FBalazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Csak az a kellemetlen benne, hogy nem lehet bezárni a tetőt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 56ért hozza a Viktor a kettőt ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Kadett Rulez! Gratula a géphez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Csak az a kellemetlen benne, hogy nem lehet bezárni a tetőt... :( az első rögzítő ? hogy a francba lehet az ilyen drága...szerencsére az enyém eccerű szóval ha kell simán le lehet gyártatni-remélem :roll: a lényeg h ne kelljen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 a kadetté is egyszerű(nek tűnik) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Eccerű, csak szar anyagból csinálták... Vagy a másik gáz, hogy az ültetés miatt picit nagyobb igénybevételnek van kitéve a kasztni, mint a széria, és ezt nem bírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tractor Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Szaisztok.! Mégse mondjátok meg, hogy jó é az astra ülés a kadettomba, mert eladom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Szaisztok.! Mégse mondjátok meg, hogy jó é az astra ülés a kadettomba, mert eladom. Nekem aztmondták,hogy az E Kadettbe jó. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 bármit be lehet rakni szinte,csak a vizsgán ugye nem mindig szeretik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 bármit be lehet rakni szinte,csak a vizsgán ugye nem mindig szeretik :( Nekem egy bontós barátom(akitől a Rekit vettem 8 éve) ő mondta, hogy 1 az 1-be belemegy és passzolnak a likak is. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Nekem egy bontós barátom(akitől a Rekit vettem 8 éve) ő mondta, hogy 1 az 1-be belemegy és passzolnak a likak is. :roll: tyűűű az tők jó! bár én inkább Kadett GTE vagy olyan Ascona üléseket tennék be magamnak,mint ami az Asconánkban van... Recaro ülésgarnitúra 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 mivel gyári ülés, vizsgán nem szólhatnak érte :arrow: nem átalakítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Kadettben is voltak Recaro-k... mint pl. az enyémben is... 2db-ot meg jól átpattintottam Wasek-nek, és a Daewooba is passzolt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Kadettben is voltak Recaro-k... mint pl. az enyémben is... 2db-ot meg jól átpattintottam Wasek-nek, és a Daewooba is passzolt :( Ja, ez így van. Legközelebb a motort dobd felém 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Picit szerencsém volt... A tegnap elreccsent "alkatrészre" Uhuhu mondott egy elég kellemes akciós árat. Ezek mellett beszélgettem Blitz-el, elküldtem neki a hibás darabot (special thanx to Piista), és ennek az összegnek töredékéért legyártotta az újat. Picit jobb és erősebb anyagból... Köszönöm mindenkinek, aki segített, a spórolt összeget majd elkávézzuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 @Bazs: Megvan már a kocsi? :( Este remélem már láthatjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 a néni teljesen kész van ma lemondtam a kadettet nem az lesz tudom, mást mondtam, ciki :oops: majd talán más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 a néni teljesen kész van ma lemondtam a kadettet nem az lesz tudom, mást mondtam, ciki :oops: majd talán más... Már mexoktuk! :( :D Na majd meg lesz az! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Én meg eladom jóól :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Én meg eladom jóól :( Megint nem aludtad ki magad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Jah, korán kellett kelni... de ezt már a hajnali KV után írtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Tegnap teletankoltam a Kadettet. Mentem vele vegyesen.(városban,városon kívül,4 személlyel,2 személlyel,egyedül,50-nel,140-nel) Ma 97km múlva újból teletankoltam és csak 5,45 liter ment bele. :( :D Nagyon kis takarékos autóm van :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Jaja, csodákra képes. Ha jól tudom, 1,3N motorod van. Itt egy műegyetemre járó srác grafikonja, egy hasonlóan jó állapotú, ugyanilyen gép üzemanyagfogyasztását írja le. http://kadettklub.hu/kepek/gomb2/benya.xls Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Jaja, csodákra képes. Ha jól tudom, 1,3N motorod van. C14NZ :wink: (Köszi a grafikont!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Akkor duplán vagyok gyagya, mert a srácnak meg 1,3S motorja van. Ide is írt már asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts