E KADETT Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 http://image.hotdog.hu/_data/members3/839/...rs/45e3aa7d.jpg kisebb nem volt? :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 http://image.hotdog.hu/_data/members3/839/...rs/45e3aa7d.jpg Ez mi? :blush: Ha avatarnak akarod, akkor jobbra fenn, a vezérlőpultban tudod beállítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 kisebb nem volt? :lol: :blush: Ne bántsd! Új még. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Képet akartam feltenni a kis kocsimról de nem nagyon megy. :blush: :lol: :) :D :D :D :D :P :D Amúgy meg lenne 2 kérdésem, hozzátok. 1.) Mi lehet az oka annak, hogy nem jó a fénykürtöm? 2.)Mitől lehet az ha megyek kb 100 km-t, és leállítom a motort utána éget olaj szag jön be az utastérbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Képet akartam feltenni a kis kocsimról de nem nagyon megy. :) :D :D Amúgy meg lenne 2 kérdésem, hozzátok. 1.) Mi lehet az oka annak, hogy nem jó a fénykürtöm? 2.)Mitől lehet az ha megyek kb 100 km-t, és leállítom a motort utána éget olaj szag jön be az utastérbe? Tulajdonképpen sikerült berakni a képet :lol: :D A fénykürtnél több dolog is lehet. Kapcsoló, relé, izzó... Meg kell nézni jók e. Relét talán még hallani is, amikor meghúzod a kart. Ha kattan, akkor a kapcsoló meg a relé is jó. Ha nem attól még lehet jó, csak nem hallani. Első körben a biztosítékot meg az izzót nézd meg! Olajszag valószínűleg olajtól van :blush: Gyakran kell utántölteni? Valószínűleg valamelyik elfáradt tömítésnél löki kifelé és pl. kipufogóra csöppenve a gőzét érezni az utastérben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ... .... Kapcsoló lesz sztem. Nem nagyon van relé a világításban (hacsak nem utólagos), persze ezalól kivétel a ködlámpa/ködzárófény. Vhol folyik az olaj, ez biztos, és szépen elég a motor feületén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 elég a motor feületén. vagy a leömlőn :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 vagy a leömlőn :blush: Vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 vagy a leömlőn :lol: Vagy kartercsavarok hiánya esetén (sebességtől függően) az egész kipufogórendszeren :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suttyo Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 rácok vki tudna nekem eladó karburátort, automata szivatóval, esetleg a karbiba úszót külön :S Opel Kadett 1.3 S -be 1986-os, és állítólag azért dadog be mert nem jó az úszója. Előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 rácok vki tudna nekem eladó karburátort, automata szivatóval, esetleg a karbiba úszót külön :S Opel Kadett 1.3 S -be 1986-os, és állítólag azért dadog be mert nem jó az úszója. Előre is köszi!!! Hát, azért előtte érdemes lenne ránézni másra is, mielőtt a karbi bonyolult lelki világához hozzányúlnál. Ha a gyújtás jó (kábelek, gyertyák kizárva -kicserélve elosztó kipucolva -hajlamos ilyen időben bepárásodni), akkor érdemes ránézni az benzinszűrőre, légszűrőre is. Szerintem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Valaki tud adni valami ötletet, hogy hol lehetne az utastérből a motortérbe átjuttatni egy ilyen hőmérő külső szenzorját? http://www.flexiobt.hu/php/wtermresz.php?tid=705 Hol van akkora lyuk, ahol ezt át lehetne dugni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Valaki tud adni valami ötletet, hogy hol lehetne az utastérből a motortérbe átjuttatni egy ilyen hőmérő külső szenzorját? http://www.flexiobt.hu/php/wtermresz.php?tid=705 Hol van akkora lyuk, ahol ezt át lehetne dugni? Jujj ez a műszer ez annyira ronda, főleg a Kadett szép műszerfala körül. Tuti kell ez Neked? :blush: Amúgy van pár lyuk a tűzfalon, pl a kábelköteg is átmegy valahol. Ki kell billenteni az egyik gumibigyót, azon átküldeni ezt és vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Jujj ez a műszer ez annyira ronda, főleg a Kadett szép műszerfala körül. Tuti kell ez Neked? :blush: Amúgy van pár lyuk a tűzfalon, pl a kábelköteg is átmegy valahol. Ki kell billenteni az egyik gumibigyót, azon átküldeni ezt és vissza. Nem pont ilyen az enyém, csak a szemléltetés miatt tettem ezt a képet be. De amúgy nem a műszerfalon akarom tartani, hanem inkább lent a váltókar előtt abban a kis gödörben (most is ott van, csak összetekert dróttal). Úgy néztem, hogy azt a gomibogyót nem olyan egyszerű kibillenteni, de akkor majd körülnézem tüzetesebben. Kösz a tippet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Úgy néztem, hogy azt a gomibogyót nem olyan egyszerű kibillenteni Nézz körül, ha az nem megy is találsz azért biztos olyat ami könnyen megy. Nagyon sok minden megy át a tűzfalon :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Nézz körül, ha az nem megy is találsz azért biztos olyat ami könnyen megy. Nagyon sok minden megy át a tűzfalon :lol: pl a flex is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 pl a flex is :blush: Az komoly :lol: :) :D :D :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Nekem is volt benne ilyen izé régen. Asszem a főkábel gumiharangján volt egy lyuk az erősítő tápkábelének és az mellett volt kidugva a szenzor. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Az este sikerült találnom egy alkalmas lyukat. Ahol a sebességmérő megy át, az mellett volt elég nagy hely (csak sejtem, hogy hiányzik onnan a gumidugó). Levezettem egészen elölre, az első lökhárító műanyag alsó szélének magasságában találtam egy fém nyelvet a lökhárító alján. Arra fogattam rá a szenzort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Sziasztok a héten olaj csere. Nem tudja valaki hogy mennyi olajat kér el az autó. 1.3s :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 13NB-be három litert öntöttem bele nagyjából, annyit ír a leírás is. Szűrőcsere is volt, és a meleg motorból kb. egy óra hosszáig csorogahatott ki a régi olaj. Vegyél három litert, azzal már biztosan belül vagy a MIN és a MAX értéken, aztán ha kell még, akkor majd öntesz később bele. Hétvégén kipróbáltam, de nem lett jó a hőmérő szenzorjának a helye. Lementem kb. 60 kilómétert este, megálláskor 8 fokot mutatott. Kb. 10 perc állás alatt lement 5 fokra, majd amikor újabb 5 percet mentem vele, akkor megint felment 8 fokra. Vagyis valahogyan meleg levegő keveredik a szenzorhoz, más helyet kell néznem neki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takdav Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Sziasztok! Nem tudjátok, hogyan lehet D Kadett GTE első üléseket E Kadettbe operálni? A D-n még úgy tűnik külön rácsavarozott, az E-n meg már hegesztett az az L alakú fül, amire a sínt kéne csavarozni. Az ülésekről hiányzik ez a fül, de még azzal sem biztos, hogy belemenne. Találkozott már valaki ilyennel? Mindkét pár Recaro, ezért gondoltam, hogy cserélhetők.. Ha nem jön össze, eladó két jó állapotú D Kadett GTE első ülés. :huh: Üdv: TD Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Sziasztok! Nem tudjátok, hogyan lehet D Kadett GTE első üléseket E Kadettbe operálni? A D-n még úgy tűnik külön rácsavarozott, az E-n meg már hegesztett az az L alakú fül, amire a sínt kéne csavarozni. Az ülésekről hiányzik ez a fül, de még azzal sem biztos, hogy belemenne. Találkozott már valaki ilyennel? Mindkét pár Recaro, ezért gondoltam, hogy cserélhetők.. Ha nem jön össze, eladó két jó állapotú D Kadett GTE első ülés. :huh: Üdv: TD Lakatosmunkával megoldható. De egyszerűbb, ha keresel GSi üléseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takdav Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Lakatosmunkával megoldható. De egyszerűbb, ha keresel GSi üléseket. Kösz, akkor keresgélek tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts