viktorDDD Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 nagyob fogyasztás, de legaláb szépen alapjáraton melegítetted a motort a nagy hidegekben az pedig kedvez neki :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Én azt olvastam több használati utasításban, hogy nem alapjáraton, álló helyzetben melegítjük a motort, hanem menet közben. Persze nem nyomjuk neki, hanem csak finoman haladunk, de akkor sem álló helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 igen igen menet kozben hamarab is melegszik az jobb fogyasztásilag is, de bisztos nem rosz neki a nagy mínuszoknál álni is pár percet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 téli autónak használom, csak városban, rövid (2km-es) utakra Egy biciklit vagy rollert vagy egy robogót is kellett volna nyerjél a kocsi mellé látom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 nagyob fogyasztás, de legaláb szépen alapjáraton melegítetted a motort a nagy hidegekben az pedig kedvez neki :lol: Jó is az, attól lesz jó hordós a henger fala. :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Én úgy tudom hogy ártani nem árt ha sokáig járatod alapjáraton (végülis nagyvárosi dugóban araszolva is jár a motor naponta 20 percig alapjáraton, mégse hinném hogy ettől idő elött tönkremennek az autók), csak felesleges mert egy csomó benzint elpazarolsz, amint azt az én esetem szépen mutatja is. Azóta leszoktam róla, és az alapjáraton járatás ideje max. addig tart amíg elszívok egy cigit (~3-4perc). @Albert: tavaly amikor még nem volt a Corsa, gyalog jártam. A rosseb akarna ilyen hidegben biciklizni. Amúgy mennék én hosszabb utakra is, csak nem nagyon van időm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Szerintem a hideg alapjáratban lehet valami, nem önmagában az alapjáratban. Bár sokan azt mondják,hogy a benzines motor számára az ideális tartomány a 2000-3000 közötti, mind afelett (ez ugye logikus) mind az alatt a kopás nagyobb (ez gondolom az olajnyomással függhet össze, illetve hogy a csapágyak számára is létezik ideális fordulatszám). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Van itt Esztergom környékén egy régiós ingyenes heti újság. (Hídlap) Mindíg szombaton dobják be a postaládába. Bogi olvasgatta és észrevette,hogy az egyik cikkhez csatolt képen Mi vagyunk a Kadettel. Egy kb. 2 éve készülhetett a fotó . A cikk a megfázásról,influenzáról és a nátháról szól. A képen egy kislány épp az orrát törli a havas járdán a város központjában. A kiscsaj mögött meg ott kanyarodunk a kocsival. :lol: Jó újra látni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Van itt Esztergom környékén egy régiós ingyenes heti újság. (Hídlap) Mindíg szombaton dobják be a postaládába. Bogi olvasgatta és észrevette,hogy az egyik cikkhez csatolt képen Mi vagyunk a Kadettel. Egy kb. 2 éve készülhetett a fotó . A cikk a megfázásról,influenzáról és a nátháról szól. A képen egy kislány épp az orrát törli a havas járdán a város központjában. A kiscsaj mögött meg ott kanyarodunk a kocsival. :) Jó újra látni. :blush: Apró örömök az életben.... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Apró örömök az életben.... :D :lol: Ezeket is meg kell becsülni. :blush: Az Astrának sincs semmi baja. Főleg,hogy csak 7 végén használjuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Főleg,hogy csak 7 végén használjuk. :blush: 7közben a régi sz@r Rekordot nyúzod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 7közben a régi sz@r Rekordot nyúzod? :lol: Busszal járok dolgozni.(céges busszal) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 guni:itthon vannak a kerekek,ha gondolod hivj fel és megmutatom.de láthatod az eladó alkatrészek topikban is.de élöben itt....by Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suttyo Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Srácok vki tudna nekem eladó karburátort, automata szivatóval, esetleg a karbiba úszót külön :S Opel Kadett 1.3 S -be 1986-os, és állítólag azért dadog be mert nem jó az úszója. Előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 igen igen menet kozben hamarab is melegszik az jobb fogyasztásilag is, de bisztos nem rosz neki a nagy mínuszoknál álni is pár percet Most akkor egyetértesz vagy nem?? KKÉÉ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Pár napja menet közben hallottam egy nagy csattanást elölről. Tegnap meglett az oka. (csak mint vicces dolog: ilyenem sem volt még) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Ez mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ez mi? Motortartóbak. (Volt) :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Most jön a kérdés: a motortartó bakot milyen technikával lehet így széttépni? Kérlek írd le, nagyon érdekel! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Most jön a kérdés: a motortartó bakot milyen technikával lehet így széttépni? Kérlek írd le, nagyon érdekel! :blush: Hát ez nekem is újszerű élmény. Talán megviselte az, hogy csak 1.3-é volt. Pedig ki is hézagoltam, hogy ne feszüljön. :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok még új vagyok. 3 hónapja vettem egy kadettot 50000 huf-ért. Semmi gond vele minden oké. Tegnap alapjáraton nézegettük a motorteret, és haverom levette az olaj beöntő fedelet. Az olajat pedig csapkodta össze - vissza. Azt mondták hogy hamarosan vége a motornak. Igaz lehet ez ezért adták ilyen olcsón?Előre is köszönöm válaszotokat. További szép napot mindenkinek Ja és tettem volna fel képet is a kis kocsirol csak nem tudom hogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok még új vagyok. 3 hónapja vettem egy kadettot 50000 huf-ért. Semmi gond vele minden oké. Tegnap alapjáraton nézegettük a motorteret, és haverom levette az olaj beöntő fedelet. Az olajat pedig csapkodta össze - vissza. Azt mondták hogy hamarosan vége a motornak. Igaz lehet ez ezért adták ilyen olcsón?Előre is köszönöm válaszotokat. További szép napot mindenkinek Nem tudom, de ha járó motornál leveszik a beöntő kupakját, akkor az a jó, ha csapkod az olaj nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nem tudom, de ha járó motornál leveszik a beöntő kupakját, akkor az a jó, ha csapkod az olaj nem? :blush: De. Inkább azt javaslom hogy gondold meg kinek engeded meg hogy levegye a sapit és kitől kérsz tanácsot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/37324168.jpg http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/37324167.jpg Jé, nem is tudtam, hogy a GoldStar monitorokban is van ilyen :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Jé, nem is tudtam, hogy a GoldStar monitorokban is van ilyen :blush: Jaja. Meg a nídforszpíííííííííd tépte szét nem?????????? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts