Omegatd Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Ó és a tiédbe még fordulatszámmérő is van. :D Az enyémben ilyen van! Jut eszembe! Nincs véletlenül valakinek elfekvőben Kadett C20NE, F16 pároshoz való rövid féltengelye eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Ó és a tiédbe még fordulatszámmérő is van. :D nincs sajnos...a képet a neten találtam :D lehet h majd lesz...digit biztosan nem lesz benne mert azt a senatorban is utáltam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Na ma kicseréltem a törött kapaszkodót a Racerére. Úgy látom a Daewoo változata egy kicsit domború, míg az Opel verzió egyenes. Mondjuk nem nagyon lehet észrevenni. Ezen kívül beállítottam az ülések hát- és fejtámláját. Elég nehéz volt a háttámlák beállítása, mivel hiányzik az állító kerék így hüvelykujjal benyomtam valahogy a rudat és közben próbáltam tekerni, nem volt könnyű, de sikerült. :D Most már kényelmes, eddig hanyattfekve vagy előrehajova vezettem... Az analóg órát egyszerű kiszedni? Meg akarnám nézni, hogy miért nem működik, de nem akarom szétkapni a műszerfalat, mert nem értek hozzá. A szakadt váltószoknya helyett hol célszerű újat keresni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 .....lehet h öregszem de nagyon jó :D Üdv a klubban. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Üdv a klubban. :P :D de még csak 23 leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 de még csak 23 leszek :D Nem baj, mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Én spec már nyugdíjasnak érzem magam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Az analóg órát egyszerű kiszedni? Meg akarnám nézni, hogy miért nem működik, de nem akarom szétkapni a műszerfalat, mert nem értek hozzá. A szakadt váltószoknya helyett hol célszerű újat keresni? A magnó helyénél benyulsz és kinyomod az órát. Váltószoknyát lehet varrani,ha van minta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A magnó helyénél benyulsz és kinyomod az órát. Váltószoknyát lehet varrani,ha van minta. és az miért nem működhet ? mert nekem sem jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A váltószoknya nemtom mér' nem működik :D , nekem anno a Kadettomban simán csak le volt csúszva a vezeték az óráról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A váltószoknya nemtom mér' nem működik ;) ez jó volt :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ákos lefotózta a kocsimat Szombaton Ausztriában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Nagyon szép Kadett szedán: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ákos lefotózta a kocsimat Szombaton Ausztriában. :D Szép autó. De a piros sedan sem kutya. Na ilyen kerekeim nekem nem lesznek, nem lennének praktikusak egy szervótlan kocsin. Ui.: Valamiért azt hittem, hogy egy veterán klub elnökének csak veterán autója lehet, ezért először azt gondoltam, csak poén, hogy a tiéd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ui.: Valamiért azt hittem, hogy egy veterán klub elnökének csak veterán autója lehet, ezért először azt gondoltam, csak poén, hogy a tiéd. :D Valamivel járni is kell,ha esik az eső vagy nem egyedül megyek valahová. A kedezményes veterán biztosításnak pedíg feltétele az is,hogy legyen egy mindennap használatos autód. (régi kép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 nagyon csúszik és a markolata mozog -ezt nem tudom értelemesebben leírni- tegnap próbáltam leszedni de erről se sikerült...calibra kormányom van itthon azt akrtam feltenni... Vagy két évig tároltam egy bőrözött cali kormányt,senkinek nem kellett,leadtam a bontós havernak.Kell? :D Leszedni pedig hidd el,hogy le lehet.Csavar meglazít és kajakból kitámaszt a trepnihez és jobbra balra mozgatva húzva le kell hogy jöjjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 És sokszor elhangzott már, de nem lehet elégszer mondani: anyát csak fellazít, nem leszed!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 És sokszor elhangzott már, de nem lehet elégszer mondani: anyát csak fellazít, nem leszed!!! :D Ez alap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 http://img0.tar.hu/opeltomi/img/35066715.jpg Képpel nem idézünk...Levettem linkre coupe (1db képet tetem be hogy tzudják mire gondolok...a többit kiszedtem, de ha 1 kép sem fér el...akkor sorry.... hogy lehet beszerlni bele az F műszerfalát komplett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 hogy lehet beszerlni bele az F műszerfalát komplett? :D Szerintem nehezen. :D Bár csak a kitartáson múlik szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 idővel-akarattal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Vagy két évig tároltam egy bőrözött cali kormányt,senkinek nem kellett,leadtam a bontós havernak.Kell? :D Leszedni pedig hidd el,hogy le lehet.Csavar meglazít és kajakból kitámaszt a trepnihez és jobbra balra mozgatva húzva le kell hogy jöjjön. nem kell köszi jó az ami itthon van- na meg eszmei értéke is van mert anno Vktr calijában volt ;) tudom én h lejön csak mindig feladom :P 7liter körül van a fogyasztásom abszolult városi használatban...az jó ugye ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 nem kell köszi jó az ami itthon van- na meg eszmei értéke is van mert anno Vktr calijában volt ;) tudom én h lejön csak mindig feladom :P 7liter körül van a fogyasztásom abszolult városi használatban...az jó ugye ? :D Az jó. Nekem 6,4 -6,3 volt a fogyim de abban volt autópályán 140-150 és a közúotn is mindíg sikított a GPS,hogy túl gyorsan hajtasz. :D Egy tank benyával kb 650-700 km-t megyek mikor kivillan a tartaléklámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Egy tank benyával kb 650-700 km-t megyek mikor kivillan a tartaléklámpa. enyémbe nincs lámpa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Meg tudja vki mondani hogy kadett e motorháztető sok mindenben más mint az astra f-é?Oké hogy a lámpánál biztos nem 1ezik de szélességre esetleg másban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Meg tudja vki mondani hogy kadett e motorháztető sok mindenben más mint az astra f-é?Oké hogy a lámpánál biztos nem 1ezik de szélességre esetleg másban? Passzolom a kérdést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts