atesz27 Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Atesz27 - nek üzenem: Meleg motorról tekerd le az olajbeöntőt, oszt akkor hogy gűzöl az olaj!!! :( Azt hiszem valamit nem értettél meg. Amint a képen látszik nincs benn a motor az autóban. A garázs betonján pihen(t). Úgy meg elég nehéz felmelegíteni.... Egyébként már bent van , meg gőzölög is :-) Skacok!! A 7végére kész lesz a gépem !! :lol: :blob5: (két és fél hónap után.....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Milyen motor van a gépben? Mehetünk majd egyet ha kész lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 egyhárom benzin ohc mehetünk :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Most pedig ismét egy lamer kérdés következik: honnan tudom meg,hogy hány lóerős a motor a gépemben? 60 vagy 75? :roll: Megjegyzem már nem az eredeti motor van bent. Katalizátor nincs rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Most pedig ismét egy lamer kérdés következik: honnan tudom meg,hogy hány lóerős a motor a gépemben? 60 vagy 75? :roll: Megjegyzem már nem az eredeti motor van bent. Katalizátor nincs rajta. pl megnézed a motorszámot. megnézed a karburátort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Igen , és abból hogy derül ki? A karbi pierburg 2E a motorszám pedig 13NB19814477 Szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 az 13N asszem 60 LE a 13s motor a 75. a 60 LE s motoron 1 torku karburátor van, a 75 lóerősön meg 2 torku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Jössz egyet az én 75 lovasom ellen - és kiderül. :( Elvileg a motorblokk közt nincs különbség. A dugók állítólag kisebbek a 60-asban (már magasságra), de igazán a karbiban és a szívósorban van a különbség - ahogy eddig én láttam. Az enyém igazából 1,4-es és egytorkú Pierburg van rajta - mégis 75 paci, mert nincs rajta kati. Ha kész lesz vidd el beméretni és kiderül - mert ha a motor nem eredeti rajta akkor más se, kitudja így hány lovas lett. Lehet hogy 100! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Igen , és abból hogy derül ki? A karbi pierburg 2E a motorszám pedig 13NB19814477 Szóval? Ott van a megfejtés a motorszámban. Az első 3 karakter 13N, az az 1,3N-es motort jelenti, gyárilag 60 pacival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Jössz egyet az én 75 lovasom ellen - és kiderül. :( Elvileg a motorblokk közt nincs különbség. A dugók állítólag kisebbek a 60-asban (már magasságra), de igazán a karbiban és a szívósorban van a különbség - ahogy eddig én láttam. Az enyém igazából 1,4-es és egytorkú Pierburg van rajta - mégis 75 paci, mert nincs rajta kati. Ha kész lesz vidd el beméretni és kiderül - mert ha a motor nem eredeti rajta akkor más se, kitudja így hány lovas lett. Lehet hogy 100! :lol: Én sokáig nem tudtam hogy hány lóerősek az 1,3S-es motorok, nekem volt egy 1,3SR D Kadettem, amikor megvettem, a gazdája a kezembe nyomott valami papírt teljesítménymérésről, és azon az állt hogy 82LE. Mondjuk azon kívül hogy a második túlméretre fel volt fúrva az autó, biztos volt még benne egy-két kókényolás, de nekem bejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 helo németek írták a fórumjukon, hogy ez gyártási tűrés is lehet, +-5%, a leadott teljesítmény ingadozhat azonos motoregyedek között, és mértek is 110 pacit barkácsolásmentes 20S motorból, sajnos ez lefelé is igaz lehet. :( Valamint azt tapasztalták, hogy az Opel általában lefelé kerekítve adja meg a teljesítmény adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Jössz egyet az én 75 lovasom ellen - és kiderül. :( Elvileg a motorblokk közt nincs különbség. A dugók állítólag kisebbek a 60-asban (már magasságra), de igazán a karbiban és a szívósorban van a különbség - ahogy eddig én láttam. Az enyém igazából 1,4-es és egytorkú Pierburg van rajta - mégis 75 paci, mert nincs rajta kati. Ha kész lesz vidd el beméretni és kiderül - mert ha a motor nem eredeti rajta akkor más se, kitudja így hány lovas lett. Lehet hogy 100! :lol: Aha. Szóval ha szerzek egy másik szívósort meg egy kéttorkú karbit akkor ezzel együtt jönnek a lovak is. :twisted: Akkor most azt mondjátok meg, hogy melyik a legerősebb E kadettbe való blokk aminek ha mondjuk át van ütve a motorszáma :roll: ránézésre nem látni különbséget. Egyébként hol és mennyiért csinálnak efféle teljesítmény bemérést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Aha. Szóval ha szerzek egy másik szívósort meg egy kéttorkú karbit akkor ezzel együtt jönnek a lovak is. :twisted:Szerinted a ladás idióták minek szereznek folyton "duplavéber"-t szívósorral? Mert marha sokat számít! Akkor most azt mondjátok meg, hogy melyik a legerősebb E kadettbe való blokk aminek ha mondjuk át van ütve a motorszáma :roll: ránézésre nem látni különbséget. Igenis! :wink: Amit eddig láttam legerősebb moci Kadettban, az a gyárilag 204 lovas C20LET, de Kadettot max 150 pacis 2000-es 16szelepes mocival gyártottak. Ránézésre talán még nem lehet megmondani egy egyhatosról, hogy nagyobb mint az egyhármas, de már az egynyolcast levágja a rendőr. Motorszámot átütni cseppet sem 1szerű, és nagyon csúnya dolog is! Inkább szerezz adásvételit a berakandó mociról, és azt lobogtasd, ha valami csoda folytán megnézné a rendőr, hogy mi van a mociháztető alatt. Egyébként hol és mennyiért csinálnak efféle teljesítmény bemérést? Dombóváron nemtom. De ilyen 5rugó szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 nagyobb mint az egyhármas, de már az egynyolcast levágja a rendőr. megnézném én azt a rendőrt, aki megmondja az 1.3 as és az 1.8 as között akülö nbséget.... a mérete ugyanaz. legfeljebb a tieden tuning szivósor van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 megnézném én azt a rendőrt, aki megmondja az 1.3 as és az 1.8 as között a különbséget.... Végülis igazad van. Amilyen IQfighterekkel találkoztam mostanában... Lehet hogy még az Impreza motor sem tűnne fel neki. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Szerinted a ladás idióták minek szereznek folyton "duplavéber"-t szívósorral? Mert marha sokat számít!:( :lol: :lol: Motorszámot átütni cseppet sem 1szerű, és nagyon csúnya dolog is! Inkább szerezz adásvételit a berakandó mociról, és azt lobogtasd, ha valami csoda folytán megnézné a rendőr, hogy mi van a mociháztető alatt. Itt nem az adásvételiről van szó hanem az átiratásról. Mertugye ha tegyük fel hozatok németből vagytökmindegy honnan egy erősebb mocit. Akkor csomó mindenféle papírmunka. Meg állítólag "csont nélkül " csak a típusazonos mocit írják át. Egyébként átalakítási engedély megs stb stb. :? Hülye bürokrácia... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Itt nem az adásvételiről van szó hanem az átiratásról. Mertugye ha tegyük fel hozatok németből vagytökmindegy honnan egy erősebb mocit. Akkor csomó mindenféle papírmunka. Meg állítólag "csont nélkül " csak a típusazonos mocit írják át. Egyébként átalakítási engedély megs stb stb. :? Hülye bürokrácia... :evil: Igen, de az akkor sem +oldás, hogy átütteted a mociszámot. Mert a rendőr íccseúccse nézi, a vizsgáztatók viszont kiszúrják mindenképp. Ha ekkora spíler vagy, vizsgáztasd le az eredeti motorral, tedd bele a nagyot, aztán köv. vizsga előtt visszacsere. De szerintem megy az az egyhárom is jól, hacsak nem versenyezni akarsz az M7-esen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 :director: Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! Kész! :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Kész a verdám!!! Bár még a belsőtér visszavan de már lehet vele menni. Szép lett! Majd képezek róla fényt, aztán megosztom veletek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Az enyém meg most halt meg :( Remélem hamar megcsinálja az autószerelő bácsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2005 Megoszt Elküldve Július26, 2005 Műszaki nem probléma cserélt motorral sem :( Egyébként nekem csütörtökre ígérték az új mocit, így sajnos Akaliban még nem, de talán a szeptemberi talira már a kocsiban lesz. Előre kíváncsi vagyok az összhatásra, eddig elég ütősnek tűnik :twisted: (Az elképzelés.... hogy a kivitelezés során mi fog változni, az egy következő kérdés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Vajjjjoooon mibajjjja a verdámnak???? :roll: EZ :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 EZ :( :lol: :lol: CSekélység!De ezt hogy hoztad össze?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 CSekélység!De ezt hogy hoztad össze?? :( :lol: :lol: Tolta neki mint állat? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Már elég régóta füstölt. A stabil 135-öt meg nem bírtaja páján lefelé. És szevassz. Hálistennek a blokkot nem kell megbontani, azaz a gyűrűk, hengerek, dugók nem sérültek Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Már elég régóta füstölt. A stabil 135-öt meg nem bírtaja páján lefelé. És szevassz. Hálistennek a blokkot nem kell megbontani, azaz a gyűrűk, hengerek, dugók nem sérültek Akkor ez hengerfej csere lesz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts