Blitz Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 ja: a szó ami nem jutott eszünkbe a múltkor: a kromatizálás ennek van a fehér, sárga (pl a képen), és fekete verzója A sárgára én azt mondtam volna, hogy kadmiumozva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 vannak ezek a felületi eljárások mostanra van százféle valami is talán :lol: tudom hogy melyiket mikor alkalmazzuk meg hol, de hogy mi a pontos neve ?? :wacko: van olyan hely ahol autóalkatrészeket aranyoznak :unsure: meg bármit mik nem jönnek még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a srác írta, hogy egy kromatizálóműhelybe hordja a cuccait, szinte mindent a kromatizálható egyébként én még nem kromatizáltattam semmit, meg nem is kadmiumoztattam de már találtam egy műhelyt Kecsón, akik csinálnak ilyet Galvánsystem kft csak a múlthéten tudtam meg, hogy léteznek viszk majd hozzájuk én is jónéhány alkatrészt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a srác írta, hogy egy kromatizálóműhelybe hordja a cuccait, szinte mindent a kromatizálható egyébként én még nem kromatizáltattam semmit, meg nem is kadmiumoztattam de már találtam egy műhelyt Kecsón, akik csinálnak ilyet Galvánsystem kft csak a múlthéten tudtam meg, hogy léteznek viszk majd hozzájuk én is jónéhány alkatrészt galvanizáló műhely a google szerint zenei fogalom a kromatizálás Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 :unsure: lehet többek között ebben se vagyok szaki chromatizieren-ből fordítottam ja: tényleg az: galvanizálóműhely Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a srác írta, hogy egy kromatizálóműhelybe hordja a cuccait, szinte mindent a kromatizálható egyébként én még nem kromatizáltattam semmit, meg nem is kadmiumoztattam de már találtam egy műhelyt Kecsón, akik csinálnak ilyet Galvánsystem kft csak a múlthéten tudtam meg, hogy léteznek viszk majd hozzájuk én is jónéhány alkatrészt asszem Sziszi is ide vite az én cuccaimat az E hez meg az öreghez . én most Pécsen találtam egy ilyet és az alkatrész szállítóm fuvarozza a dolgaimat porszórás homokszórás megmindenféle galvanizálás . az öreg felnije és a hangszóró doboza is ott készült elég korekt áron :wacko: a télen majd a futómű cuccok is ott landolnak egy kis galvanizálás céljából :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 a pécsi műhelyt az indexes veterános topicban is többen dícsérték valamikor évekkel ezelőtt olvastam Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 én most akadtam rá pár hónapja talán 2 . elég korektek és nyitottak a veterán dolgokra ! nem zárkóznak el a nehezebbb feladatoktól sem ! és árban is jók . a gyorsaságról meg annyit hogy Dávid barátom másnapra általában hozza ia vissza készen !!!! ez nem utolsó szempont ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 A régi mohácsi út mellett van? Én pár dolgot müanyagoztattam ott, és volt, hogy du-ra már meg is csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 igen ! az az ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Crime 78 kapcsold be a PÜ fogadást mert nem tudok küldeni :wacko: (bocs hogy ide írom de it olvassa is :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Dá széép! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 volt valami projekt ? és milyen szép hogy ma cseréltem olajat kis vasamaon 3. alkalommal motor generál óta (dugótol tól felfelé minden új vagy felújítottam) nagyon összenőltünk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 vajon lehet még újonan olyan Fun matrinyát kapni ? ami oldalt van neked az ajtón . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 classicpartsnál cikkszám alapján, ha azonos a corsáéval megtudom kérdezni van-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 classicpartsnál cikkszám alapján, ha azonos a corsáéval, cikkszám alapján megtudom kérdezni van-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 nem tudom hogy azonos e de könnyen elképzelhető :unsure: nemigen hinném hogy variáltak volna . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Corsa filmen sajna nincs Fun matrinya, de ezer más az van: Joy, sting, swing, Lola, Pearl csak amire emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 igen . ezek rémlenek nekem is :unsure: ezekszerint Fun-t csak kadett kapta :wacko: mondjuk jobban átgondolva tényleg :) na de a remény hal meg utóljára ! :lol: köfi a futkosást ! :lol: nagyvéletlen hátra sikerült szereznem "kukáznom" mivel Kojak barátommal vettünk egyet közösen bontogatni meg egy két dolog kellett nekünk is sajátrészre és hát azon pont volt egy korrekt állapotu ami ráadásul rendesen ragadt is . az hátúl pirít most már :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 na de a remény hal meg utóljára ! :unsure: ezek szerintem rendelhetők:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 volt valami projekt ? Műszaki vizsga 24.-én. Most lesz két éve,hogy nálam van a kocsi. :unsure: Így is nagyon tetszik sárga irányjelzőkkel. Fun matrica engem is érdekelne,ha rendel valaki. (legalább 4 darab) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 ezek szerintem rendelhetők:) hahó ! szia ! :unsure: hol valyon ?? csergő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Műszaki vizsga 24.-én. Most lesz két éve,hogy nálam van a kocsi. :wacko: Így is nagyon tetszik sárga irányjelzőkkel. Fun matrica engem is érdekelne,ha rendel valaki. (legalább 4 darab) szép kocsi gondolom jó is volt minden vizsgán :lol: egyébként fehér volt benne az irányjelző búra ? nekem is sárga volt de cseréltem fehérre kicsit fiatalítottam :lol: meg nem valami másik hűtőrács volt ? vagy álmodtam :D mintha valami középrész nélkülire emlékeznék ... megérdeklődöm ezt a matrica dolgot Viktornál vagy Pécsen . más. ma sikerült rendelnem gyári nyers kulcsot E hez méghozzá elvileg világítós fajtát :) remélem meg is jön időbe :o nem szeretem az utángyártott kulcsokat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 szép kocsi gondolom jó is volt minden vizsgán :wacko: egyébként fehér volt benne az irányjelző búra ? nekem is sárga volt de cseréltem fehérre kicsit fiatalítottam :lol: meg nem valami másik hűtőrács volt ? vagy álmodtam :lol: mintha valami középrész nélkülire emlékeznék ... Ilyen volt utoljára csak embléma nélkül. Majd akkor lesz visszatéve,ha felkerül a picit morcis GSI motorháztető. :unsure: Megvan már csak morcosítani kell meg fényezni mert piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 ilyen hűtőmaszkot bevállalnék én is :unsure: na most akkor hova tüntek a cuccok ? nem vágom a lényeget :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts