xaba Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 ÉÉÉÉs akkó mit kezdetek vele,vagy nyugodjak bele hogy ez már így marad...??Egyébként tervben van a számlap csere is + másszínű megvilágítás is ha sikeredne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Ez nekem is volt. A napi kmszámlálóm kattogott 0000-án. De menet közben benyomtam, ott tartottam, és sokadikra abbahagyta. Most hibátlanul működik, pedig már soxor átfordult azóta. Lehet hogy ez nem a helyes megoldás, de nekem bejött :wink: Számlapcsere: Egyszerűbb matricát ragasztani rá :wink: A más megvilágitást szerintem csak fehér számlaphoz van értelme csinálni, mi egyszerűen befestettük a kis :idea: -kat filctollal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Köszönöm tipped """Albertka""" jéénis megpróbálom akkó először az egyszerübb is és nemutolsósorban olcsóbb megoldást... :lol: A napi számláló meg megjavúl ha akar... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jirko Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 sziasztok.tudna valaki segíteni nekem abban h a szervószivattyú tartóbakját hogy lehet rögzíteni mik a felfogatási pontok 1.6i -s kadetthez. ja és hogy hogy lehet leszedni az ékszíjhajtó tárcsát, mert nekem nem sikerült leszedni előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Amelyik a főtengelyen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jirko Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 igen arra. van vmi ötleted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Nos ahogy igértem pár kép a kopott vezérműtengelyről..... http://car.dox.hu/opel/1.jpg http://car.dox.hu/opel/2.jpg http://car.dox.hu/opel/3.jpg http://car.dox.hu/opel/4.jpg http://car.dox.hu/opel/5.jpg -------------------------- Kadett 1.3 Sssssssssss....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Sziasztok, Lenne egy ilyen kérdésem, hogy ki milyen motorolajat használ? Illetve szokott-e olyan jelenség lenni, hogy ha egy nagyon meredek emelkedőn sokáig kinyomjátok a kuplungot bevillan az olajnyomásvisszajelző. Kérem aki tud írjon. Köszi Szenti Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 tessék ide nézni.... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=565 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hali, A fenti címen, csak Astrasok írnak, de az enyém az egy 85-ös régi kadett motor, főtengely felújítva. Csak adott az a probléma, hogy ha bemelegszik rendesen a motor (ebben a melegben) hegynek felfele kinyomott kuplungal (tudom hogy értelmetlen, de ekkor csinálja) felvillan az olajnyomás visszajelző. Valvoline MaxLife 15W-40 van a motorban, de szerintem ilyen melegben elveszti a viszkozitasat es ezért villan fel a visszajelző alapjáraton. Ezért lennék arra kíváncsi, hogy a Kadettesek milyen olajat használnak, mert ugye az ASTRA motor mégis fejlettebb mint ez. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nekem volt 82 es D kadettom. én gyári opel olajjal jártam, 15w40-essel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 A kivillanást én igy értelmezném a helyedben: "Ne nyomd má a kuplungot, hanem húzd be a kéziféket, és állítsd le a motort!" 15W-40 tökéletes bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Köszi a válaszokat. Szerintem visszatérek a Castrol-hoz, mert most Valvoline van benne. Üdv. Szenti Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Azt honnan lehet tudni , hogy az autóm "S" vagy "L" típusú. Mit jelentenek ezek egyáltalán? Az Enyémre az van írva , hogy "LS". ?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Az LS felszereltséget jelöl. Az enyém is LS, azt hiszem ez a legpuritanabb valtozat volt. Se fordulatszammero, se csomagtartóvilágítás semmi nem volt benne. Pár dolgot pótoltam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Az LS felszereltséget jelöl. Az enyém is LS, azt hiszem ez a legpuritanabb valtozat volt. Se fordulatszammero, se csomagtartóvilágítás semmi nem volt benne. Pár dolgot pótoltam már. Az enyém is LS, de nem csak csomagtartó hanem motortérvilágítás is volt benne.. :( Meg mostmár sokminden más... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Na igen :( Csak a Tiéd jó pár évvel fiatalabb változat. Találtam olajat jó áron. www.totalcar.hu Hétvégén csere lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Az LS felszereltséget jelöl. Az enyém is LS, azt hiszem ez a legpuritanabb valtozat volt. Se fordulatszammero, se csomagtartóvilágítás semmi nem volt benne. Pár dolgot pótoltam már. Az enyémben is van motortérvilágítás is meg csomagtérvilágítás is. Pedig az én verdám 1985-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Az enyémben nem volt. Hát akkor nemtudom:) Azt megnézné valaki, hogy meleg motornal, ha leállította az autót, kihúzza a nívópálcát, gőzölög-e neki? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hartl Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 nem tudja valaki hol lehetne kapni 3 csöves bontott e kadett kiegyenlítő tartályt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 nem tudja valaki hol lehetne kapni 3 csöves bontott e kadett kiegyenlítő tartályt? Pl. bontóban? :roll: www.opelbonto.hu :!: Meg millió más helyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 "Azt megnézné valaki, hogy meleg motornal, ha leállította az autót, kihúzza a nívópálcát, gőzölög-e neki?" Amint látod a avataromat , a motort egyenlőre csak benzinlámpával tudnám felmelegíteni. :shock: :( De emlékeim szerint kicsit szokott gőzölögni a motorban lévő meleg olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ctrlbreak Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Üdv Mindenkineck!!! Neu tag vagyok(nemtom mi jelenik meg a nevemnél...), és kicsit bonyolút zámomra az ódal. (Ehheh...) Lenne itt egy '88-as 1.6i LS traktor, mely bebocsátást kér e meghitt helyre... (De jó, itt van ilyen is: :lol: meg ilyen: :wink: meg ilyen :( ...?) Hasonló problémáim/szerencsém/sikereim vannak, mint necktech! Teccik das ódal, szo "I wanna be like Kevin!" :roll: Ha vaaki felfogott, sípoljon, mint ajtónyitáskor a tompított! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ctrlbreak Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Megint ÉN! (Hello!) Atesz27 - nek üzenem: Meleg motorról tekerd le az olajbeöntőt, oszt akkor hogy gűzöl az olaj!!! :( Egyébként a kojtolás mértéke mutatja a motor kopottságát... :lol: , gondolom én :oops: . :arrow: apropó, Neked (Önnek) mennyi trutyi gyűlik fel az olajbeöntő sapkára :wink: ? Na Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 Na le lett cserélve az olaj (Valvoline MaxLife 15w-40) Castrol GTX Protection + 15w-40 (szervízolajra) és a tapasztalatok: - szebb hangja van a motornak - megszűnt az olajnyomásprobléma - előbb elhallgat a hidrotőke Mindenképpen jobban jártam. Üdv. Szenti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts