bazs Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 hol van ez az autó? :roll: nekem kéne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 ez lesz az új autóm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 megvetted?lefoglalóztad? vagy mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 szééép mikor hozod el ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 még egyik sem, de megegyeztünk a nénivel, hogy holnap kiszedi a magnóját (valami fél éves kazettás izé és 10e forintot kér érte), meg az üléshuzatot is leveszi, mer új és én meg nem használnám és kedd de. elhozom, mer addig nem lesz meg neki a másik autó ha esetleg közbejön neki valami, akkoris legkésőbb péntek de. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 szééép mikor hozod el ? te nem is szereted a kadetteket :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Gratulálok a gyors döntéshez :D Meg a Kadetthoz is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 kimoderáltam magam. nem vagyok szemét :( Végre! egy jó ótód lesz kis pízé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 te nem is szereted a kadetteket :roll: :D azt a kadett cabriora mondtam -Bocs Balázs :( -attól h vmi nem a kedvencem még lehet szép... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Blitz: köszi szar dolog autó nélkül, ez meg legalább jó :( a néni lerakott elém egy vastag dossziét: "ebben benne van minden számla, amit az autón csináltattam, ezt adom hozzá" :D :D uhuhu: Küld csak el PÜ-ben, kíváncsi vagyok ;-) Gelko: értettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 nem volt semmi, csak gonoszkodtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 nem volt semmi, csak gonoszkodtam :( de kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Gondoltam én is feldobom picit a topicot. Lemosattam reggel az öcsit. :wink: Még kikell takarítanom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Tomi! Ez gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Tomi! Ez gyönyörű! Köszönöm széépen. :( Holnap olajcsere és féknyereg csuszka zsírozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 a néni lerakott elém egy vastag dossziét: "ebben benne van minden számla, amit az autón csináltattam, ezt adom hozzá" :( :D Imádom, amikor valaki ilyen gondos és mindent megtart. Ezek nagyon nagy értékek lesznek 40-50 év műlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Imádom, amikor valaki ilyen gondos és mindent megtart. Ezek nagyon nagy értékek lesznek 40-50 év műlva. asszem, én folytatom majd a jó szokását az astránál el is kezdetem ez meg lassan veterán lesz :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 már csak 20-30 év kell ahoz, hogy érték legyen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 de 5 év múlva már youngtimer ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Ez a gép nagyon jó vétel volt ennyi pézé,négy szolid alupapucs alá,és többé nem szabad bántani! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 ez most melyikre vonatkozott? mert ketten lettünk/leszünk kadettesek a klubban ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ez most melyikre vonatkozott? mert ketten lettünk/leszünk kadettesek a klubban ;-) S, néked milyen Kadetted lesz?Ha nem vagyok vindisgratz?Ez már a végleges version? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Ez már a végleges version? :?: :( :D ez már csak akkor biztos ha már 2 hete azzal közlekedik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 :( :D ez már csak akkor biztos ha már 2 hete azzal közlekedik :D :DTévedés, akkor lesz biztos, ha már eladta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Fúúúúúj de gonoszok vagytok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts