opzsolt Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 szép ülés . ünoka öcsém astrájában is ilyen van nekem kicsit nyomja az oldalam de tart mint atom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 ...nekem kicsit nyomja az oldalam de tart mint atom :lol: Azér' csak kibújt a szög a zsákból, végre kiderül hogy azért adtad el a Calibrát is mert nem fértél el benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 szép ülés . ünoka öcsém astrájában is ilyen van nekem kicsit nyomja az oldalam de tart mint atom :lol: Tényleg jó ez az ülés... Ha egy ilyet tudnék szerezni az enyém helyére (persze ócssóért). Csak az ülésfűtés megléte miatt nem is gondolkoztam eddig a cserén... Pedig a Kadett ülésem nem egy nagy szám, anélkül semmit sem érne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Azér' csak kibújt a szög a zsákból, végre kiderül hogy azért adtad el a Calibrát is mert nem fértél el benne! :lol: Mondod ezt Te,mint Veszprém város legdélcegebb sukár legénye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Mondod ezt Te,mint Veszprém város legdélcegebb sukár legénye! :lol: ja ja a másik "kisdarab" manus :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Tényleg jó ez az ülés... Ha egy ilyet tudnék szerezni az enyém helyére (persze ócssóért). Csak az ülésfűtés megléte miatt nem is gondolkoztam eddig a cserén... Pedig a Kadett ülésem nem egy nagy szám, anélkül semmit sem érne! lett vólna ilyen ülésem (eladtam) nagyon szép de nem raktam be mert tényleg nyomta az oldalam :lol: amúgy nagyon tetszik kacérkodtam is a gondolattal de hát a kényelem előrébb valónak tünt . amúgy ez ugyi egy Recaro ülés nem gagyi cucc . a caliban valahogy szélesebb a dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Mondod ezt Te,mint Veszprém város legdélcegebb sukár legénye! :lol: Nem mondtam hogy hú de sudár lennék, de sose panaszkodtam hogy nyomja az oldalamat a Recaro. Hát igen, vagy megszoksz, vagy megszöksz ugye... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Nem mondtam hogy hú de sudár lennék, de sose panaszkodtam hogy nyomja az oldalamat a Recaro. Hát igen, vagy megszoksz, vagy megszöksz ugye... :lol: Kellett nekem is idő,amíg megszoktam,de jó ez az oldaltartás,szeretek egy picit gyorsabban kanyarodni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 akkó goookart rulez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 valami rendes gazda ha akad akkor eladnám . aztán majd kiderül ... :lol: Látom voltál Pécsen. Mi lesz helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Látom voltál Pécsen. Mi lesz helyette? igen ! :lol: merci lenne valami normális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 valami rendes gazda ha akad akkor eladnám . aztán majd kiderül ... :lol: Te Zsolti! Hol van a kocsidban a fedélzeti computer? Nagyon leskelődtem a fényképeken, de nem láttam... :lol: Pedig a leírásban benne van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 valami rendes gazda ha akad akkor eladnám . aztán majd kiderül ... :lol: Pedig ma megyek a hűtőrácsért. :lol: A könyöklőröl dobhatnál egy képet mert régóta keresek a kocsiba de Ákos szerint Kadettbe nem lehet tenni könyöklőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 A középkonzolon az óra helyén van neki, de ezeken a képeken még nincs benn. :lol: Bocsi hogy én válaszoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Zsolti! Elhoztam a hűtőrácsot. Nem volt olcsó. Árat emelt az a gyökér de megcsinálta a letört pöcköket is. Jövő hét közepén tudom postára adni,ha nem gond. Így néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 A középkonzolon az óra helyén van neki, de ezeken a képeken még nincs benn. :lol: Bocsi hogy én válaszoltam. No igen, ott kerestem én is (ha gyári). Akkor ezért nem találtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 jöhet a rács ! semmi gond úgy ahogy megdumcsiztuk :P mejd eladom valakinek :lol: igen van benne BC. de addig míg nincsen benne a bfecsis moci nem funkconál minden benne . de a számomra lényeg a hőmérő az megy . ha valakit érdekel esetleg külön eladó is . (ezer évig kerestem) meg lehet eladó a digit is meg ez az :lol: leolcsósítom a kocsit aztán vigyék . van benne sok okosság. és a kopó cuccok 80í90% zsír új ! bakker.... a másik autót meg vetem ma . mercedes W134 200D 92"7 havi magyarországi szervízkönyves, gyári fény,makulátlan belső és kasztni stb. nem egy versenyutó de nekem nem is az a lényeg hogy gyorsulgassak :lol: (azé megy ez ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 A középkonzolon az óra helyén van neki, de ezeken a képeken még nincs benn. :lol: Bocsi hogy én válaszoltam. szia Kori ! :lol: pont ott voltál mikor a jaladód "integráltam" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 gen van benne BC. de addig míg nincsen benne a bfecsis moci nem funkconál minden benne . de a számomra lényeg a hőmérő az megy . ha valakit érdekel esetleg külön eladó is . (ezer évig kerestem) meg lehet eladó a digit is meg ez az :lol: leolcsósítom a kocsit aztán vigyék . Zsolti! Engem érdekelhet! Meg még mindíg hiányom van egy 6 impulzusos sebeségjeladóból... Ha esetleg... Mennyit gondoltál a BC-ért, meg a járulékos cuccaiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 jöhet a rács ! semmi gond úgy ahogy megdumcsiztuk :P mejd eladom valakinek :lol: igen van benne BC. de addig míg nincsen benne a bfecsis moci nem funkconál minden benne . de a számomra lényeg a hőmérő az megy . ha valakit érdekel esetleg külön eladó is . (ezer évig kerestem) meg lehet eladó a digit is meg ez az :lol: leolcsósítom a kocsit aztán vigyék . van benne sok okosság. és a kopó cuccok 80í90% zsír új ! bakker.... a másik autót meg vetem ma . mercedes W134 200D 92"7 havi magyarországi szervízkönyves, gyári fény,makulátlan belső és kasztni stb. nem egy versenyutó de nekem nem is az a lényeg hogy gyorsulgassak :lol: (azé megy ez ;) ) jó autók a mercik grat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 leolcsósítom a kocsit aztán vigyék . van benne sok okosság. és a kopó cuccok 80í90% zsír új ! bakker.... a másik autót meg vetem ma . mercedes W134 200D 92"7 havi magyarországi szervízkönyves, gyári fény,makulátlan belső és kasztni stb. nem egy versenyutó de nekem nem is az a lényeg hogy gyorsulgassak :lol: (azé megy ez :lol: ) MerciZsolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 A 134 melyik széria? Nem 124 akart lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 MerciZsolt :lol: ezt már mondtam neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 A 134 melyik széria? Nem 124 akart lenni? biztos fáradt volt, mikor írta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ááá csibészek ! :lol: Albert kapsz ezért szombaton :lol: :P igen 124 :lol: és tényleg fáradt voltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts