guni Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Az még olcsó is, én 28-at adtam egy új Nissensért de legalább nem is cseppen, nemhogy szivárog. ;) Na jó, de a Te kocsid majdnem feleannyi idős. B) Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Üdv Valaki meg tudja mondani, hogy a 13NB motorhoz való termosztátnak mekkora az átmérője miliméterben? Múltkor a sajátomhoz akartam venni a boltban, és mikor be akartam tenni, akkor jöttem rá, hogy nem bele való (nagyobb az átmérője), pedig lediktáltam a pontos adatokat a boltban. Most egy cimborának kellene, és nem akarok vaktában vásárolni, hanem lemérném tolómérővel még a boltban. Előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy (5 ajtós) Kadettbe hátul milyen fajta hangszórók valók a gyáriak helyére? A régiek már nincsenek meg, így nem tudom. A hátsó szélvédőmön már csak 2 fűtőszál működik a 15-ből, az autóüveges szerint már nem érdemes megcsináltatni szálanként, mert el van öregedve az egész. Csak gondolom a bontottal sem biztos, hogy jól jár az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 A hátsó szélvédőmön már csak 2 fűtőszál működik a 15-ből, az autóüveges szerint már nem érdemes megcsináltatni szálanként, mert el van öregedve az egész. Csak gondolom a bontottal sem biztos, hogy jól jár az ember. Valamelyik fórumon volt, hogy lehet elektromos boltban vezető festéket kapni és így javítható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Rtomi ex-kadettja az őszi erdélyi túra után a múthéten megjárta Boszniát is mindenféle gond nélkül.... Telepakolva, tetőcsomagtartóval, sícuccokkal 5.5 lett a fogyasztása :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mondtam,hogy nem sz@rt árulok. :D Hiányzik ám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mondtam,hogy nem sz@rt árulok. :D nem is mondta senki :lol: az enyémnek meg kopog a futóműve...meg ma elöször felvillant a Check-engine, világított kb fél percig majd elaludt...ugyanilyen volt pár hete a tiéddel is, még nem lett kivillogtatva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nekem is elkéne egy normális moci. Ki van a t*k*m a dízellel meg a baromságaival. :D Mondjuk ez nem villogott hanem keményen csattogott egy kicsit. A csodába vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 nem is mondta senki :lol: az enyémnek meg kopog a futóműve...meg ma elöször felvillant a Check-engine, világított kb fél percig majd elaludt...ugyanilyen volt pár hete a tiéddel is, még nem lett kivillogtatva Vazze, amortizálod.... akkó nem is kell. :D :D :lol: Meg a rendszáma is páros.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Vazze, amortizálod.... akkó nem is kell. :D :lol: :lol: Meg a rendszáma is páros.... :lol: amortizálja az élet...nem volt még autóm mi ilyen rövid idő alatt ennyire elrohadna...kb semmi anyag nincs benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 ...nem volt még autóm mi ilyen rövid idő alatt ennyire elrohadna... Nana! És a Niva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nana! És a Niva? azt úgy vettem h el volt rohadva és amíg nálam volt egy hónapig nem volt ideje rohadni :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 amortizálja az élet...nem volt még autóm mi ilyen rövid idő alatt ennyire elrohadna...kb semmi anyag nincs benne :D Akkor a Kadettet, úgy általában, húzzam ki a listáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Akkor a Kadettet, úgy általában, húzzam ki a listáról? nem tudom :D a kadett jó autó arra h olcsón elmenj A-ból B-be....nem ázik be meleg van benne, szól a zene, keveset fogyaszt :lol: és olcsón megveheted nem tudom h jobban rohad-e mint egy hasonló korú más opel, de az ascona tartósabb az biztos amikor én megvettem az enyémet úgy voltam vele ha 2 évig (amíg műszaki van ) komoly gond nélkül kibírja akkor jó. 2 éven belül nem fog úgy elrohadni h ne lehessen használni,max itt egy hólyag ott egy lyuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 na jó kicsit méltánytalanul szóltam le szegény kadettet, tökéletes igásló, ár-érték aránya is megfelelő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 kadettal sikerült összehoznom egy 12 literes fogyasztást... :lol: keveset fogyaszt :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :D :D :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :D :D :lol: Egyébként jó ügyvéd lesz Gelkoból, két hónap elteltével már önmagának is ellentmond, a lényeg hogy ott és akkor jól hangozzon ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 akkor tényleg 12-t fogyasztott a kettő miért zárja ki egymást ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bármelyik autó fogyaszt 12 litert. Motorállapot és lábmunka kérdése :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bármelyik autó fogyaszt 12 litert. Motorállapot és lábmunka kérdése :lol: amikor a seniben rossz fajta hőfokjeladó volt Kispest-Vecsés távot 3000ből jártam meg :D (kb 15km ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 a kettő miért zárja ki egymást ? Mondom, aztán még meg is magyarázza - no de kérek elnézést hogy offolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Egyébként jó ügyvéd lesz Gelkoból, két hónap elteltével már önmagának is ellentmond... Mér', lehet hogy a 12 liter neki kevés... :lol: Mondjuk Kadetthoz képest tényleg az, ha azt nézzünk hogy én a C12NZ Corsából hoztam ki ennyit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Mér', lehet hogy a 12 liter neki kevés... :lol: Mondjuk Kadetthoz képest tényleg az, ha azt nézzünk hogy én a C12NZ Corsából hoztam ki ennyit... :D mit csináltál a nokedlival ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Semmit, használtam... Alapvetően ugye téli autónak használom, csak városban, rövid (2km-es) utakra, és egészen idáig lusta voltam kapargatni a jeget a szélvédőről reggelente, inkább megvártam amíg leolvad, addig alapjáraton járattam az autót. Esetenként 20 percig is akár. Így jött ki a 12 literes fogyasztás, de még a legoptimistább számításaim szerint is ebből legalább negyed tanknyi benzint (~10liter) alapjáraton füstöltem el... Azóta inkább kaparom a jeget. :blush: (Ezért van hogy az aláírásomban most durvább átlaga van a Corsának mint a QP-nak...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts