburkolatnak hívják :wink: Tehát egyről beszélünk. :roll: Szerintem a 3 és 5 ajtósé is jó rá szerintem. :roll: :roll:Először én is arra gondoltam, de mikor szőnyeggel le akartátok kárpitozni, biztos lettem benne, hogy a hátsó ülés körüli hátfalról beszéltek, annak ellenére, hogy ott van már burkolat. :? Azt hittem valami mást akarsz odarakni. Nehommá lekárpitozd! Nem mintha sok közöm lenne hozzá, de szerintem inkább keríts gyárit. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Nehommá lekárpitozd! Nem mintha sok közöm lenne hozzá, de szerintem inkább keríts gyárit. :wink: Hát közöd annyi van hozzá,hogy adok a véleményedre :wink: A kárpitozás csak ideiglenes megoldás lenne amíg nincs gyári :roll: Természetes,hogy gyári burkolatot szeretnék beletenni. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Megnéztem a bontásra váró Kadettemet, de sajnos nincsen benne burkolat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Megnéztem a bontásra váró Kadettemet, de sajnos nincsen benne burkolat :P Köszönöm szépen :wink: Nagy Gáboráknál is van E Kadett bontásra. Majd megnézem abban is. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Inkább nekem nézzetek bal első lengőkart... :twisted: Meg a nagy kérdés, hogy Vectra A hátsó hídnál a dobfékesre fel lehet-e rakni a tárcsaféket... Vagy eleve tárcsás hidat kellene keresni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Hűha, találd ki, mert ha kiszedem, immobilizáltam a roncsomat! És ezt csak érted tenném meg!!! :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 most bajban vagyok... ez egy ilyen hirtelen felmerült kérdés... Megkérdezem Gyulát, mi a véleménye, az enyém már úgy is ki van szedve :Twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Na azé ne aggódj, mindenképp bontogatnék, ezzel csak belendítem kicsit magamat, hogy ne álljon már ott. Szóval kiszedjük, aztán ha be tudod rakni berakod, ha nem akkor visszaadod. És akkor nem jár senki sem rosszul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 aztán ha be tudod rakni berakod, ha nem akkor visszaadod. És akkor nem jár senki sem rosszul. :P :D :D Melcsi tudja ? :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 ....Meg a nagy kérdés, hogy Vectra A hátsó hídnál a dobfékesre fel lehet-e rakni a tárcsaféket... Vagy eleve tárcsás hidat kellene keresni?.... Te figyelj mánnnnnnnnnn. Most mit akarsz kezdeni a kabrióval ? Megmarad ? Eladod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 :P :D :D Melcsi tudja ? :twisted: :twisted: :twisted:Mán megint a szórakozáson jár az eszed???? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Mán megint a szórakozáson jár az eszed???? :P mindig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepus Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Sziasztok! Olyan problémám lenne, h nekem van egy 1985-ös 1.3-as Ls Opel Kadettem és foggalmam sincs h hány lóerős. Se a forgalmiban nincs benne, se pedig máshol nincs leírva h hány lovas. Ha valaki esetleg tud kérem segítsen. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Sziasztok! Olyan problémám lenne, h nekem van egy 1985-ös 1.3-as Ls Opel Kadettem és foggalmam sincs h hány lóerős. Se a forgalmiban nincs benne, se pedig máshol nincs leírva h hány lovas. Ha valaki esetleg tud kérem segítsen. Előre is köszi. Forgalmiban elvileg benne van a KW, amit 1,36-al szorozva megkapod a lóerőt. Persze a forgalmiban nekem se jól van benne :P De ha mondasz motorkódot, akkor pontosabban meg lehet határozni. Elvileg vagy 44kw/60 LE, vagy 55 kw/ 75 LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts