Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na jo akkor hagyom,
végre 8)

más kérdésem is volna a müszerfalon láttam pár grafikont amik nincsenek bekötve pl:valamilyen motor szinbolum,üzemanyag tartalék kijelzö, meg még egy két dolog...

Érdekes, pukim nincs mire gondolsz a motor szimbolummal kapcsolatban, de az nem csak egy lámpa?

Üzemanyag tartalék kijelző: ha szerinted úgysem jó a mutató, miből gondolod, hogy ez jó lesz? :lol: De amúgy csodálkozom hogy van ilyen a tiedben, nálunk nincs ilyen egy gépben sem.

Atesz: Gurulj át, leszedjük az ajtót mind2 autóról, és kicseréljük. Akkor kiderül :lol: :lol: De viccen kívül. A majdnem-szembeszomszédomnak kombija van, hozzánézem neked - talán még ma.

Elküldve

de lámpa,és amikor kiszedtem a müszerfalat láttam hogy pár helyen nincs is bennük égö,gondoltam rakatok ha lehet,most az E kadett ugyanaz mint a sedan ugyi ,mert én ugy vgondolom hogyez E kadtt sedan tipus vagy rosszul gondolom?

üdv

Elküldve

Ahol nincs égő gyárilag a műszerben, ott valszeg érintkező sincs a fólián. A "motorszimbólum" meg addig jó, amíg nem világít, mert az egy hibajelző. :wink:

Elküldve
de lámpa,és amikor kiszedtem a müszerfalat láttam hogy pár helyen nincs is bennük égö,gondoltam rakatok ha lehet,most az E kadett ugyanaz mint a sedan ugyi ,mert én ugy vgondolom hogyez E kadtt sedan tipus vagy rosszul gondolom?

üdv

látom, nagy érdekelnek az autód dolgai. :lol:

A legjobban úgy jársz, ha szerzel egy könyvet hozzá, nagyon sok kérdésre választ kapsz,

hol? :Maróti

vagy más műszaki könyvesbolt, pl Bartók Béla úti, vagy ha jól emlékszem a Liszt Ferenc téren is van egy.

Nem bántás! Mindenki sok kérdéssel kezdi, aztán rengeteg szakirodalommal folytatja, és ez így jó. :lol:

üdv

Elküldve
Különböznek az ötajtós Kadett E Caravan első és hátsó ajtajai a "sima" Kadett E -hez képest (nam a csomagtér ajtóra gondolok! :lol: )

Csak az válaszoljon a ki biztos a dolgában! "lehet, talán, azt hiszem" nem elfogadható válaszok. 8)

köfi :lol:

Na megnéztem, megmértem!

Az elsők stimmelnek, de a hátsók sajna csak a kilincs vonalától lefelé egyeznek. A kombin a hátsó ajtó vége fent egyenes, míg a cseppé lefelé görbül. Legalábbis a majdnemszembeszomszéd és az én autóm között.

Elküldve

Na megnéztem, megmértem!

Az elsők stimmelnek, de a hátsók sajna csak a kilincs vonalától lefelé egyeznek. A kombin a hátsó ajtó vége fent egyenes, míg a cseppé lefelé görbül. Legalábbis a majdnemszembeszomszéd és az én autóm között.

Aha. Köszi. Most, hogy jobban belegondolok ,tényleg más a hátsó ajtó.

De ha az elsők egyformák már az is valami.

köszi mégegyszer.

Elküldve

Én passzolok. Egyszerúen nem is ismerek sedanos srácot.

De egyébként simán lehet. Csak Atesz 5ajtós Kadettot kérdezett, nem 4 ajtóst.

Akkor 7végén minden Kaddetossal @ Fenyves!

Elküldve
Én passzolok. Egyszerúen nem is ismerek sedanos srácot.

Nekem a régi autóm Sedan volt, a szomszédnak meg van egy Caravanja, de valahogy 3 év alatt egyszer sem jutott eszembe, hogy egymás mellé állítsam a két autót, úgyhogy ez már rejtély marad.

Elküldve

Sziasztok!

Lehet kapni valahol az ajtókárpithoz műanyag tartóbütyköket, kissé már zavar, hogy folyamatosan félig lelóg imitt-amott a kárpit az ajtóról...

Elküldve
És a Sedan (4 ajtós) hátsó utastérajtajai se egyeznek meg a Caravanéval vajon?

Ehh, nekem sedanom van (már ha érdekel valakit) :lol:

Képet, vagy méreteket kértek az ajtóról?

Elküldve
na jo akkor hagyom,

más kérdésem is volna a müszerfalon láttam pár grafikont amik nincsenek bekötve pl:valamilyen motor szinbolum,üzemanyag tartalék kijelzö, meg még egy két dolog most ezeket belehet köttetni villamosságival utolag?

elöre is köszi

üdv

Hali, A fékolajszintjelzőt tutira betudod te is kötni mert csak egy visszajelzős kupak kell és rádugni a körülötte lógó csatit..:lol: Én is megcsináltam. Azt, hogy pl a hűtővizet vagy a szélvédómosót, hogy lehet megcsinálni még énsem jöttem rá.:lol:

Elküldve

Aha. Köszi. Most, hogy jobban belegondolok ,tényleg más a hátsó ajtó.

De ha az elsők egyformák már az is valami.

köszi mégegyszer.

Vannak hátsó ajtóim is caravanhoz. Nincs elrohadva, csak kicsit horpadtak.

Elküldve

sziasztok

segítségeteket szeretném kérni. vettem a kadettomhoz csomagtércentrálzár motort gyári bontottat. és nem tudom bekötni.

mennyi kábel megy a motorba és mire mit kell kötni? előre is köszi

Elküldve

sziasztok. a centrált sikerült megoldani.

ha van valakinek szervókormányos opel kadettje akkor az küldjön már lécci a motorrol fényképet nekem.érdekelne h az ékszíj hogy hajtja meg a szivattyút..

előre is köszi

címem:jirkojirko@freemail.hu

Elküldve

Skacok! Nem tudja valaki honnan lehetne szerezni "aluminium tanksapkát".

Tudjátok azt a design -os imbuszcsavarost. Nem gagyi matricára gondolok, hanem igazira. Van egyáltalán olyan amit fel lehet applikálni az E kadettre?

Elküldve

Sziasztok....

Végre elkészűlt az ajutóm(Kadett 1.3 S),majdnem 2 hétig volt a

"" doktorbácsinál"",cserélni kellett pár dolgot(vezérműtengely,szelephimbák,hengrfejpakolás,vízpompa stb.).

A motrot végülis nem cseréltem 1.6-osra mert utólag mint kiderűlt a vezetékelés többe kerűlt volna mint a moci......

Jah Ti láttatok már 4mm-es kopást a vezérműtengelyen????

Elhoztam a szerelőtől szuvenirként,csiálok majd képet is róla ha gondoljátok....Én majd lehídaltam mikó megláttam....

_______

üdv. <<< xaba >>>

Elküldve
Jah Ti láttatok már 4mm-es kopást a vezérműtengelyen????

Elhoztam a szerelőtől szuvenirként,csiálok majd képet is róla ha gondoljátok

igenigen érdekelnek a képek.

és valami leírás is: mitől kopott annyit és miért pont ott?

Elküldve

igenigen érdekelnek a képek.

és valami leírás is: mitől kopott annyit és miért pont ott?

Hát gondolom 270e km vagy a 370e km megtette hatását de bíztos nem

170e km-et ment idáig....mivelhogycsak 5 számjegyű a kilométer óra ezt

pontosan nem igazán fogom tudni azthiszem sose...

Kép hamarosan...

Az lenne a kérdésem hogy a napi számláló 9-ről nem ugrik a 10-re(kattog) mit tudnék vele kezdeni????Javítható-e???

Menetközben is próbáltam nullázni de ugyanaz a helyzet...

Elküldve
Menetközben is próbáltam nullázni de ugyanaz a helyzet...

ezért kattog. ugyanis ha menet közben akarod nullázni szét törhet a számláló müanyagocskái....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.