guni Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Nem oda megyek, hanem Győrújbarátra, ők még dolgoznak a héten. Amúgy jelen pillanatban még csak egyszemélyes a kadi, uh felejtős. :rolleyes: Van itthon is olyan valami már pár méternyit beleragasztottam a műszerfalba. :) Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Nem oda megyek, hanem Győrújbarátra, ők még dolgoznak a héten. Amúgy jelen pillanatban még csak egyszemélyes a kadi, uh felejtős. :rolleyes: Van itthon is olyan valami már pár méternyit beleragasztottam a műszerfalba. :) Guni BIGhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 BIGhez? Neem, ő már egyébként is elköltözött Barátiról, meg ez egy szép nagy hivatalos bontó. De már csak holnap megyek mert ma nem lesznek. Viszont ma nagyjából összerakom a belteret uh. ha qmg még mindig jönni akar, akkor lesz hova ülnie. :rolleyes: Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Az hiába megy, ha a termosztát nem enged oda vizet. Ha a ventilátor állandóan jár, attól nem lesz a motor hidegebb (ha a termosztát jó). Hát elméletileg nem, de gyakorlatilag mégis. Én is jártam így egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 megyek én ha felhivsz.számom megadtam,ha gondolod keress fel,ha nem gondolod akko ne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 kadettal sikerült összehoznom egy 12 literes fogyasztást... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 kadettal sikerült összehoznom egy 12 literes fogyasztást... :) Aaaaaz dícséretes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 kadettal sikerült összehoznom egy 12 literes fogyasztást... :rolleyes: Ügyes vagy :) (nekem 8.6 volt tegnap az Astrának :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 inkább vicces...mostantól majd mérem h bennem volt-e a hiba vagy a kocsiban....bár az első esélyes :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolbo Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Sziasztok! Kadett E 1,3-asom van (89-es), és segitséget kérnék. Van e véletlen valakinek szerelési útmutatója hozzá? Ha tudnátok segiteni, akkor irjátok meg hol találom, vagy küldjétek a koltecnecam@hotmail.com - ra. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Sziasztok! Kadett E 1,3-asom van (89-es), és segitséget kérnék. Van e véletlen valakinek szerelési útmutatója hozzá? Ha tudnátok segiteni, akkor irjátok meg hol találom, vagy küldjétek a koltecnecam@hotmail.com - ra. Előre is köszi! klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
vargata Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Üdv! Kadett E 1988-ashoz keresek hátsó biztonsági övhöz csatot, pontosabban nem csatot, hanem amibe a fém csat belemegy (nem tudom mi a neve). Jobb hátsó és középső ment tönkre. tudtok segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Sziasztok! Kadett E 1,3-asom van (89-es), és segitséget kérnék. Van e véletlen valakinek szerelési útmutatója hozzá? Ha tudnátok segiteni, akkor irjátok meg hol találom, vagy küldjétek a koltecnecam@hotmail.com - ra. Előre is köszi! Törölve Az oldal tiszteletben tartja a szerzői és szomszédos jogokat. Elítéli mindazokat, akik ezeket a jogokat megsértik. A semmilyen formában nem támogatjuk a különféle magyar és idegen nyelvű kiadványok letölthetőségét. Folyamatosan figyeljük és törölni fogjuk honlapunkról az esetleges jogsértésre vonatkozó minden információt. Gelko Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Üdv! Kadett E 1988-ashoz keresek hátsó biztonsági övhöz csatot, pontosabban nem csatot, hanem amibe a fém csat belemegy (nem tudom mi a neve). Jobb hátsó és középső ment tönkre. tudtok segíteni? Hát nekem van egy felesleges, bár kissé füstszagú. :rolleyes: De egyébként szerintem bármelyik bontóból beszerezhető kb 1000 Ft-ért. Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
vargata Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Hát nekem van egy felesleges, bár kissé füstszagú. :rolleyes: De egyébként szerintem bármelyik bontóból beszerezhető kb 1000 Ft-ért. Guni Hát sajna egerszegi vagyok, és itt egy bontó van csak, de hónapok óta nem bontottak Kadett-et, csak most egyet, abban meg nem volt hátsó biztonsági öv szerelve... :) A tiéd érdekelne ha ép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 tud valaki véleményt mondani? de nem csak tippelgetést, szakszeru választ várok, szoval, a kadettomon (C16NZ) jelenleg karburátor van olyan kor alaku levegoszurovel a motor felet, de pont rá pászol az a kissebik izé a szogletes filterrel ami a motor mellé megy, remélem értitek meikre gondolok, ami az ujabb c16nz-ken van, szoval nem e lesz gond ha olyat teszek rá és arra egy sport szurot, mert sok helyen láttam hogy karburátoron csak olyan kor alaku sport szuro volt, szoval nem e lenne nagy gond azzal a megoldással amit én javasoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 tud valaki véleményt mondani? de nem csak tippelgetést, szakszeru választ várok, szoval, a kadettomon (C16NZ) jelenleg karburátor van olyan kor alaku levegoszurovel a motor felet, de pont rá pászol az a kissebik izé a szogletes filterrel ami a motor mellé megy, remélem értitek meikre gondolok, ami az ujabb c16nz-ken van, szoval nem e lesz gond ha olyat teszek rá és arra egy sport szurot, mert sok helyen láttam hogy karburátoron csak olyan kor alaku sport szuro volt, szoval nem e lenne nagy gond azzal a megoldással amit én javasoltam ha szakszerű választ vársz tegyél fel szakszerű kérdést ne csak izézz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 tud valaki véleményt mondani? de nem csak tippelgetést, szakszeru választ várok, szoval, a kadettomon (C16NZ) jelenleg karburátor van olyan kor alaku levegoszurovel a motor felet, de pont rá pászol az a kissebik izé a szogletes filterrel ami a motor mellé megy, remélem értitek meikre gondolok, ami az ujabb c16nz-ken van, szoval nem e lesz gond ha olyat teszek rá és arra egy sport szurot, mert sok helyen láttam hogy karburátoron csak olyan kor alaku sport szuro volt, szoval nem e lenne nagy gond azzal a megoldással amit én javasoltam Tudok, 5.000,- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ha szakszerű választ vársz tegyél fel szakszerű kérdést ne csak izézz B) szakszeru válasszal azt értettem hogy valaki pontosan meg tudja e mondani mi az elonye annak ha kor alaku filter van rogton a kerburator felet vagy ha ki van vezetve a motor mellé, el nézést hogy nem vagyok profi a szakmában ép ezért kértem választ egy olyantol, de koszonom ugy látom itt nem járok sikerrel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 szakszeru válasszal azt értettem hogy valaki pontosan meg tudja e mondani mi az elonye annak ha kor alaku filter van rogton a kerburator felet vagy ha ki van vezetve a motor mellé, el nézést hogy nem vagyok profi a szakmában ép ezért kértem választ egy olyantol, de koszonom ugy látom itt nem járok sikerrel Najó segítek. Minden kezdő ezt találja ki hogy sokkal erősebb legyen a kocsija hogy direktszűrőt tesz rá. Ettől persze nem lesz erősebb max csak hiszi. Itt egy pár sor kisblokkos Kadettmotortuningról: http://kadettklub.hu/extrak.html#1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 koszi a linket sok mindent megtudtam, nem kimondottan tuning a célom, de meg kell hagyni hogy karburátorral jobban megy a járgány mint azelot az egypontos fecskendovel:D, de foleg arra lennék kivancsi mi a kulombség mi jobb a motornak vagy tapasztalok e valami kulombséget majd mert most kor alaku filter van olyan klassikus ilyen mint pld. ezen a kadetton http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...partnerkod=2118 de filterboxot kell cserélnem mert ez valamien módon megsérult még az elozo tulaj keze alat és szívja a levegot mindenhol csak ott nem ahol kell, és sikerult nagyon gyorsan nagyon jo áron keriteni egy másféle légszuro boxot komplet csovel egyut olyan mint az ujjab c16nz-n http://img255.imageshack.us/img255/7066/951512fm0.jpg csak nem tudom meik jobb karburátorra vagy hogy az olyat mint az utóbbi képen miert rakják csak befecskendezos autokra Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 anyum astráján is ijjen box van mint az utobbi képen.és az nem befecsis hanem karbis.ugyhogy karbisra is rakják..ebböl következöen neked is jo lesz az.csakhát ugye be kell mákolni a lyukak helyét a karbin.(felfogatási pontokat).ha nem stimmelnek a lyukak akkor irány a pince 3 sörrel kis méregetés,majd csinálsz hozzá egy adaptert valami olyan elven mint a kerekek "osztókörmódositó"-ja.sok sikert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 egyébként lehet kapni kör alakú karbis direktszűrőt pl ladára ;) azt kell ránézni hátha...de ez csak tipp B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 qmg- koszi neked is a választ, kicsit megnyugodtam mert más fórumon olyat is irtak hogy hulyeség nem fog menni meg stb, pászolni fog rá mert nem 3lyukas felfogatásom van mint a pierburg 2e3-asok, hanem nekem más fajta karbi van 2lyukas felfogatással a C16NZ-s beomlore pont rá ult ugy hogy pászolni kellene neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 viktor senkinek ne higgy el semmit se ;)rá kell probálni .nekem is mondtak sok mindent hogy ez meg az nem jo rá/bele .és valahogy mégis jo lett rá a ford ,a vw,az omega,meg a bmw alkatrészek tömkelege.egy kis fantázia meg kézügyesség ,idö,kitartás és soook sook sör az agymüködés serkentésére .és ha elsöre nem megy akkor probálkozni kell...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts