kicsigaboca Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 sziasztok! nem tud vki egy helyet Heves megyében(vagy a közelben) ahol tudok venni kadetthoz napfénytetőt, mert a régi összetört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 sziasztok! nem tud vki egy helyet Heves megyében(vagy a közelben) ahol tudok venni kadetthoz napfénytetőt, mert a régi összetört. Hali! Tuti hogy gyári volt? Mert különben szerintem vmi bele rakott verzió lehet és akkor nézd meg mi a típusa/gyártója és úgy keress, de lehet hogy jobban jársz ha bele rakatsz 1 újat! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 köszi! majd még érdeklődöm itt ott, és megnézem a gyártót. amugy nem tudom, hogy gyári-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 köszi! majd még érdeklődöm itt ott, és megnézem a gyártót. amugy nem tudom, hogy gyári-e. Először nézd meg a típusát utánna érdeklődj...és tájékoztass, mert az öregek kadettjába (igaz az D) is ki kellene cserélni vagy a gumit vagy az egészet....ha tudsz árat majd írd meg légyszíves., hogy mibe fáj egy komplett napfénytető csere illetve esetleg egy gumi tömítés....! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ok majd ha megtudom, hogy hol és mennyiért csinálják meg akkor megírom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ok majd ha megtudom, hogy hol és mennyiért csinálják meg akkor megírom! Nekem van 1 gyári (GM) Kadett E napfény/toló tetőm kompletten ha érdekel vkit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Nekem van 1 gyári (GM) Kadett E napfény/toló tetőm kompletten ha érdekel vkit... Hali! Mennyire gondoltál? Valyon jó lehet az a D-re is? (tető hajlás beépítési helyek etc...) THX előre is! Üdv Qpack (szerk.)ui: tudsz róla képeket küldeni? (ha igen akopr légyszíves ide küldj egy párat: Qpack@chello.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hi Qpack! kérdezgettem bontóban és vannak különböző méretben, 15ezer forintos darabáron! most mérem le az enyémet és hívom a bontót, hogy abban a méretben van-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hi Qpack! kérdezgettem bontóban és vannak különböző méretben, 15ezer forintos darabáron! most mérem le az enyémet és hívom a bontót, hogy abban a méretben van-e! Hali! Köszi az infót! De ez akkor csak az üveg ugye jól mondom...? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hi Qpack! kérdezgettem bontóban és vannak különböző méretben, 15ezer forintos darabáron! most mérem le az enyémet és hívom a bontót, hogy abban a méretben van-e! Egy gyári E Kadett napfénytető üvegem van nekem is, ha kell 5000-ért viheted. Van szerkezet is, csak az már enyhén rozsdás meg gyaníthatóan annál ázott be, úgyhogy azt nem ajánlgatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hi All! Qpack: ami meg lett kérdezve az komplett volt műanyag szerkezettel együtt, de ma nem tudtam elérni a bontót a méret végett! tgabika76: köszi a választ, le tudnád nekem majd mérni a méretét az üvegnek, mert ma már egyik ismerősöm régi kocsijában néztünk napfénytetőt amit ideadott volna nekem, de sajna kisebb, mint ami az enyémben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Hi All! Qpack: ami meg lett kérdezve az komplett volt műanyag szerkezettel együtt, de ma nem tudtam elérni a bontót a méret végett! tgabika76: köszi a választ, le tudnád nekem majd mérni a méretét az üvegnek, mert ma már egyik ismerősöm régi kocsijában néztünk napfénytetőt amit ideadott volna nekem, de sajna kisebb, mint ami az enyémben van! OK, holnap lemérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 köszi szépen! majd holnap akkor megnézem, hogy mit írsz és szólok, hogy az jó-e nekem vagy nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Naszóval ez gyári napfénytető és a mérete 820x435mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Sajna az enyém kisebb! 780*380. de amugy köszi! most tudtam meg egy üveges címét, ugyhogy a héten lehet, hogy felkeresem tud-e nekem vágni ilyen méretű üveget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 hali ! lehet h hülye kérdés :) de mekkora meló kicserélni a napfénytetőt ? az enyém most be van ragasztva de nemsokára ki akarom cserélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsigaboca Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 hali ! lehet h hülye kérdés :) de mekkora meló kicserélni a napfénytetőt ? az enyém most be van ragasztva de nemsokára ki akarom cserélni.... hy! hát elég nagy! nem is maga a csere, hanem az, hogy találjon az ember olyan méretűt ami neki jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 hy! hát elég nagy! nem is maga a csere, hanem az, hogy találjon az ember olyan méretűt ami neki jó! azt látom...figyelemmel kisérem harcodat :) sok sikert hozzá ! :wave: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bossy Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Sziasztok! Egy E Kadettem van és az üzemanyagszintjelző (kevesebbet mutat a valós szintnél) és a vízhőfokmérő (néha jóval indulás után sem hajlandó megmoccanni, mikor már nyilvánvalóan meleg a motor) szokott rendetlenkedni. Itt a net-en olvastam, hogy mindkét esetben a kondenzátor lehet a hibás..... Nem tudja esetleg valaki, hogy hol van a kondi a motortérben (vagy esetleg a műszerfalban)? Ki lehet cserélni házilag? Előre is köszi ha valaki tud segíteni, minden jót Kadettos társaim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 ha egy kicsit figyelmesebben fórumoznál, akkor megtalálnád a választ a kérdésedre. itt: :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=11...er=asc&start=15 olvasgass.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester.c Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Halhóóó! Én is egy boldog Kadett tulaj lennék, viszont egy marha nagy problémám van... Nem értek az autókhoz. :D A korábban említett cseh oldal nagyon tuti, csak épp ezt a nyelvet sem vágom. Tudtok vmi oldalt javallani, akár kadettosat, akár egyéb verdásat, ahol kicsit közelebbről lehet érintkezni a témával valami emberközeli nyelven? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bossy Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Köszi a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nass Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Halihoo! Olyan gondom lenne, hogy kicsit gyenge a járgányom (kadett 1.7D). Lehet kicsit "tuningolni" valahogy? Ha nem akkor mi a típusa az isuzu-nak amelyiknek a motorját bele lehet tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ha jól tudom, szerelték a kadettet is isuzu mocival... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Halihoo! Olyan gondom lenne, hogy kicsit gyenge a járgányom (kadett 1.7D). Lehet kicsit "tuningolni" valahogy? Ha nem akkor mi a típusa az isuzu-nak amelyiknek a motorját bele lehet tenni? Ha a Kadettbe típusazonos motort akarsz, és maradsz a dízelnél, akkor az egyetlen szóba jöhető választás az 1,5TD (15DT motorkód), ami 72 lóerős. Más típus motorját (amit nem szereltek Opelba) szvsz soha nem fogod tudni hivatalossá tenni. Mondjuk az Omega 2,3TD-je biztos ütős lenne, de az meg nem fér bele a hozzá való váltóval együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts