Jánoska Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Annyit tudok, hogy sokan állítják, hogy a BOSCH gyertyák minősége sajnos egyre rosszabb..tehát Én mindenképpen vmi mást javasolnék...az NGK egész jó, egyébként ha bemész bármelyik autós üzletbe, akkor ott meg kell hogy tudják mondani milyen gyertya való bele pl. NGK-ból.. Köszi, én is arra jutottam, hogy NGK kéne bele. Azt is kiderítettem a www.ngk.de oldalon, hogy milyen gyertya kéne bele. A totalcar autódoktora javasolta a 3 pólusú NGK gyertyákat. Azok milyenek? Valakinek van tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Sziasztok! Kicseréltem a gyertyákat NGK EPR5ES-re. Ezzel tök jól megy az egész. Az "Így csináld" könyvben azt írják, hogy az 1-es henger az, amelyik a ventillátorhoz közel van. Ez azt jelenti, hogy ha szembe állunk a kocsival, akkor a jobb oldali henger az egyes. Nekem az 1-es kábel pedig a BAL oldalira van kötve. :roll: Most melyik az egyes akkor? Nektek hogy van a kábelezés? Ugye az elosztófedélre rá van írva, hogy melyik kábel melyik. De a motorblokkra nincs. Lécci segítsetek!!! :? Azaz egyszerűen megfogalmazva a gyújtáselosztó 1-es jeléről kijövő kábel a leghosszabb, vagy a legrövidebb???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Sziasztok! Kicseréltem a gyertyákat NGK EPR5ES-re. Ezzel tök jól megy az egész. Az "Így csináld" könyvben azt írják, hogy az 1-es henger az, amelyik a ventillátorhoz közel van. Ez azt jelenti, hogy ha szembe állunk a kocsival, akkor a jobb oldali henger az egyes. Nekem az 1-es kábel pedig a BAL oldalira van kötve. :roll: Most melyik az egyes akkor? Nektek hogy van a kábelezés? Ugye az elosztófedélre rá van írva, hogy melyik kábel melyik. De a motorblokkra nincs. Lécci segítsetek!!! :? Azaz egyszerűen megfogalmazva a gyújtáselosztó 1-es jeléről kijövő kábel a leghosszabb, vagy a legrövidebb???? Én is úgy tudom hogy a lendítőkerék irányából kell számolni, de az elosztó szimmetrikus ha jól gondolom tehát ha átfordítják akkor az esetleges rajta lévő számozás sem stimmel...ha megy a mocid, akkor nincs elcserélve nyugodj bele...ellenkező esetben nem indulna el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Én is úgy tudom hogy a lendítőkerék irányából kell számolni, de az elosztó szimmetrikus ha jól gondolom tehát ha átfordítják akkor az esetleges rajta lévő számozás sem stimmel...ha megy a mocid, akkor nincs elcserélve nyugodj bele...ellenkező esetben nem indulna el! Igaz, közben a könyvben láttam még utalást arra, hogy a vezérműszíj felöli henger az egyes. Meg a neten is nagynehezen találtam leírást erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nass Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sziasztok! Tudja valaki honnan lehet Kadett 1.7D-hez műszaki rajz félét találni? Az elektronikája érdekelne. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sziasztok! Tudja valaki honnan lehet Kadett 1.7D-hez műszaki rajz félét találni? Az elektronikája érdekelne. :roll: annak a motornak nincs elektronikája...... 2 szál drót megy a motorhoz, az egyik az izzitásra, a másik az adagolóra :) vagy a kábelezése érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 annak a motornak nincs elektronikája...... 2 szál drót megy a motorhoz, az egyik az izzitásra, a másik az adagolóra :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nass Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 A kábelezésre lennék kiványcsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 A kábelezésre lennék kiványcsi. Szia! Nekem digitálisan csak lengyelül van meg a full, meg németül a c20ne. Az "Így csináld Opel Kadett E" könyvben benne van a full magyar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
utazo3 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 csáko kösz a fuvoka csere tippet majd ki probálom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lassze Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Sziasztok! Tudnátok-e nekem abban segíteni, hogy honnan tudnék szerezni E kadetthez a hátsó oldalkárpitba olyan bütyköt, ami a kalaptartót rögzíti. Egy csomó bontóban kérdeztem, de nem nagyon van. Esetleg nektek nincs ilyen valahol elfekvőben??? Bal oldali kellene! Köszi Lacy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Sziasztok! Tudnátok-e nekem abban segíteni, hogy honnan tudnék szerezni E kadetthez a hátsó oldalkárpitba olyan bütyköt, ami a kalaptartót rögzíti. Egy csomó bontóban kérdeztem, de nem nagyon van. Esetleg nektek nincs ilyen valahol elfekvőben??? Bal oldali kellene! Köszi Lacy Kérlek, ezt most hagyd abba. Felesleges ennyi helyre beírni a kérdésedet, ha valaki érdeklődik a témakör iránt és tud segíteni így is megtalálja és ír neked választ :wink: Csergőben kérdezted már ? www.csergoe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Tud valaki eladó Kadett Combot? Olyan március-április környékén érdekelne egy, olyan 2-300e körül, hogy maradjon még ennyi rákölteni. :) Fehér és benzines előnyben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tud valaki eladó Kadett Combot? Olyan március-április környékén érdekelne egy, olyan 2-300e körül, hogy maradjon még ennyi rákölteni. :) Fehér és benzines előnyben. :D Nocsak, nocsak. És mi lenne a terved vele? Gondolom nem cuccolós autó lesz, mert akkor nem akarnál 2-3kilót rálölteni, meg valszeg akkó nem benzinest vennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Itt egy szép E Kadett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Nocsak, nocsak. És mi lenne a terved vele? Gondolom nem cuccolós autó lesz, mert akkor nem akarnál 2-3kilót rálölteni, meg valszeg akkó nem benzinest vennél. de nem ám :) c20ne-t tervezek bele, csak azé jó a benzines, mer akkor nem olyan feltünő a rendőrnek sem, hogy nem dízelként kerreg 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 de nem ám :) c20ne-t tervezek bele, csak azé jó a benzines, mer akkor nem olyan feltünő a rendőrnek sem, hogy nem dízelként kerreg 8) Combo tuning? Mi történt, hirtelen ennyi fantáziát látsz a németből-behozunk-tuning-cuccokat-meg-jónagy-felniket projektben, és kéne egy nagyobb autó? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Combo tuning? Mi történt, hirtelen ennyi fantáziát látsz a németből-behozunk-tuning-cuccokat-meg-jónagy-felniket projektben, és kéne egy nagyobb autó? :wink: nem. én hajtottam 2 évig egy corsa combo-t (1.7D), iszonyat zsír verda, imádtam a dobozt is, és nagyon szépen meg lehet építeni egy ilyet most azon gondolkodom, hogy eladom a calit, kifeizetem a hiteljeimet, veszek egy ilyet és elkezdem építgetni így lesz havi 35 plusszom, ami azért már egész sokmindenre elég ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 ...nagyon szépen meg lehet építeni egy ilyet... Ez mondjuk teccik: És vannak őrültek, akik képesek beletenni C20LET-et is. Az ám az igazi meglepetésautó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Ez mondjuk teccik: http://home.hetnet.nl/~dave/PLAATJESMAP/ro...g%20clublid.JPG És vannak őrültek, akik képesek beletenni C20LET-et is. Az ám az igazi meglepetésautó... ez nekem is teszik, ilyesmi a terv és mindenképpen fehér lesz! azért a c20ne is meglepi már, szerintem nincs 1000 kiló amúgy sem a c20ne meg nagyon tetszik nekem, megszerettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Sziasztok. Megvan a motorgenerál. De valamilyen kotyogó hangot hallok még, hidegen hangosabban, melegen kicsit halkabban. A vezérműtengely, a régi lett visszarakva viszont a vezérműtengelyház egy másik bontott motorból. A kérdésem az lenne, hogy okozhatja-e ez a kotyogó hangot, vagy az is elképzelhető, hogy a főtengely (most lett köszörülve új csapágyakkal) lehet-e ebben ludas. Köszi. Gabor Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Szgabor! Hidrotőkéket cseréltetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szgabor Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 1 pár lett kicserélve, de aztán beszéltem a szerelővel Ő is a hidrotőkét mondta. Van egy másik motorom, abból szerinted össze lehet válogatni a hidrotőkéket, hogy jók legyenek? (Két motorból 1-et). Üdv. SzGabor Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Őssze lehet válogatni de az is csak zsákbamacsek. . . legjobb megoldás az új! (Ha már szét lesz szedve!) De tudom nem olcsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hunluigi Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Szevasztok! Abban segítsetek légyszives hogy az Astra kormány belemegy-e a verdába? Kompatibilis az agy vagy az nem is lényeges? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts