rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Tomi akkor most mi is változott? Fűthető tükörlapok vannak már a kocsin de még nincsenek bekötve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Akkor te sem érdemled meg a csokit, mert esélytelen volt a megfelelő válasz csak ránézésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Akkor te sem érdemled meg a csokit, mert esélytelen volt a megfelelő válasz csak ránézésre. De megérdemlem mert én szereltem át. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 De megérdemlem mert én szereltem át. :D a jobbos tükröt felhasználtad ? (astra) vagy sikerült akkor ezekszerint össze szedni a motyókat :) azt a tükröt jól benéztem anno :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 a jobbos tükröt felhasználtad ? (astra) vagy sikerült akkor ezekszerint össze szedni a motyókat :) azt a tükröt jól benéztem anno :D Hát persze. Annak a tükörlapja van a jobb oldalon a Pistátol kapott tükörlap meg a másikon. Majd,ha lesz időm akkor megoldom a kábelezést a haverom meg beköti.(mire itt a tavasz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zub_ Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ebből csak gyárit vegyél! Utánanéztem, Bárdi Autónál bruttó 3000 a Cofle spirál. Bosnyák utcai Opel bontóban 4000 az utángyártott. Gyári GM nincs neki, mert az 3x annyiba kerülne. Van még egy bowden javító cég a Váci úton a Reno udvarban, akik azt mondták hogy kb 3000-ért felújítják a régi spirált, úgy hogy az korrektül meg lesz csinálva. Most akkor melyiket? Orient-impexnél nem voltam még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ha nem hiszel azoknak, akik tanácsolták a gyárit, akkor mindegy. Ritka az a nem gyári megoldás, ami sokáig tartósan bentmaradt valakinek. mellesleg http://www.csergoe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
zub_ Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ha nem hiszel azoknak, akik tanácsolták a gyárit, akkor mindegy. Ritka az a nem gyári megoldás, ami sokáig tartósan bentmaradt valakinek. mellesleg http://www.csergoe.hu Köszönöm a linket! Persze hogy a gyárit fogom megvenni, csak eddig nem tudtam hová menjek. Ha ez is kibír 19 évet, akkor az már elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 csak halkan írom ide hogy 1.2 ohv motoros D kadett 3 nyílással , ma érkezett hozám végső céljaként alkatrész utánpótlás nemes célját szolgálni :) ha valakinek kell valami jelezze mailban vagy priviben ! kb. 2-3 hét és megy kukába a maradék . van rajta 2 uj téligumi ,jó szélvédő,jó féltengelyek , kicsirozsdás ajtók, új 1.3 D classe hűtő , jó akku , barna üvegek , jó kormánymű,stb. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Sajnos nem lettek jók a Mattigok a Rekire. Feltettem a Kadettre őket. 2, 3, 4, 5, 6, 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 nekem jobban tetszik astra felnivel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Sajnos nem lettek jók a Mattigok a Rekire. Feltettem a Kadettre őket. Mondjuk jól néz ki. Reki alá varrjál 3 részes krómfelgent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ha peremesebb lenni biztos jobban mutatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Hali. Szerintem így képek alapján kicsit furán néz ki, olyan mintha kicsit fakó lenne a felni az autó színéhez képest. (persze mit szólok bele, úgy is neked kell hogy tetszen :) ) De úgy egyébként jól áll alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A felnik szép fényesek. És már a garázsban várják leendő gazdájukat. Feltettem a 15-ös nnyári kerekeket. A télivel meg pont 5 ezret mentem mikor leszedtem tegnap. Holnap megyünk ezért a csomagtérajtóért Szombathelyre Kennyhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Holnap megyünk csomagtérajtóért Szombathelyre Kennyhez. Ti perverzióból mentek el ilyen messzire egy darab műanyagért, vagy csak szerettek kirándulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Helyesbítek, műanyag + fém. Komplett csomitér ajtóról volt szó. Amúgy Redinek biztos tecceni fog :D :D :) Csak a szárny miatt, vagy filoxérás a régi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Csak a szárny miatt, vagy filoxérás a régi? he ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Ti perverzióból mentek el ilyen messzire egy darab műanyagért, vagy csak szerettek kirándulni? Helyesbítek, műanyag + fém. Komplett csomitér ajtóról volt szó. Amúgy Redinek biztos tecceni fog :D :D :) Csak a szárny miatt, vagy filoxérás a régi? A komplett ajtót hozzuk el. Nem akarom megfúrni az eredetit. A mocitetőm sem az eredeti lett morcosítva. Tesóm megy amugy is teherautóval és így megspóroljuk a postaköltséget meg az esetleges sérüléseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 A felnik szép fényesek. Értem. de ez a szárnyas csomi ajtó viszont nagyon jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Tesóm megy amugy is teherautóval és így megspóroljuk a postaköltséget meg az esetleges sérüléseket. Meg kirándultok is :) Szép utat, jó utat, benzinkutat! (És hátsószárnyas csomiajtót!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 he ? :) filoxéra = mint a küszöböd.... :D :D (kivirágzik az is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Tomi lesz a verdán tologató? tényleg ? (nekem nem volt vágyam ilyesmi soha :) ) jó jó tudom . konzervatív vagyok bocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Még meg polírozom aztán lehet,hogy csak a festés segít majd csak rajta. :) Pedig úgy volt,hogy sértetlen eredeti fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Még meg polírozom aztán lehet,hogy csak a festés segít majd csak rajta. :) Pedig úgy volt,hogy sértetlen eredeti fényezés. http://opeltomi.uw.hu/csomi.jpg Kinek mi az eredeti fényezés. Lehet a kocsival együtt sötétedett neki. Tudtommal 2 fajta fehért gyári szín volt, az egyik a sárgás fehér a másik a kékes fehér. Pont ez a feltünő nálad is. Nekem az előző autómnál ugyanez volt. Elhoztam a gyári fehér gsi mocitetőt és ugyanígy elütött a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts