16DA Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 fékek már cserélve. Tömítések fillérek gumik vannak. A motort ki fogom venni, mert kap egy 5-ös váltót+ új vezérlést, és egy alapos mosást. A motorteret meg lekezelem és kikenem alvázvédővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Akkor gondos gazdihoz került végre :P Jó munkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Köszi meglesz. Egyébként ha minden összejön akkor cserélem az ajtókat a géptetőt. És a sárvédőkkel együtt lefújatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Akkor gondos gazdihoz került végre :P Jó munkát :D Nagyon jóó ilyet olvasni,igaz Albi??? A szívem szakad meg néha olyan Kadetteket látok...amit a legjobban utálok, "azért van,hogy kiszolgáljon" szöveg. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Köszi meglesz. Egyébként ha minden összejön akkor cserélem az ajtókat a géptetőt. És a sárvédőkkel együtt lefújatom. Ne haragudj meg de megszeretném kérdezni: Nem lett volna egyszerűbb,ha a kocsi árához hozzátetted volna azt a pénzt amit ráköltenél és vettél volna egy olyat amibe csak bele kell ülni és menni? :roll: Tényleg nem kötekedni szeretnék csak érdekel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Ne haragudj meg de megszeretném kérdezni: Nem lett volna egyszerűbb,ha a kocsi árához hozzátetted volna azt a pénzt amit ráköltenél és vettél volna egy olyat amibe csak bele kell ülni és menni? :roll: Tényleg nem kötekedni szeretnék csak érdekel :wink: Na Tomi!És a feeling?Hogy csinálom magamank a verdát?Hm? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Ez az azért van, hogy szolgáljon szöveg pedig valahol igaz. Nem te vagy az autóért, hanem az autó érted. Igaz, neked gondoskodnod kell róla, hogy szolgálhasson, de ennyi. Amúgy Robi vazz, mi lenne ha nem fórumoznál, hanem .... tudod ... Engem is érdekel a válasz Tomi kérdésére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Imént kollégával beraktuk a jobbelső lámpát a törött műanyagú helyére az E-be. Hálából felrúgtam a kávéját :oops: Jól világít rajta minden. A másikat csak azért nem raktuk bele, mert tiszta sziloplast a teteje, azt még otthon levakarom vhogy. Bár nemtom hogy, mert félek, hogy a csavihuzi összekarcolja. Szegény autónak isszonyat rossz állapotban van az eleje, mind2 lámpa bibis (mostmá csak az egyik), a lökős is szarul áll, és a zárhíd is összevissza van b*szva. Ráadásul baloldalon elvált a sárvédőtől. Hát ezért érdekes különösen, hogy megéri-e venni egy romot, és azt felújítgatni, vagy egyből egy jó állapotút venni. Legközelebb én már inkább a jó állapotra fogok törekedni, az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A kocsi árával eggyütt max 100K-ba lesz (vizsgával, lepapírozva) és tudom mibe ülök. Nem pedig veszek valamit 2x annyiért és ki tudja milyen meglepit okozhat. És van hozzá egy csomó cuccom még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A kocsi árával eggyütt max 100K-ba lesz (vizsgával, lepapírozva) és tudom mibe ülök. Nem pedig veszek valamit 2x annyiért és ki tudja milyen meglepit okozhat. És van hozzá egy csomó cuccom még. Értem :roll: Köszi a választ. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Eeegen, mondjuk az a 100as tényleg jól hangzik. Így érthető. Tegnap lekapargattuk a szilót a lámpáról, de sajna rossz a műanyag része. Megpróbáltuk a lámpát leszedni a műanyagról, de eddig sikertelen volt. Eléggé fel van rá rakva, elképzelésem nincs, hogy hogy lehetne leszedni. Max ilyen 5 mm -es fejű csillagcsavihuzis krovával vagy nemtom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Ilyenkor jól jön a nyers fizikai erő. Az egyik keretet nekem is cserélni kelett a fényszóró alatt. Óvatosan ki lehet feszegetni de mondom csak ovatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Én is szívtam ilyennel, nem kellemes dolog... viszont 16DA, te szerintem a lámpa felfogatásáról beszélsz, míg Albert a foncsor és az üveg összeillesztéséről... vagy tévedek? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Van a lámpa. A lámpa hozzá van fogatva 2 pöcökkel (amikben csavar van) meg egy csavarral egy műanyag kerethez, ami két bigyó és 2 csavar közreműködésével megy fel a kasztnira. Namost én ezt a műanyagot próbáltam leszedni - sikertelenül. Elképzelésem nincs, hogy hogy lehetne anélkül hogy széttörjem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Feszegesd csak. Kijön az. Nekem sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nekem is... Csak majd ne felejt el azokból a rögzítő műanyagokból újat venni, amik a műanyag keret alját fogták... Az sajnos csak 1x használatos :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kuttya Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Sziasztok! Tudja-e v.ki hogy a 91-es kadett gsi motor behelyezhető e egy 84-es ascona kaszniba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Sziasztok! Tudja-e v.ki hogy a 91-es kadett gsi motor behelyezhető e egy 84-es ascona kaszniba? Minden csak fantázia kérdése! :P De itt nálunk még ilyesmit nem csinált senki.Tudtommal. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Sziasztok! Tudja-e v.ki hogy a 91-es kadett gsi motor behelyezhető e egy 84-es ascona kaszniba? Szvsz shimán. Íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Tisztelt Kadettos cartársak! Lenne egy kicsit off kérdésem: látok időnként Gárdonyban egy arany(?) színű Kadett E Sedan-t egy nagy Csergő matricával az oldalán. Tudtok róla valamit, netán klubtag az illető? :roll: Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laczika Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hali! Van egy 86-os E Kadett-om. S olyan jelenség lépett fel, hogy menet közben egyenesen haladva, vagy jobb kanyarban folyamatos búgó hang jön elölről, de bal kanyarban elhallgat. Csapágy lenne? S ha nem, mi lehet? Mibe fájhat ezt megcsináltatni? Köszi előre is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hali! Van egy 86-os E Kadett-om. S olyan jelenség lépett fel, hogy menet közben egyenesen haladva, vagy jobb kanyarban folyamatos búgó hang jön elölről, de bal kanyarban elhallgat. Csapágy lenne? S ha nem, mi lehet? Mibe fájhat ezt megcsináltatni? Köszi előre is... Valószínű a csapágy lesz a bűnös :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Valószínű a csapágy lesz a bűnös :roll: :roll: Nekem mióta megvan a kocsi ilyen a jelenség... Cseréltünk csapágyat, de nem az volt... Sztem először próbálj meg egy futóműveshez elmenni, és beállítani a kereket... Én nem tudom nekem mi okozhatja ugyanezt a jelenséget, de már nem foglalkozom vele. :P Valószínű mivel törve volt az enyém az előző tulaj által, valami elmászott, és emiatt nem tökéletes a kerék valamelyik beállítása... de a gumit nem eszi... 2000/min felett meg elnyomja a hangot a hátsó dob :D:D Az ára 1 csapágynak ha jól emléxek 5000 HUF volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Alakulunk. Még egy hátfalburkolat és pár patent hiányzik. :P Patent megoldott 8) csak burkolat kéne :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Szép lett tomi! Tip-top! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts