rtomi Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Végre sikerült elektromos ablakemelőt találnom a Kadettba... Igaz, hogy egyenlőre csak jobb oldalit, de már az is haladás, hogy nem kell áthajlonganom a másik oldalra, ha le akarom húzni az anyós felőli ablakot... Viszont kapcsolót nem kaptam Kadettét, így ideiglenesen (vagy lehet, hogy végleg) egy Ford kapcsoló kerül bele. Lehet még jobb is ez, mert megvilágítható. Ha valaki esetleg tud egy balos emelőt szóljon... Köszi,hogy lenyultad előlem a ködlámpa kapcsolót a vaterán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Köszi,hogy lenyultad előlem a ködlámpa kapcsolót a vaterán. :D Bocsi, de olyan régóta kerestem már egy ilyet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Sziasztok, na meglett a verda! Lenne pár kérédésem. A középkonzolon csak a ventillátor kapcsolója világít, ez gyárlag ilyen vagy ki van égve az égő? Hogyan lehet szétszedni a középkonzolt, mert pár zörgő alakatrészt ki szeretnék párnázni. Nem tudom mennyi benzin volt benne amikor elhoztam, de az üres tankra figyelmeztető lámpa nem világított, a mutató meg pont a piros jelzése volt. Bele raktam 10 litert és talán 1mm-t mozdul csak a teli felé a muatató ez normális? THX: Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Halihó. Érdeklődnék, hogy erről a cabrioról nem tud valaki valamit? http://www.hasznaltauto.hu/1905431_opel_kadett_1990 Kezdek vele nagyon szemezgetni, pláne a tegnapi tali után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Halihó. Érdeklődnék, hogy erről a cabrioról nem tud valaki valamit? http://www.hasznaltauto.hu/1905431_opel_kadett_1990 Kezdek vele nagyon szemezgetni, pláne a tegnapi tali után :D El kell menni, meg kell nézni és nem szabad szerelembe esni mert annak nincs jó vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Asconá-é ugyanolyan ? Karos kapcsoló visszajelző Leddel. Mert ha érdekel nekem van ilyen ( tavaly lomtalanítottam :D ) Köszi,hogy lenyultad előlem a ködlámpa kapcsolót a vaterán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sztem pedig elsősorban érzelmek alapján kell autót venni. Meglátni és megszeretni, mert ha később kijönnek a hibái, az ember könnyebben megbocsájtja, és nem utolsó sorban könnyebb választani ha sok van az adott típusból.Sztem a ponyvatetőre és az alváz állapotára kell nagyon figyelni.Előző drága mulatság, utóbbi pedig a kabrióból adódóan életbevágó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Asconá-é ugyanolyan ? Karos kapcsoló visszajelző Leddel. Mert ha érdekel nekem van ilyen ( tavaly lomtalanítottam :D ) Köszi de sajnos nem tudom az Asconáé hogy is néz ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Na konzol szétszedve, égők kicserélve, de a benzinszintmérő még mindig kérédés. Közben meg már bőven túl jár a sárga csíkon bal oldalról, de még mindig nem jelez az üres tankra figyelmezetetés. Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Na konzol szétszedve, égők kicserélve, de a benzinszintmérő még mindig kérédés. Közben meg már bőven túl jár a sárga csíkon bal oldalról, de még mindig nem jelez az üres tankra figyelmezetetés. Guni nincs bennük lámpa. új szintjelző potit kell venni, ha sz...kszik, és szokott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett17d Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hello! Valaki tudja hogy az Ascona diesel műszeregység kompatibilis kadett E-be is? Mert most rendeltem egyet és azt mondták működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Hello! Valaki tudja hogy az Ascona diesel műszeregység kompatibilis kadett E-be is? Mert most rendeltem egyet és azt mondták működik. a dízel akkor sztem igen mert nekem volt már kadett az asconában...-de benzines Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett17d Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Csatlakozó különbség van szted? Mert én képről láttam és sztem semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Csatlakozó különbség van szted? Mert én képről láttam és sztem semmi nem volt...a W-s számot nézd meg hogy egyezik-e mert ha nem akkor csalhat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett17d Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Mert a régebbi a Kadettokba is ilyesmit láttam (D kadett). Meg sztem nem csináltak opelesek százfélét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Na konzol szétszedve, égők kicserélve, de a benzinszintmérő még mindig kérédés. Közben meg már bőven túl jár a sárga csíkon bal oldalról, de még mindig nem jelez az üres tankra figyelmezetetés. Guni Csak a foresmérősbe van visszajelző a simában nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 El kell menni, meg kell nézni és nem szabad szerelembe esni mert annak nincs jó vége :D Ez nem igaz. Szerelembe kell esni különben ugyis eladod vagy állandóan szídni fogod. mi asszpnykával mikor megláttuk a mi kis Bocinkat akkor egyből azt mondtuk ez kell és kész. Pedig addig megnéztünk vagy 5öt és volt egy igazán jo vetéjtársa. Viszont ha ezt veszed meg fujasd át más színre mert ez a szín csak a mi Bocinknak lehet. Megértésedet köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Viszont ha ezt veszed meg fujasd át más színre mert ez a szín csak a mi Bocinknak lehet. Megértésedet köszönöm. :D Hát tulajdonképpen június körülre tervezem a vásárlást, de addig is nézegetni kell, hátha jön az igazi. Festés...utána egy darabig így marad, mert ez egy tényleg gyönyőrű szín (meg hát az anyagiak), de terveim és álmaim vannak, ami közt a munka végén egy új szín is szerepel. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hát tulajdonképpen június körülre tervezem a vásárlást, de addig is nézegetni kell, hátha jön az igazi. Festés...utána egy darabig így marad, mert ez egy tényleg gyönyőrű szín (meg hát az anyagiak), de terveim és álmaim vannak, ami közt a munka végén egy új szín is szerepel. :D :D Hát igen ez a szín nekem is nagyon bejön és nem mindennapi az is tuti. Épp ezért rossz ha látsz még egyet. Bp-n van mégegy és állandóan mondják hogy itt-ott láttam most. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Azt tervezem, hogy megnézem valamikor. Remélem június körül ujra/még fogja árulni De ha mégse fényztetném majd át, hidd el nem fognak többet összetéveszteni vele. Remélem egyszer majd meglátod / meglátjátok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Csak a foresmérősbe van visszajelző a simában nincsen. Na ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam amikor az előbb leállt egy négysávos közepén... :D Még szerencse hogy nem volt nagy a forgalom és a csomagtartóban volt kanábban nafta. :D Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Na ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam amikor az előbb leállt egy négysávos közepén... :D Még szerencse hogy nem volt nagy a forgalom és a csomagtartóban volt kanábban nafta. :D Guni Nekem egyszer az 1.3 a villamossin közepén állt le a kereszteződésben ezért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nekem egyszer az 1.3 a villamossin közepén állt le a kereszteződésben ezért :D Ok, nyertél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Hát igen ez a szín nekem is nagyon bejön és nem mindennapi az is tuti. Épp ezért rossz ha látsz még egyet. Bp-n van mégegy és állandóan mondják hogy itt-ott láttam most. :D Ne nyavajogjál már annyit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ez nem igaz. Szerelembe kell esni különben ugyis eladod vagy állandóan szídni fogod. mi asszpnykával mikor megláttuk a mi kis Bocinkat akkor egyből azt mondtuk ez kell és kész. Oké de Boci azért elég jó állapotú autó volt már akkor is. Nem is tudom mióta ajánlgattuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts