ZsöPö Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ezt legközelebb ide pls. Bocsi, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Sziasztok! Ha valakit érdekel van egy Kadett E órám fordsz. mérős 7000ig(6500-től piros) skálázva jó állapotban. W = 695. Nem karcos, 58620 Km-el. Ár megegyezés szerint. Kérésre küldok e-mail-ban képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Valaki nem tudja véletlen, hogy az Astra F tüköradaptere megegyezik e az E Kadettével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Valaki nem tudja véletlen, hogy az Astra F tüköradaptere megegyezik e az E Kadettével? Sztem igen, de már megírtam MSN-en is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sztem igen, de már megírtam MSN-en is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Sztem igen, de már megírtam MSN-en is. Na kiderült, nem passzol hozzá! Még aminek olyan a formája, az sem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Na kiderült, nem passzol hozzá! Még aminek olyan a formája, az sem jó. Oops. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Oops. :lol: :lol: azért egy felpróbálást megér, amit én néztem, az nem tudom arcemelős vagy sem, a ház az ugyan az volt, de a talp, és annak a házhoz-ajtóhoz csatlakozása nem stimmelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 azért egy felpróbálást megér, amit én néztem, az nem tudom arcemelős vagy sem, a ház az ugyan az volt, de a talp, és annak a házhoz-ajtóhoz csatlakozása nem stimmelt :lol: Pont ez volt a baj. Én úgy emlékeztem, hogy jó hozzá, de Lomha szerint mégse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Pont ez volt a baj. Én úgy emlékeztem, hogy jó hozzá, de Lomha szerint mégse. Nekem ezt pont egykuty mondta a KadettKlub fórumon, úgyhogy egymást üssétek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolbo Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem a Kadett e-mmel kapcsolatban. 1,3-as és 75 lovas. Sajnos "mesterhez" mentem vele 1-2 apróság miatt. Káromra! Az autó nagyon gyönyörüén dolgozott még hozzá nem nyultak.... Az autónak most ingadozóbb az alapgázza, nem olyan jól húz, meg egy kicsit kormosat is füstöl. Felnyitva a motorháztetőt észrevettem, hogy a map (nyomásmérő) szenzora nincs is bekötve - egyszerűen hiányzik róla a gumi tömlő. Sajnos friss tulajként nem figyeltem meg, hogy a vákumcsövek hova vannak bekötve. Van egy csomó, és szerintem a "nagy mesterek" összecserélgették-lefelejtették. Tudnátok e segiteni 1-2 képpel ennek a modelnek (1,3-as és 75 lovas - 1987-88-as) a vákumbekötéseiről. Előre is köszi. Üdv. mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem a Kadett e-mmel kapcsolatban. 1,3-as és 75 lovas. Sajnos "mesterhez" mentem vele 1-2 apróság miatt. Káromra! Az autó nagyon gyönyörüén dolgozott még hozzá nem nyultak.... Az autónak most ingadozóbb az alapgázza, nem olyan jól húz, meg egy kicsit kormosat is füstöl. Felnyitva a motorháztetőt észrevettem, hogy a map (nyomásmérő) szenzora nincs is bekötve - egyszerűen hiányzik róla a gumi tömlő. Sajnos friss tulajként nem figyeltem meg, hogy a vákumcsövek hova vannak bekötve. Van egy csomó, és szerintem a "nagy mesterek" összecserélgették-lefelejtették. Tudnátok e segiteni 1-2 képpel ennek a modelnek (1,3-as és 75 lovas - 1987-88-as) a vákumbekötéseiről. Előre is köszi. Üdv. mindenkinek Szia zolbo! Ide gyere: Kadett Klub A fórumban is érdeklődhetsz nyugodtan, de az "Extrák" között is találsz mindenféle hasznos leírásokat. Várunk szeretettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Pont ez volt a baj. Én úgy emlékeztem, hogy jó hozzá, de Lomha szerint mégse. Az astra tükör külsejét már cseréltük E kadettéra. Az rámegy. De a talpa nem volt jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok nem tudja valaki hol tudnék letölteni, opel kadett kilóméter óra számlapokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok nem tudja valaki hol tudnék letölteni, opel kadett kilóméter óra számlapokat? na ez nagyon jó kérdés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 13S kétcsöves leömlője felmegy-e C14NZ(SE)-re? Klímát építek egy C14NZ(SE) Astra F-be, de sajnos a 4-2-1 egyedi gyártású leömlő nem fér el...átmeneti megoldás kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
theelite Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Hi mindenkinek! 1 kis tech segítséget kérnék : most cseréltem dug. gyűrűket az 1.7D Kadettomon... össze is raktam, elvileg mindennek jónak kell lennie, de indításnál kb 1-2 másodpercet jár, aztán leáll... <_< És ez van minden indításnál... Mi lehet az ok/baj, hogy lehetne megoldani? Előre is kösz a segítőnek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 13S kétcsöves leömlője felmegy-e C14NZ(SE)-re? Klímát építek egy C14NZ(SE) Astra F-be, de sajnos a 4-2-1 egyedi gyártású leömlő nem fér el...átmeneti megoldás kellene. Rámegy, de gyárilag az 1.4-nél a csonkban van a lambda szonda. Azt meg kell oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arc Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hello! Pls segitsetek! Lefestem a történéseket: Kb 2 hete észrevettem hogy nem ugy megy az autó ahogy kéne és hasonlitott a hangja egy turbóséra ( E kadett c16Nz ) kis kutatás után rátaláltam hogy a cső ami a kartelgázt visszaviszi a légszűrőbe igencsak eltört, ez még eredményezett egy jó 12l-es fogyasztást is. Levágtam a csővet a törésnél és visszadugtam a helyére még pont elég hosszú maradt. Azóta a fogyaztásom nagyjából visszaállt de úgy gyorsjul most 2-be mint eddig 3-ba és ha odalépek neki nem nem igazán tér észhez néha meg is torpan lassan pörög fel és nem húz? Ötlet hogy mi lehet a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Kollégám kocsijának a motorja megszívta magát, és el se indul, szívató rajta maradt. Mit lehet ilyenkor tenni? 1.3nb a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Trabantos módszer: 1. csap elzár (itt nem tudom, ezt hogy oldod meg) 2. gyertyák ki, megpucol 3. önindítóval megjárat 4. gyertya vissza 5. csap nyit 6. indít Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Trabantos módszer: 1. csap elzár (itt nem tudom, ezt hogy oldod meg) 2. gyertyák ki, megpucol 3. önindítóval megjárat 4. gyertya vissza 5. csap nyit 6. indít Köszönöm kipróba :) Igen, jó köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csib Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 hali mindenki. Lenne egy kis gondom a 89-es Kadett Karavánommal ( 1.6-os motor, benzin ) 4-esbe megyek vele 50-el;60-al és elkezd "köhögni" a motor.... rángat. Nem nagyon.. csak úgy érezhető... picit kényelmetlen vele utazni a folytonos rángás miatt. Másik: Ma hazafele kb 5x leállt mikor kiraktam menetközbe üresbe, vagy éppen csak kuplungoltam egy hosszabbat, mi lehet a gondja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 hali mindenki. Lenne egy kis gondom a 89-es Kadett Karavánommal ( 1.6-os motor, benzin ) 4-esbe megyek vele 50-el;60-al és elkezd "köhögni" a motor.... rángat. Nem nagyon.. csak úgy érezhető... picit kényelmetlen vele utazni a folytonos rángás miatt. Másik: Ma hazafele kb 5x leállt mikor kiraktam menetközbe üresbe, vagy éppen csak kuplungoltam egy hosszabbat, mi lehet a gondja? Lehet hogy valami szutyok került a rendszerbe a tankból, lehet a karbival van valami, benzinszűrő esetleg. A benzinellátással lesz valami probléma ott keresgess. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Sziasztok! Tudtok olyan helyet Bp-en vagy környékén, ahol jó alaposan alváz-és üregvédethetem a GSi-t így fényezés után? De nem csak így ahol a papok táncolnak, hanem tényleg adjanak neki! Megcsinálnám én is, de hely és időhiány miatt nem tudom. Köszi!! Barbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts