rtomi Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 Le kellett mosnom mert már hányingerem volt mikor belekellett ülnöm. Felmentünk a hegyre szánkózni. Bogi és a kislány elindúltak a szánkóval én beültem a kocsiba és követtem őket lefelé. Mire elindultam úgy elhúztak,hogy 40-nel mentem és nem értem utol őket. :huh:
opzsolt Elküldve Január2, 2008 Elküldve Január2, 2008 nehogy aztán elcsépjék őket legközelebb gyorshajtásér :lol: :huh:
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 srácok : http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/33306035.jpg#3 zsír új ! KADETT E be a műszerfalba . 4.000.- ért ! van még két hátsó is párban ami a kalaptartó oldalán van a műanyagban vagy hogy mondjam.. gyári és 2.500.- a kettő ! (annak idején hogy kerestem ilyesmit most meg szinte az ölembe pottyan...ráadásul blau , és új is ... ehh..)
rtomi Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Lecseréltem a váltókart bőrösre. Kábé 1,5 centivel hosszabb mint az eredeti . :huh: Ilyen volt és ilyen lett.
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Lecseréltem a váltókart bőrösre. Kábé 1,5 centivel hosszabb mint az eredeti . :huh: Ilyen volt és ilyen lett. de csak a fílingje bőrös nem ? már ha jót nézek ittennnnn :lol:
rtomi Elküldve Január8, 2008 Elküldve Január8, 2008 de csak a fílingje bőrös nem ? már ha jót nézek ittennnnn :D Nemtom mire gondolsz. :lol: A gomb lett bőrös de egyben cseréltem az egész váltókart. :huh:
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Nemtom mire gondolsz. :lol: A gomb lett bőrös de egyben cseréltem az egész váltókart. :huh: vágom akkor astra váltókar ugrott be a vasba nem ? nekem is olyan volt csak az ilyen bőr utánzat vagy hogy mondjam .
Rattesid Dénes Elküldve Január9, 2008 Elküldve Január9, 2008 Lecseréltem a váltókart bőrösre. Kábé 1,5 centivel hosszabb mint az eredeti . :huh: Ilyen volt és ilyen lett. Vágjál le belőle egy kicsit és már jó is. :lol:
rtomi Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Vágjál le belőle egy kicsit és már jó is. :huh: Nézegettem de nem jöttem rá,hogy honnan lehetne lenyesni belőle. Így kényelmesebb a könyöklő miatt. :lol:
Endlos Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Ez enyém, bár fotosoppal kicsit megpiszkáltam a külsejét (nem is kicsit) :-)) Bár még eldolgozásra vár, de alap vonalnak jó.
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Erre tudom a nagy tuningosok mit fognak mondani. :huh: főleg a magasságra.
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Menjenek akkor ők az erdei úton porig ültetett autóval! :huh: Nem lesz ez rossz, a hátulja kicsit talán még hajaz is a Mattig kitthez. (tudom, tudom, megalomán vagyok, de imádom ezeket a szélesítéseket. :lol: )
Hic Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Menjenek akkor ők az erdei úton porig ültetett autóval! :huh: Nem lesz ez rossz, a hátulja kicsit talán még hajaz is a Mattig kitthez. (tudom, tudom, megalomán vagyok, de imádom ezeket a szélesítéseket. :) ) Megalomán vagy! :) :lol: De ez a Mattig, ez jó, szépen csinálták meg. Annyi gagyit látni, hogy kifejezetten üdítő, amikor így szépen eldolgozva kiviszik az íveket..... :D Bár ők se tudtak igazán mit kezdeni a küszöb és az ív összehozásával hátul.
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 okosan megoldották a töblet anyagigényt ! né má ! 2x4 köpködő van :huh: ehhh..... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Én a leömlőre dobtam egy hátast. Nagyon szép munka!
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 szépen legyártották tény ! de a 2x4 befecsi az nagyon ötletes !
Hic Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 A növelt teljesítményű Bosch befecsi nem volt olyan drága, most a nyáron rendeltünk Tomnak.... szerintem kicsit emeletes szamár ez a dupla sor..... Bár asszem a Corvette C4-ben is ilyesmi megoldás volt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a szolid (1 sor megy) és az állat (2 sor megy) üzemmód között.... :huh: Mongyuk ott dupla AC is volt mellé, remélem itt sem hagyták ki a srácok... :lol:
opzsolt Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 A növelt teljesítményű Bosch befecsi nem volt olyan drága, most a nyáron rendeltünk Tomnak.... szerintem kicsit emeletes szamár ez a dupla sor..... Bár asszem a Corvette C4-ben is ilyesmi megoldás volt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a szolid (1 sor megy) és az állat (2 sor megy) üzemmód között.... :huh: Mongyuk ott dupla AC is volt mellé, remélem itt sem hagyták ki a srácok... :) szerintem itt is 2 AC lehet mivel 4 et 1 AC még lehet elviselne de akkora lenne az anyag lengése hogy félő de belekerülne némi darabosság a befecskendezésbe . gondolom.... én jó megoldásnak tartom főleg azért mert egyszerű és az egyszerű dolgok a jó dolgok :lol:
rtomi Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Kocsit mostunk. Dászééép ótó! Jaa asszem lambda szonda csere lesz.
Albert Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Dászééép ótó! Az! Jaa asszem lambda szonda csere lesz. Mé?
Hepi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 :) nagy itt a pangás . nyaraltok ?? :) lehet hogy eladták a kadettet :)
Hepi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Kocsit mostunk. Dászééép ótó! Jaa asszem lambda szonda csere lesz. akkor többet ne moss autót :)
rtomi Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Mé? Már zöldkarinál szoltak,hogy gyengélkedik a szonda. Meg észrevettem,hogy a fogyasztásom is eléggé felkúszott. A multkori átlagfogyi az pölö 7,1 liter/100Km volt :)
Recommended Posts