uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Hát 1sima mezei kadett... 1.4 LS 90-es évjárat. Nem vettem észre, h gyárilag benne lenne a késleltetés... Amugy nem a külső, hanem a belső lyukra gondoltam...:) Lehet csak én vagyok vak, de sötétben én azt nem találom..:) Amugy mivel most árulok ki néhány dolgot pont riasztót keresek. Ami bent van az 1 Piranha és már nem volt meg a távírányitója amikor megvettem. Megcsinálták ugy, hogy belül van 1 rejtett kapcsoló... Na ezt akarom lecserélni... Amit kinéztem a neten az a Ceasar CTU 215 + akkor már berakatom a központi zárat is (3 ajtós). Szerintetek hol a legolcsobb (Pesten)? És érdemes a ebrakatni a szervizbe, vagy faragjam és bele? Tudom akkor nincs jótállás, de olcsobb. És ha belerakatom az menyi idő? Irták, h megvárható a beszerelés, de vigyek sátrat is??:) a késleltetett belső világitás az asszem felszereltség függő volt a kadettba. az én kadettomba sem volt /91-es vót/ de viszont az asconámba ami 85-ös gyártásu abba van. igaz nem müködik, de vót. és vvan egy barátomnak 86-os kadett GSI-je, és abba is volt. abba is térképolvasós lámpa volt. asszem a térképolvasós lámpával együtt adták. magyarul ha a jóember aki rendelte az autót rendelt bele térképolvasós lámpát, akkor kapott késleltetett világítást. Ugyhogy bontóra fel, és térképolvasós lámpát kell keresni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Térképolvasós lámpa??? Az meg mi és, hogy néz ki? (és hova volt szerelve?), mert nekem aztán adhatnak bármit ezekután...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Térképolvasós lámpa??? Az meg mi és, hogy néz ki? (és hova volt szerelve?), mert nekem aztán adhatnak bármit ezekután...:) mindjárt lefényképezem az asconáét.... amugy ugy néz ki, hogy a közepe világit ha kinyitod az ajtót, é sa két széle kapcsoloval kapcsolhatóan világit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 mindjárt lefényképezem az asconáét.... amugy ugy néz ki, hogy a közepe világit ha kinyitod az ajtót, é sa két széle kapcsoloval kapcsolhatóan világit... Azt hiszem értem már...!:) A müanyag ugy néz ki mint ami most benne van csak +2 égő és kapcsolók... (Azért jöhet a kép.) De gondolod, h ha csak ezt veszem meg akkor a késleltetés is megy?? Jó lenne tudni ott fent van e az elektronika, mert ha nem akkor és hiába teszek oda bármit is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Igen bocsi, elfelejtettem irni h. az enyém térképolvasós, és rajta van az elektronika -viszont egy gyújtást oda kő vinni neki -hogyha megy a motor akkor ne késleltessen. Kb 1-2 ezer pénzért kapsz bontottat. (az enyémnek már elfüstöltem véletlenül az időzitőjét. :oops: ) Combee! ..én is a Caesart javasoltam volna, a 215öst (ez a csúcs) egész olcsón meg lehet kapni olyan 25 környékén van asszem. (még rablásgátló is van benne) szerintem az tökéletesen elegendő.. ..több 204est és 205-öst (ezek egyszerűbbek de nagyszerűek) -szereltem már be központi zárral, ha gondolod tudok neked segiteni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Combee! ..én is a Caesart javasoltam volna, a 215öst (ez a csúcs) egész olcsón meg lehet kapni olyan 25 környékén van asszem. (még rablásgátló is van benne) szerintem az tökéletesen elegendő.. ..több 204est és 205-öst (ezek egyszerűbbek de nagyszerűek) -szereltem már be központi zárral, ha gondolod tudok neked segiteni.. Combee! A Caesarnál egy dologra figyelj oda! Bizonyos típusoknál (én eddíg egyet szereltem, az pont olyan volt) elfelejti a beprogramozott dolgait, ha leveszed az aksisarut, és visszaáll az alapértékekre. Ez elég bosszantó! Főleg télen keresnek meg sokan ilyennel, mikor az amúgy is kukás aksi megfárad a sok tekertetéstől, és mire elengedik a kulcsot, már vonyít is + lehet újraprogramozni. Elképzelhető, hogy az újabb típusoknál már megoldották ezt a problémát, de én hasonló árban inkább a Clippert javasolnám (20-nál többet szereltünk, és nem volt még baj egyikkel sem), vagy a Eurocart, aminek meg van egy csomó, programozható plusz funkciója is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Igen bocsi, elfelejtettem irni h. az enyém térképolvasós, és rajta van az elektronika -viszont egy gyújtást oda kő vinni neki -hogyha megy a motor akkor ne késleltessen. Kb 1-2 ezer pénzért kapsz bontottat. (az enyémnek már elfüstöltem véletlenül az időzitőjét. :oops: ) Combee! ..én is a Caesart javasoltam volna, a 215öst (ez a csúcs) egész olcsón meg lehet kapni olyan 25 környékén van asszem. (még rablásgátló is van benne) szerintem az tökéletesen elegendő.. ..több 204est és 205-öst (ezek egyszerűbbek de nagyszerűek) -szereltem már be központi zárral, ha gondolod tudok neked segiteni.. Örülök, h 1@értesz..:) A 215-ös szereléssel 28 ezer + 7500 a kétajtos központi. Csak azon gondolkodtam ugye, hogy mi lesz a garival ha nem szerelő teszi be??? Ja és mennyi idő ezt berakni egy profinak? Amugy még nem tuti a tipus, mert lehet, h én is lejebb adom a dolgot. Eddig sem volt semmi gond a kocsival biztonsági szempontból, pedig az utcán áll... Körbekérdezem akkor ezt a térképlámpát, csak attol félek, h nem lesz mert az a műanyag amibol a burkolat elég "omlós" és lehet nem tartották ugy meg a belét... Mindenesetre köszi a tippet!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Fiatalok! :) http://emc.elte.hu/~uhuhu/lampa ide feltettem az asconam belső lámpáját Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Fiatalok! :) http://emc.elte.hu/~uhuhu/lampa ide feltettem az asconam belső lámpáját Hát ez nagyon tuti... Nem fogok én itt építgetni hanem szerzek 1 ilyet! Nincs vkinek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Ja és akkor Asconaé és Kadetté ugyanolyan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Ja és akkor Asconaé és Kadetté ugyanolyan??? Bezony! Meg az összes többié is! Günterék nem vitték túlzásba a formatervezést! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 ..sőt még az F Astrába is eztet tették beléje.. Combee! Ha olcsóbbat akarsz akkor a 205-ös szerintem jó választás az ugy 17 körül van. Amit Gpont irt azok közül csak az Eurocart ismerem, ami kicsit drágább -viszont nagyon megbizható fajta, rengeteg van belőle :shock: Nekem (Eurostar) ES-80 van benne, ez majdnem 20pénz volt de kellett külön ütésérzékelőket vennem hozzá mert a beleépitett kb olyan érzéketlen volt -még a legérzékenyebbre állitva is- h. egy billencseskamaz nyugodtan rátolathatott volna annélkül h. riasztana... A 205-ösön nem nagyon van programoznivaló, tök egyszerű az egész.. Csak a távirányitókat kell feltanitani, meg azt utána h. szirénázzon-e vagy sem ha be-kikapcsolod.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 ..sőt még az F Astrába is eztet tették beléje.. Combee! Ha olcsóbbat akarsz akkor a 205-ös szerintem jó választás az ugy 17 körül van. Amit Gpont irt azok közül csak az Eurocart ismerem, ami kicsit drágább -viszont nagyon megbizható fajta, rengeteg van belőle :shock: Nekem (SPAL) ES-80 van benne, ez majdnem 20pénz volt de kellett külön ütésérzékelőket vennem hozzá mert a beleépitett kb olyan érzéketlen volt -még a legérzékenyebbre állitva is- h. egy billencseskamaz nyugodtan rátolathatott volna annélkül h. riasztana... A 205-ösön nem nagyon van programoznivaló, tök egyszerű az egész.. Csak a távirányitókat kell feltanitani, meg azt utána h. szirénázzon-e vagy sem ha be-kikapcsolod.. 1lőre mazsolázgatom a netet és keresem az igazit..:) Azért olyan kell, h tudja a központizárat és majdan majd az elektromos ablakokat is kezelni... Lehet mégis marad a 215-ös... A tied tud ilyet? Most kérdeztem 1 bontót és 2500 a belsőtérvilágítás. Ez normális ár ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Végül is normális.. ha működőképes 8) Önmagában kevés riasztó vezérel elektromos ablakot (a Cesar biztosan nem), viszont központizárat szinte mindegyik. :idea: Sőt mi több, ha a 214-es v. a 215-ös Caesart veszed, ahhoz még központizárvezérlő sem kell mert az 6 vezetékes központizár vezérléssel rendelkezik, vagyis közvetlenül rá lehet kötni a tolómotorokat (ez nagyon hasznos lenne neked ha még nincs kp. zárad) :idea: Ha azt akarod h. feltekerődjenek az ablakaid ha beriasztod, kell venned egy ablakemelő modult amit a riasztó vezérel. Kb 5-6 e pénz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 ..sőt még az F Astrába is eztet tették beléje.. Combee! Ha olcsóbbat akarsz akkor a 205-ös szerintem jó választás az ugy 17 körül van. Amit Gpont irt azok közül csak az Eurocart ismerem, ami kicsit drágább -viszont nagyon megbizható fajta, rengeteg van belőle :shock: Nekem (SPAL) ES-80 van benne, ez majdnem 20pénz volt de kellett külön ütésérzékelőket vennem hozzá mert a beleépitett kb olyan érzéketlen volt -még a legérzékenyebbre állitva is- h. egy billencseskamaz nyugodtan rátolathatott volna annélkül h. riasztana... A 205-ösön nem nagyon van programoznivaló, tök egyszerű az egész.. Csak a távirányitókat kell feltanitani, meg azt utána h. szirénázzon-e vagy sem ha be-kikapcsolod.. sőt nekem az Astra F embe meg Vectra B sötétített lámpa van. igaz nem térképolvasós, és nem késleltetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Végül is normális.. ha működőképes 8) Önmagában kevés riasztó vezérel elektromos ablakot (a Cesar biztosan nem), viszont központizárat szinte mindegyik. :idea: Sőt mi több, ha a 214-es v. a 215-ös Caesart veszed, ahhoz még központizárvezérlő sem kell mert az 6 vezetékes központizár vezérléssel rendelkezik, vagyis közvetlenül rá lehet kötni a tolómotorokat (ez nagyon hasznos lenne neked ha még nincs kp. zárad) :idea: Ha azt akarod h. feltekerődjenek az ablakaid ha beriasztod, kell venned egy ablakemelő modult amit a riasztó vezérel. Kb 5-6 e pénz.. Mire megtalálták 3 és fél let..:) Lehet telefonálok még... Az eablak tuti csak a jövő, riasztót viszont 1 hónapon belül tervezem bele... De köszi a tippeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Nincs mit.. 2rongy :) :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 UHU.. miér jó az a sötétitett pilács? H. lássál is meg ne is? :roll: :) :roll: :) :shock: ..és iiiiiiiigen, fórumlakó lettem 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 UHU.. miér jó az a sötétitett pilács? H. lássál is meg ne is? :roll: :) :roll: :) :shock: az csak enyhe sötétitett. amikor nem ég akkor dizájnos :) egyszerüen jobban teccik, mint a sima fehér. És mivel gyári, nem én sötétitettem matt fekete sprével, igy este ha kinyitod az ajtót, akkor is látsz vele :o) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 :idea: :idea: :idea: én teleraktam lámpával, van a lábtérnél, hátul alul-felül, elöl meg hátul..:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: ..Ha kinyitom az ajtót, fényár van. ..csak ha nyitvahagyom, tolhatom :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 :idea: :idea: :idea: én teleraktam lámpával, van a lábtérnél, hátul alul-felül, elöl meg hátul..:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: ..Ha kinyitom az ajtót, fényár van. ..csak ha nyitvahagyom, tolhatom :shock: nekem nem kell ilyen, én sötétben is megtalálom a gázpedált. Nem ma kezdtem, hanem tegnap :) :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Azért olyan kell, h tudja a központizárat és majdan majd az elektromos ablakokat is kezelni... A nagy többség tudja a komfortzár-vezérlést, ami abból áll, hogy 25-30 mp-re ad ki villanyt a központizárnak zárásnál. Erről lehet meghajtani a felhúzómodulokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 UHU.. miér jó az a sötétitett pilács? H. lássál is meg ne is? :roll: :) :roll: :) :shock: ..és iiiiiiiigen, fórumlakó lettem 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Mi az, h forumlakó???:) És sokáig kell itt laknod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Mi az, h forumlakó???:) És sokáig kell itt laknod? 100 hozzászólásnál kapod ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 A nagy többség tudja a komfortzár-vezérlést, ami abból áll, hogy 25-30 mp-re ad ki villanyt a központizárnak zárásnál. Erről lehet meghajtani a felhúzómodulokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts