Albert Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 na jo akkor hagyom,végre 8) más kérdésem is volna a müszerfalon láttam pár grafikont amik nincsenek bekötve pl:valamilyen motor szinbolum,üzemanyag tartalék kijelzö, meg még egy két dolog... Érdekes, pukim nincs mire gondolsz a motor szimbolummal kapcsolatban, de az nem csak egy lámpa? Üzemanyag tartalék kijelző: ha szerinted úgysem jó a mutató, miből gondolod, hogy ez jó lesz? :lol: De amúgy csodálkozom hogy van ilyen a tiedben, nálunk nincs ilyen egy gépben sem. Atesz: Gurulj át, leszedjük az ajtót mind2 autóról, és kicseréljük. Akkor kiderül :lol: :lol: De viccen kívül. A majdnem-szembeszomszédomnak kombija van, hozzánézem neked - talán még ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 de lámpa,és amikor kiszedtem a müszerfalat láttam hogy pár helyen nincs is bennük égö,gondoltam rakatok ha lehet,most az E kadett ugyanaz mint a sedan ugyi ,mert én ugy vgondolom hogyez E kadtt sedan tipus vagy rosszul gondolom? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ahol nincs égő gyárilag a műszerben, ott valszeg érintkező sincs a fólián. A "motorszimbólum" meg addig jó, amíg nem világít, mert az egy hibajelző. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 de lámpa,és amikor kiszedtem a müszerfalat láttam hogy pár helyen nincs is bennük égö,gondoltam rakatok ha lehet,most az E kadett ugyanaz mint a sedan ugyi ,mert én ugy vgondolom hogyez E kadtt sedan tipus vagy rosszul gondolom? üdv látom, nagy érdekelnek az autód dolgai. :lol: A legjobban úgy jársz, ha szerzel egy könyvet hozzá, nagyon sok kérdésre választ kapsz, hol? :Maróti vagy más műszaki könyvesbolt, pl Bartók Béla úti, vagy ha jól emlékszem a Liszt Ferenc téren is van egy. Nem bántás! Mindenki sok kérdéssel kezdi, aztán rengeteg szakirodalommal folytatja, és ez így jó. :lol: üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Különböznek az ötajtós Kadett E Caravan első és hátsó ajtajai a "sima" Kadett E -hez képest (nam a csomagtér ajtóra gondolok! :lol: ) Csak az válaszoljon a ki biztos a dolgában! "lehet, talán, azt hiszem" nem elfogadható válaszok. 8) köfi :lol: Na megnéztem, megmértem! Az elsők stimmelnek, de a hátsók sajna csak a kilincs vonalától lefelé egyeznek. A kombin a hátsó ajtó vége fent egyenes, míg a cseppé lefelé görbül. Legalábbis a majdnemszembeszomszéd és az én autóm között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Na megnéztem, megmértem! Az elsők stimmelnek, de a hátsók sajna csak a kilincs vonalától lefelé egyeznek. A kombin a hátsó ajtó vége fent egyenes, míg a cseppé lefelé görbül. Legalábbis a majdnemszembeszomszéd és az én autóm között. Aha. Köszi. Most, hogy jobban belegondolok ,tényleg más a hátsó ajtó. De ha az elsők egyformák már az is valami. köszi mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 És a Sedan (4 ajtós) hátsó utastérajtajai se egyeznek meg a Caravanéval vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Én passzolok. Egyszerúen nem is ismerek sedanos srácot. De egyébként simán lehet. Csak Atesz 5ajtós Kadettot kérdezett, nem 4 ajtóst. Akkor 7végén minden Kaddetossal @ Fenyves! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Én passzolok. Egyszerúen nem is ismerek sedanos srácot. Nekem a régi autóm Sedan volt, a szomszédnak meg van egy Caravanja, de valahogy 3 év alatt egyszer sem jutott eszembe, hogy egymás mellé állítsam a két autót, úgyhogy ez már rejtély marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benci Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Sziasztok! Lehet kapni valahol az ajtókárpithoz műanyag tartóbütyköket, kissé már zavar, hogy folyamatosan félig lelóg imitt-amott a kárpit az ajtóról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
benci Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 És a Sedan (4 ajtós) hátsó utastérajtajai se egyeznek meg a Caravanéval vajon? Ehh, nekem sedanom van (már ha érdekel valakit) :lol: Képet, vagy méreteket kértek az ajtóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coombe Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 na jo akkor hagyom, más kérdésem is volna a müszerfalon láttam pár grafikont amik nincsenek bekötve pl:valamilyen motor szinbolum,üzemanyag tartalék kijelzö, meg még egy két dolog most ezeket belehet köttetni villamosságival utolag? elöre is köszi üdv Hali, A fékolajszintjelzőt tutira betudod te is kötni mert csak egy visszajelzős kupak kell és rádugni a körülötte lógó csatit..:lol: Én is megcsináltam. Azt, hogy pl a hűtővizet vagy a szélvédómosót, hogy lehet megcsinálni még énsem jöttem rá.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aha. Köszi. Most, hogy jobban belegondolok ,tényleg más a hátsó ajtó. De ha az elsők egyformák már az is valami. köszi mégegyszer. Vannak hátsó ajtóim is caravanhoz. Nincs elrohadva, csak kicsit horpadtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jirko Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 sziasztok segítségeteket szeretném kérni. vettem a kadettomhoz csomagtércentrálzár motort gyári bontottat. és nem tudom bekötni. mennyi kábel megy a motorba és mire mit kell kötni? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
jirko Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 sziasztok. a centrált sikerült megoldani. ha van valakinek szervókormányos opel kadettje akkor az küldjön már lécci a motorrol fényképet nekem.érdekelne h az ékszíj hogy hajtja meg a szivattyút.. előre is köszi címem:jirkojirko@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Hi! Ha végignézed a különböző témákat, valahol van fenn komplett Kadett-E javítási útmutató. Ott megtalálsz mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atesz27 Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Skacok! Nem tudja valaki honnan lehetne szerezni "aluminium tanksapkát". Tudjátok azt a design -os imbuszcsavarost. Nem gagyi matricára gondolok, hanem igazira. Van egyáltalán olyan amit fel lehet applikálni az E kadettre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Sziasztok.... Végre elkészűlt az ajutóm(Kadett 1.3 S),majdnem 2 hétig volt a "" doktorbácsinál"",cserélni kellett pár dolgot(vezérműtengely,szelephimbák,hengrfejpakolás,vízpompa stb.). A motrot végülis nem cseréltem 1.6-osra mert utólag mint kiderűlt a vezetékelés többe kerűlt volna mint a moci...... Jah Ti láttatok már 4mm-es kopást a vezérműtengelyen???? Elhoztam a szerelőtől szuvenirként,csiálok majd képet is róla ha gondoljátok....Én majd lehídaltam mikó megláttam.... _______ üdv. <<< xaba >>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Jah Ti láttatok már 4mm-es kopást a vezérműtengelyen???? Elhoztam a szerelőtől szuvenirként,csiálok majd képet is róla ha gondoljátok igenigen érdekelnek a képek. és valami leírás is: mitől kopott annyit és miért pont ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 sziasztok mi a turoval tudom levenni a kép méretét,pixelt hogy jo legyen avatarnak elöre is köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 acdsee Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 köszi leszedtem de nemnagyon igazodok ki rajta,tudnál valami kis segitséget adni köszönöm üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 aszem sikerült üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 igenigen érdekelnek a képek. és valami leírás is: mitől kopott annyit és miért pont ott? Hát gondolom 270e km vagy a 370e km megtette hatását de bíztos nem 170e km-et ment idáig....mivelhogycsak 5 számjegyű a kilométer óra ezt pontosan nem igazán fogom tudni azthiszem sose... Kép hamarosan... Az lenne a kérdésem hogy a napi számláló 9-ről nem ugrik a 10-re(kattog) mit tudnék vele kezdeni????Javítható-e??? Menetközben is próbáltam nullázni de ugyanaz a helyzet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Menetközben is próbáltam nullázni de ugyanaz a helyzet... ezért kattog. ugyanis ha menet közben akarod nullázni szét törhet a számláló müanyagocskái.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts