guni Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sziasztok! Valaki nem tud segíteni ilyen felni beszerzésében? >>>> http://kepfeltoltes.hu/view/090228/Kadett_...ltoltes.hu_.jpg 14es kellene amire rá megy a 185/60 R14es gumi...azaz pont ilyen mint a képen...mármint méretben ;) Köszi Mintha a győrújbaráti bontóban is láttam volna egy ilyennel szerelt kocsit. De hogy kupakja is volt-e az már nem biztos. Ugorj ki és nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sziasztok nem tud valaki olcsón 1989 1.3s benzines E kadettba olcsó mocit? Ugyanis az enyém elhalálozott ;) ;) ;) Ilyen hirtelen? Mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Mintha a győrújbaráti bontóban is láttam volna egy ilyennel szerelt kocsit. De hogy kupakja is volt-e az már nem biztos. Ugorj ki és nézd meg. Okés Köszi! Amugy a bontó merre fele van ott? A sportcsarnokhoz viszonyítva pl....vagy melyik irányból érdemes menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 A 82-es felöli bekötőútról érdemes menni. Miután beérsz a faluba, lesz egy benzinkút, ott jobbra be aztán egy elég rossz úton kell menni még párszáz métert, és jobboldalon lesz. Van korábban valami ameriai autó bontó a balon de az nem az. Viszont nincsneek ott egész nap, csak amikor épp nekik is dolguk van. Olyan 5-7 között kint szoktak lenni, de hívd fel őket: 20/928-8887. Meg ha mész esetleg én is kinéznék, akkor írj előtte. Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Ilyen hirtelen? Mi történt? Valahogy elfolyt az olajam, és az olajjelző lámpa meg valamiért nem müködött és teljesen megszorult a motor ;) ;) :P De ha minden igaz a jövöhéten megyek egy "üzemképes kadettért" amit 20.000-ért adnak papírok nélkül. Hátha szerencsém lesz vele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Véget ért a kadettozós történetem. Eladó alkatrészek Tomi ! a tiédet nem bántottuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Mi a manó! Annyira rohadt, vagy mi volt vele a gáz? Esetleg lótifutinak ott a Niva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Mi a manó! Annyira rohadt, vagy mi volt vele a gáz? Esetleg lótifutinak ott a Niva? kezdődő rohadások voltak rajta -leszámítva 1-2 luykat ;) . Kellett volna rá költeni amit nem akartam... G astra lesz helyette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 jah és rájöttünk h a kadett a lelke mélyén mustang...kadett lámpa helye olyan mint egy mustang lámpa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 jah és rájöttünk h a kadett a lelke mélyén mustang...kadett lámpa helye olyan mint egy mustang lámpa ;) http://img1.tar.hu/gelko/size2/37626869.jpg http://www.nextcar.com.au/i.ford.mustang.2...ellow.04sep.jpg Ja pont ugyanolyan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Tomi ! a tiédet nem bántottuk ;) Pár év és ott lesz az is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Pár év és ott lesz az is ;) Még egy pár és az Astra is. Ilyen ez a filmes szakma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Pár év és ott lesz az is ;) itt ott amott indulnak rajta a dolgok de még mindig szép. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Még egy pár és az Astra is. Ilyen ez a filmes szakma ;) Hát jaaaaaaa. Esetleg lehetne gyémátból csinálni a kocsikat ;) Aszkonával mi lesz Gellért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Aszkonával mi lesz Gellért ? nagyon jó kérdés.. eddig ugye úgy gondoltam h totál hengerfejes mert mikor elővettem tavasszal és mentem vele cappucino lett a kiegyenlítőben. tegnap járattam egyhelyben,a ventillátor már kapcsolgatott de a kiegyenlítőben semmi rendellenes nem volt...ezt rohadtul nem értem ;) majd elkezdek vele közlekedni és eldől h szétment e benne valami. ha lenne rá vevő eladnám, itthon nem hirdettem még, kinti hirdetés meg folyamatban van ;) de tegnap jó volt nézegetni beleülni stb stb...szép kis autó az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 nagyon jó kérdés.. eddig ugye úgy gondoltam h totál hengerfejes mert mikor elővettem tavasszal és mentem vele cappucino lett a kiegyenlítőben. tegnap járattam egyhelyben,a ventillátor már kapcsolgatott de a kiegyenlítőben semmi rendellenes nem volt...ezt rohadtul nem értem ;) majd elkezdek vele közlekedni és eldől h szétment e benne valami. ha lenne rá vevő eladnám, itthon nem hirdettem még, kinti hirdetés meg folyamatban van ;) de tegnap jó volt nézegetni beleülni stb stb...szép kis autó az ;) Jajj haggyukmá ezt a sírást hogy brühühühühühüüü hengerfejes. veszel bele egy motort és sanyi. Racce sz@rjába is bepattintottunk úgy egyet szombatról vasárnapra pöccröff hogy előtte ki kellett belőle szedni ami benne volt meg az Asciból is a donort. Apropó. Semmi nem kell az Asciból? Mert maholnap elvitetem a méhbe gólyalábastul, füstüvegestül meg minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 A füst üveg nem lenne jó neki mert nem látszódna kívülről,hogy mennyire elégedett arcot vág. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Jajj haggyukmá ezt a sírást hogy brühühühühühüüü hengerfejes. veszel bele egy motort és sanyi. Racce sz@rjába is bepattintottunk úgy egyet szombatról vasárnapra pöccröff hogy előtte ki kellett belőle szedni ami benne volt meg az Asciból is a donort. Apropó. Semmi nem kell az Asciból? Mert maholnap elvitetem a méhbe gólyalábastul, füstüvegestül meg minden csak a gyárit tenném vissza bele. Sznupi el is vállalta csak elöször tologattam aztán meg lecartam az egészet ;) semmi nem kell köszi, nem akarok alkatrészeket tárolni....az üveg meg amúgy sem lenne jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Sziasztok! Sürgősen szükségem lenne egy Delco Remy gyújtáselosztóra, száma 90 180 100, 13S motorhoz. Kérem, hogy aki tud segíteni csörgessen meg: 20-911-0421 Köszönettel: AGS Link to comment Megosztás: More sharing options...
takdav Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Sziasztok! Megelégeltem a kopogást a (főleg a 4. henger felől hallatszott), állítottam pár fokot az előgyújtáson, aztán gondoltam megnézem, hogy vannak a gyertyák (16 SV motor). Az 1-es hengeren még teljesen tiszta volt, a 4-es meg már tiszta korom. A 2-es, 3-as meg valahol a kettő közötti átmenet. Ez normális? Nem hallottam még olyanról, hogy dúsabb lenne a keverék a 4-es henger felől.. <_< Gyújtókábelek fél éve lettek cserélve. Télen elég nehezen indult, lehet, hogy csak simán beköpte a gyertyákat, de azóta meg lett hajtva már párszor, le kellett volna égnie a koromnak.. Van valami ötletek? Gyertyacsere? Ha igen, milyen típusra? (most Bosch van benn) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Fél liter olaj 2500km-re jónak számít? (13NB) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Fél liter olaj 2500km-re jónak számít? (13NB) Az még egész jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Sziasztok! Kicsit bepofátlankodok a corsásoktól. Szükségem lenne gyári gsi lemezfelni közepére(Biztosan tudjátok az a 3szög kivágásos). Az van most fenn a corsán, s olyan szép lenne, ha teljes lenne a kép. Ha tudtok valamit, hogy hol tudnék venni, vagy esetleg van vkinek, akkor megegyezhetnénk. Köszi előre is! Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Sziasztok! Kicsit bepofátlankodok a corsásoktól. Szükségem lenne gyári gsi lemezfelni közepére(Biztosan tudjátok az a 3szög kivágásos). Az van most fenn a corsán, s olyan szép lenne, ha teljes lenne a kép. Ha tudtok valamit, hogy hol tudnék venni, vagy esetleg van vkinek, akkor megegyezhetnénk. Köszi előre is! Üdv mindenkinek! Szia! Vaterán láttam már régebben asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Sziasztok! Kicsit bepofátlankodok a corsásoktól. Szükségem lenne gyári gsi lemezfelni közepére(Biztosan tudjátok az a 3szög kivágásos). Az van most fenn a corsán, s olyan szép lenne, ha teljes lenne a kép. Ha tudtok valamit, hogy hol tudnék venni, vagy esetleg van vkinek, akkor megegyezhetnénk. Köszi előre is! Üdv mindenkinek! Ezt legközelebb ide pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts