Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem van egy tippem a kupak pótlására. Rendre a gumiszervízekben elvesznek a kupakok. Nekem a 4ből 3 volt meg, mondtam a srácnak már fél év után, amikor anuym ótójával mentem, hogy nem látta évletlenül? Aztán mondja majd szétnéz köztük, mert va dögivel. Köv. alkalommal kezembe nyomott az 1 helyett 2-t. OHHHH Najó, ez egy gyakoribb ATS Cup felni, de azért örültem neki. :-))

Elküldve

Találtam az egyik aukciós oldalon 1 pár duplaoptikás Senator/Rekord lámpát 6000 forintért, sztem nagyon jó áron van, ha belegondolok, hogy a sima utángyártott új Kadettlámpa darabja kerül ennyibe, ez meg még duplaoptikás is. Bizti sehogysem illik a helyére? Nekem úgy rémlik a Rekord lámpája nem olyan nagy, és ezek szerint kompatibilis a Senatorral...

Elküldve
Találtam az egyik aukciós oldalon 1 pár duplaoptikás Senator/Rekord lámpát 6000 forintért, sztem nagyon jó áron van, ha belegondolok, hogy a sima utángyártott új Kadettlámpa darabja kerül ennyibe, ez meg még duplaoptikás is. Bizti sehogysem illik a helyére? Nekem úgy rémlik a Rekord lámpája nem olyan nagy, és ezek szerint kompatibilis a Senatorral...

Mit jelent az ,hogy duplaoptikás?

Egyébként szerintem nem jó bele.

Elküldve
Mit jelent az ,hogy duplaoptikás?

Egyébként szerintem nem jó bele.

helyzetjelző meg a tompított egymás mellett van vagyvmi ilyesmi..ha szemből nézed 2 fele van osztva

E kadettbe nagyon felejtős lehet vagy nagy kasztnimunka kell hozzá:(

Elküldve

Én a veteránopelen találtam ugyanilyet, veszprém megyei eladási hellyel, és 25e a pár. Ennyit nem hinném hogy megér. A dupla optika annyit jelent, hogy a H4-es izzó mellett a sarokban van egy plusz foncsor H1-es égővel és az reflektor esetén világít plusszként. De még arra sem esküszöm, hogy a Rekibe bemenne-e, mert sztem azok a lámpák Seniből valók, és annak szélesebb az eleje.

Elküldve
Megtaláltam én is a vaterán, és egyről beszélünk. Nyomtam egy licitet 6e-ért de nem érte el a minárat.

Akkor így már más a leányzó fekvése... Én viszont nem akartam addig rányomni míg biztosat nem tudok. Ezek szerint jobb is.

Elküldve
Van köztetek valaki, akinek a Kadettjában van BC? Kellene egy kis segítség a bekötéshez...

Nekem van de csak a külsőhőmérő és az óra van bekötve. :(

Elküldve
Én tavasszal kötöttem be E Rekibe, ami lényegében ua mint a Kadetté, csak nekem a hőmérséklet jeladógomba hiányzik.

Blitz Weekenden volt nálam pár darab jeladó de alig birtam elosztogatni.

Elküldve
Blitz Weekenden volt nálam pár darab jeladó de alig birtam elosztogatni.

Pedig az nekem is jól jött volna... :cry: Azon agyalok mivel helyettesítsem.

Nekem van de csak a külsőhőmérő és az óra van bekötve. :(

Hát én nem szeretnék így járni, de egyenlőre nagy esélyem van rá! Illetve még ennyire sem! :P De az óra tuti megy! :D

Elküldve
Pedig az nekem is jól jött volna... :cry: Azon agyalok mivel helyettesítsem.

Hát én nem szeretnék így járni, de egyenlőre nagy esélyem van rá! :(

Azért van csak ennyi bekötve mert a hőmérő az kellett a többit meg Digit nélkül nem lehet bekötni.

A Digit meg nem igazán tetszik. :P

Jeladót meg sztem bontóban lehet vadászni. :D

Elküldve
Azért van csak ennyi bekötve mert a hőmérő az kellett a többit meg Digit nélkül nem lehet bekötni.

A Digit meg nem igazán tetszik. :(

Jeladót meg sztem bontóban lehet vadászni. :P

Megegyezik az Astráéval? BC-s Kadettot nem találtam egyetlen bontóban sem a környékemen, az Astrákban meg mindegyikben benne van a hőmérő... Digit meg nálam már be van kötve, bár egy olajnyomásgomba még jól jönne, mert az az én blokkomban nincs benne.

Elküldve
Megegyezik az Astráéval?

Biztos megegyezik.

Az enyémben pölö IGNISé van. Ilyet adtam már G és F Astrába is és működött.

Tulajdonképpen ez csak egy ellenállás. Nagy különbség nem lehet köztük

de,ha SIEMENS-et szerzel az tuti jó lesz.

Elküldve

Egyet igértél nekem is még tavasszal, csak nem jutottam el érte, ahogy Blitzre sem családi és egyéb okok miatt. De ha lesz megint felesleges, gondolj rám :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.